hubertus Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 a tu kilka migawek ode mnie (dzięki uprzejmości Asiaczka pstryknięte jej aparatem ;) ) więcej już niedługo :) Picasa Web Albums - wspolnewyjazdy - Wystawa psów ... Quote
jamnicze Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Fajne ujęcie :lol: http://lh5.ggpht.com/_XD9WJjdPpp8/SgCFo6YlcaI/AAAAAAAAAXI/V_nu76-EA_w/Obraz-703.jpg Quote
Korenia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, nie wiem. Ale raczej nie., bo część z tych uwiecznionych na fotkach to są młodziaki. A pamiętasz imiona tych z Wrocławia? Pzdr. Oj nie pamiętam, ale na pewno jeden z nich występował w szczeniakach, został zdysk. bo brykał :shake: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 sylrwia napisał(a):Asiaczku a Forysio ostatnio poznał małego baska i jako przykładny wujek dał się wyciagać za uszy. Wiec jak będziesz miała małe to mogę go wysłać do Ciebie posłuży jako zabawka dla szczeniaków:evil_lol: Jamnicze gdzieś czytałam, że pytasz kto na Bydgoszcz będzie jechał pociągiem z Trójmiasta. Ja najprawdopodobniej będę z okolic Olsztyna wracać pociągiem w niedziele. Może akurat wpadne w ten sam pociąg co Ty ;) O, a gdzie ten basek był widziany? W G. czy wyjazdowo...? BTW - gratulacje dla Fortka za jego wyczyny w BB!!!:multi: Duża kosteczka dla ulubieńca pań! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Buszki napisał(a):No dobraaa.Zaraz wysyłam kffffiatki i podrośnięte kociambry. Doszły 3 maile. Czy tyle wysłałaś? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):Osz, jakie przepieknoścciowe kociszcza:loveu:, gdyby nie Sparkowaty....:mad: ja chcę malutkiego kotka:placz: A. Ja też, ja też! Ale - tak, jak juz pisałam - nie mogę wziąć maluszków, gdy sa jeszcze persy w domu. Tak sobie obiecałam. No, chyba że zostaną już tylko 2 persy, to wtedy może.... Ale nie jestem pewna, czy to będzie dobre dla moich staruszków...:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Kaya']A ja tu wpadam z niespodzianką :cool3: Picasa Web Albums - zkwplodz - wystawa 02.05... Picasa Web Albums - zkwplodz - wystawa 02.05... Picasa Web Albums - zkwplodz - wystawa 02.05... Picasa Web Albums - zkwplodz - wystawa 02.05... Kaya, bardzo serdecznie dziękuję! :buzi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='hubertus']a tu kilka migawek ode mnie (dzięki uprzejmości Asiaczka pstryknięte jej aparatem ;) ) więcej już niedługo :) Picasa Web Albums - wspolnewyjazdy - Wystawa psów ... hubertus - tyle ciekawych i pięknych fotek narobiłeś, to może wstaw ten link do tematu o wystawie łódzkiej...? Myślę, że sporo osób byłoby zainteresowanych uzyskaniem fotki w oryginalnym rozmiarze do wstawienia np. na www. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='jamnicze']Fajne ujęcie :lol: http://lh5.ggpht.com/_XD9WJjdPpp8/SgCFo6YlcaI/AAAAAAAAAXI/V_nu76-EA_w/Obraz-703.jpg A to jest suczka z Kaliningradu GRACE UA'JET. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Korenia napisał(a):Oj nie pamiętam, ale na pewno jeden z nich występował w szczeniakach, został zdysk. bo brykał :shake: Na poprzedniej stronie Agappe odpowiedziała Ci w/s tych wrocławskich maluszków akitowych. Zajrzyj. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Asiaczek napisał(a): BTW - gratulacje dla Fortka za jego wyczyny w BB!!!:multi: Duża kosteczka dla ulubieńca pań! Pzdr. Oj nie tylko pań :lol:. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Oj nie tylko pań :lol:. No to niech się Sylrwia wypowie, czyim to jeszcze ulubieńcem jest Fortek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Mam problem i prosze o pomoc: czyje fotki najpierw wstawiać: - cd. grillowania - sesja wystawowa AJ - podrostki kocie u Buszki - kfffiatuszki (cudne!) u Buszki - Stefka - kicia norweska u mojego kolegi Roberta - Łódź - wystawa Mam zgryza Pzdr. Quote
Agappe Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Oczywiscie sesja AJ!!!!;) to juz zaczelas, wiec warto skonczyc,co by z listy juz skrrslic;) Quote
jamnicze Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Też jestem za skończeniem grilla, a potem wystawa :) a potem ... i tak dawaj wszystkie :diabloti: Quote
Buszki Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Doszły 3 maile. Czy tyle wysłałaś? Pzdr. Tak,tak-3wysłałam.Tematycznie :lol:. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 OK, to zaraz acznę wstawiac fotki z grilla. Chwilunia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 No to lecimy - grill cz.2.:lol: AIKUCHI GO Sensakura - czyli Mitsu Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 agnethka napisał(a):ja kcem BASKI :diabloti: Oj, za późno. Musisz poczekac na swoja kolejkę... Teraz juz musze skończyć II cz. grilla... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 ATSUDE GO Sensakura - czyli Gruby Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 ADEYAKA GO Sensakura - czyli Duśka Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 KOICHIKARA Shun'You Kensha - czyli Koi Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Asiaczek napisał(a):BIMBO Yamamoto - czyli Bimbo Pzdr. aaaahh mój kochany Bimbonek!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jeny Boby, bogi itd. itp... zdałam sobie sprawę, że czytając to chciałam napisać, że dla mnie to wszystko czarna magia a Ty to samo napisałaś u mnie wątku na temat agility :) Gratuluję sukcesów... ja jak widzisz, głupiej oceny bdb nie mogę dostać a co tu powiedzieć o takich osiągnięciach. Gratuluję i cieszę się, że tak dobrze wam się powodzi... może i mnie kiedyś kiedyś uda się coś z lepszym belgiem osiągnąć :) póki co modlę się o hodowlankę dla mojej małej :) Jeszcze raz bardzo ogromne gratulacje!:multi::loveu: Quote
Recommended Posts