Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, a gdzie ten basek był widziany? W G. czy wyjazdowo...?

BTW - gratulacje dla Fortka za jego wyczyny w BB!!!:multi: Duża kosteczka dla ulubieńca pań!

Pzdr.

Asiaczek napisał(a):
No to niech się Sylrwia wypowie, czyim to jeszcze ulubieńcem jest Fortek...

Pzdr.

W BB byly dwa szczeniaczki baski i wlasnie tam Foryś dał sie wciagnac w zabawe.

Co do ulubieńców to on chyba ma dużo kumpli. Najnowszym jego kumplem jest Michał od Ani - Błyskotki. Bardzo sie Fortkowi spodobal, wieczorem wręcz miałam problem aby psa odwołac do drugiego pokoju.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
Jeny Boby, bogi itd. itp... zdałam sobie sprawę, że czytając to chciałam napisać, że dla mnie to wszystko czarna magia a Ty to samo napisałaś u mnie wątku na temat agility :)
Gratuluję sukcesów... ja jak widzisz, głupiej oceny bdb nie mogę dostać a co tu powiedzieć o takich osiągnięciach. Gratuluję i cieszę się, że tak dobrze wam się powodzi... może i mnie kiedyś kiedyś uda się coś z lepszym belgiem osiągnąć :) póki co modlę się o hodowlankę dla mojej małej :)

Jeszcze raz bardzo ogromne gratulacje!:multi::loveu:

Dziekujemy za miłe słowa i życzymy Wam dużo sukcesów.
Myślę, że na najbliższej wystawie ocena Mandali będzie zdecydowanielepsza.:lol:

Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
W BB byly dwa szczeniaczki baski i wlasnie tam Foryś dał sie wciagnac w zabawe.

Co do ulubieńców to on chyba ma dużo kumpli. Najnowszym jego kumplem jest Michał od Ani - Błyskotki. Bardzo sie Fortkowi spodobal, wieczorem wręcz miałam problem aby psa odwołac do drugiego pokoju.

A, czyli to nie były nasze polskie maluchy...

Wiesz, nie dziwię się, że Fortek znalazł sobie kupmla - meżczyznę. Nie ma to jak nocne, męskie rozmowy...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

A teraz - NIESPODZIANKA!
Kilka fotek Maśki (MALMSEY IN RED Asiaczek FCI) z debiutu wystawowego w Dobrym Miescie. Maska dostała w.o.1; troszkę żałuję, że nie została na BIS Szczeniąt, no, ale trudno...

Ktoś tutaj chciał baski...?:cool3:

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - debiut wystawowy:lol:

Ta fotka podoba mi się najbardziej.:loveu: Łepek, uszka, ogonek, kąty - wszystko jest tak, jak trza!:multi:

Tu, dooopka ciutkę poszła w górę...

Gdzie Maśka tak wyrywa?:crazyeye:

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć!!!!!

fajne grilowe foty:p

ale Maśka wygląda, łał, śliczna pirania:loveu:
ImageShack - Image Hosting :: resizeofdsc0026.jpg

na dobra wychodzimy już......:cool3:
ImageShack - Image Hosting :: resizeofdsc0028.jpg

A.

Chyba rzeczywiście spieszyła się do wyjścia...:lol:
No i duuuze brawa dla zielonej za handling!:lol::multi:

agnethka napisał(a):
pięknie poszła :loveu:

Jak na I wystawę w zyciu, to Maśka poszła naprawde super! Fakt, że Malutka dzielnie ćwiczyła, zielona jej nie darowała, ale za to sa takie super wyniki!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba rzeczywiście spieszyła się do wyjścia...:lol:
No i duuuze brawa dla zielonej za handling!:lol::multi:

Jak na I wystawę w zyciu, to Maśka poszła naprawde super! Fakt, że Malutka dzielnie ćwiczyła, zielona jej nie darowała, ale za to sa takie super wyniki!

Pzdr.

Tak spisały się znakomicie :lol:

A.

Posted

śliczne zdjęcia debiutującej baski:loveu::loveu::loveu::loveu: jak się pięknie prezentuje:loveu::loveu::loveu: mogę żałować, ze nie miałam czasu was poznać i zobaczyć tych śliczności:roll:

Posted

Cerber napisał(a):
śliczne zdjęcia debiutującej baski:loveu::loveu::loveu::loveu: jak się pięknie prezentuje:loveu::loveu::loveu: mogę żałować, ze nie miałam czasu was poznać i zobaczyć tych śliczności:roll:

Maśka była prezentowanw w Dobrym Miescie; w Łodzi jej nie było...

Pzdr.

Posted

Asiu przepraszam, że wstawiam, ale myślę, że się nie obrazisz :oops:

Na dogo ruszyła ankieta, aby wyłonić osobę, na którą zagłosuje dogo na krakvecie - osoba, która wygra (schornisko/wolontariusz) dostanie dużooo karmy dla psów.

Dlatego bardzooo proszę o głosy na Magdę - Wolontariuszkę Ulvhedinn z Wrocławia - numer 8.

Magda ma ogromny dług za ratowanie zwierząt w lecznicy - ponad 4,5 tysiąca :-( Ratuje zwierzaki nieadopcyjne, zagrożone uśpieniem, kalekie i takie, które potrzebują pomocy. Nie tylko psy, ale również koty, gryzonie (świnki, szczurki, chomiki itd), króliki i ptaki... To tylko jedne głos, który nic nie kosztuje!

http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/

Posted

Korenia napisał(a):

Na dogo ruszyła ankieta, aby wyłonić osobę, na którą zagłosuje dogo na krakvecie - osoba, która wygra (schornisko/wolontariusz) dostanie dużooo karmy dla psów.

Dlatego bardzooo proszę o głosy na Magdę - Wolontariuszkę Ulvhedinn z Wrocławia - numer 8.

Magda ma ogromny dług za ratowanie zwierząt w lecznicy - ponad 4,5 tysiąca :-( Ratuje zwierzaki nieadopcyjne, zagrożone uśpieniem, kalekie i takie, które potrzebują pomocy. Nie tylko psy, ale również koty, gryzonie (świnki, szczurki, chomiki itd), króliki i ptaki... To tylko jedne głos, który nic nie kosztuje!

http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/

Bardzo proszę wszystkich odwiedzających moja Galerię o postawienie "kropeczki" przy imieniu Ulvhedinn. To naprawde nic nie kosztuje, a bardzo pomoże Magdzie w ratowaniu zwierzaków.
Ja juz to zrobiłam, a Wy?

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):

Ja już dawno zakropkowałam :cool3:.