Bewarka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Oj Asiaczki, ale mam tyły :oops: Widziałam te dokumety co ci przyszły że z tego, noo championatu Węgier i Austrii (?) :lol: I w ogóle gratuluje sukcesów na ringach baskowych :klacz: No i ten tego, widziałam też foty ze spacerku na Polach Mokotowskich ;) I małych kotecków :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Bewarka napisał(a):Oj Asiaczki, ale mam tyły :oops: Widziałam te dokumety co ci przyszły że z tego, noo championatu Węgier i Austrii (?) :lol: I w ogóle gratuluje sukcesów na ringach baskowych :klacz: No i ten tego, widziałam też foty ze spacerku na Polach Mokotowskich ;) I małych kotecków :loveu: Ważne, że jestes z nami od czasu do czasu...:lol: Pzdr. Quote
bety Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 DLA WSZYSTKICH ZA DZISIEJSZY CAŁOKSZTAŁT (i za nowe maluchy i za pierwszego BOB-a) Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dobrze napisane!:lol: BTW - a skąd masz takie cudne literki? Gdzie je się pobiera? Pzdr. Quote
bety Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Dobrze napisane!:lol: BTW - a skąd masz takie cudne literki? Gdzie je się pobiera? Pzdr. literki mam stąd Myspace text generator Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dziękuję! Usiłowałam podziekowac juz nowym stylem, ale mi nie wyszło... Robiłam tak: - wybrałam rodzaj stylu - napisałam słowo - wcisnęłam "generator..." - zaznaczyłam I ramke... a to chyba trzeba drugą? Nie wiem, napisz mi, jak to zrobić, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 A oto foteczki małych Buszkowych krecików:loveu::loveu::loveu: Tak, jak napisała Buszki - wg kolejności pojawiania się na świecie.:lol: BAAKIR African Elite BOSEDE African Elite BBWADDENE African Elite BORNANI African Elite BUNDUSTAR African Elite Pzdr. Quote
bety Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Dziękuję! Usiłowałam podziekowac juz nowym stylem, ale mi nie wyszło... Robiłam tak: - wybrałam rodzaj stylu - napisałam słowo - wcisnęłam "generator..." - zaznaczyłam I ramke... a to chyba trzeba drugą? Nie wiem, napisz mi, jak to zrobić, OK? Pzdr. Trzeba z drugiej ramki kod skopiować tylko jak wklejasz to usuń początek od [ url= ... .php ]. Pozostaw tylko to co jest od pierwszego . Pzdr p.s. Ten generatom ma jedną wadę - nie ma polskich liter. :shake: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='bety']Trzeba z drugiej ramki kod skopiować tylko jak wklejasz to usuń początek od [ url= ... .php ]. Pozostaw tylko to co jest od pierwszego . Pzdr p.s. Ten generatom ma jedną wadę - nie ma polskich liter. :shake: O, dzięki! Zaraz wypróbuję.:lol: Tak, zauwazyłam, że nie ma polskich literek... O, masz! Zapisala mi się tylko jedna literka. Ciekawe, dlaczego... Pzdr. Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [FONT=Arial]:loveu:gratki dla młodych z okazji zostania rodzicami 5 chłopaczków :evil_lol: no i gratki dla Sajduni :multi: Kreciki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
pati Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ale cuda!!!! melduje , że z chęcia zostane mamą chrzestną chłopczyka nr 2 :p Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu:gratki dla młodych z okazji zostania rodzicami 5 chłopaczków :evil_lol: no i gratki dla Sajduni :multi: Kreciki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] I Buszka i Sajdunia - to moje córcie! Dziękuję w ich imieniu.:lol: A kreciki - wnukowie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='pati']ale cuda!!!! melduje , że z chęcia zostane mamą chrzestną chłopczyka nr 2 :p Hohoho, juz zgłaszają się Matki chrzestne! Pati - brawo:multi: A co Buszki na to? pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Umiem dzięki Tobie! Jeszcze raz dzięki za wyjasnienie i pomoc.:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gratuluję "wnuków" :multi: śliczne maluszki :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 agaciaaa napisał(a):Gratuluję "wnuków" :multi: śliczne maluszki :loveu: Mam nadzieję, że wnuki mnie nie zawiodą... Pzdr. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']A oto foteczki małych Buszkowych krecików:loveu::loveu::loveu: Tak, jak napisała Buszki - wg kolejności pojawiania się na świecie.:lol: http://img43.imageshack.us/img43/730/resizeofurodzenioweszcz.jpg http://img43.imageshack.us/img43/7630/resizeofurodzenioweszczd.jpg http://img43.imageshack.us/img43/3051/resizeofurodzenioweszczn.jpg http://img38.imageshack.us/img38/730/resizeofurodzenioweszcz.jpg http://img38.imageshack.us/img38/5447/resizeofurodzenioweszczu.jpg Pzdr. ..... A. Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Asiaczek']deer_1987 M&S - cieszę się, że Maluchy Wam sie podobają! M&S - a jak zapisałaś i gdzie ten link do kolorowych literek? Bo ja próbuję, ale bez pozytywnego skutku. Jak juz zapisałam na pulpicie, to nie działa... Pomożecie? pzdr. Ja dodałam do ulubionych i jest A. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 deer_1987 M&S - cieszę się, że Maluchy Wam sie podobają! M&S - a jak zapisałaś i gdzie ten link do kolorowych literek? Bo ja próbuję, ale bez pozytywnego skutku. Jak juz zapisałam na pulpicie, to nie działa... Pomożecie? pzdr. Quote
gosiaja Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 świetne maluszki :multi: mi się podoba ten ostatni Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dzięki,dzięki,wieeelkie dzięki za gratulacje i zachwyty nad moimi facetami. Tylko machnęłam się z tą kolejnością zdjęć(wybaczcie,robiłam je na śpiąco po trzeciej nad ranem). Kolejność jes taka:zdj.1-III , zdj.2-II (trafiłam :multi:) , zdj.3-IV , zdj.4-V , zdj.5-I.Ale namieszałam :oops:. Quote
Recommended Posts