Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, nie wiem. Ale raczej nie., bo część z tych uwiecznionych na fotkach to są młodziaki.

A pamiętasz imiona tych z Wrocławia?

Pzdr.

Oj nie pamiętam, ale na pewno jeden z nich występował w szczeniakach, został zdysk. bo brykał :shake:

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku a Forysio ostatnio poznał małego baska i jako przykładny wujek dał się wyciagać za uszy. Wiec jak będziesz miała małe to mogę go wysłać do Ciebie posłuży jako zabawka dla szczeniaków:evil_lol:

Jamnicze gdzieś czytałam, że pytasz kto na Bydgoszcz będzie jechał pociągiem z Trójmiasta. Ja najprawdopodobniej będę z okolic Olsztyna wracać pociągiem w niedziele. Może akurat wpadne w ten sam pociąg co Ty ;)

O, a gdzie ten basek był widziany? W G. czy wyjazdowo...?

BTW - gratulacje dla Fortka za jego wyczyny w BB!!!:multi: Duża kosteczka dla ulubieńca pań!

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Osz, jakie przepieknoścciowe kociszcza:loveu:, gdyby nie Sparkowaty....:mad:

ja chcę malutkiego kotka:placz:

A.

Ja też, ja też!
Ale - tak, jak juz pisałam - nie mogę wziąć maluszków, gdy sa jeszcze persy w domu. Tak sobie obiecałam. No, chyba że zostaną już tylko 2 persy, to wtedy może.... Ale nie jestem pewna, czy to będzie dobre dla moich staruszków...:cool3:

Pzdr.

Posted

[quote name='hubertus']a tu kilka migawek ode mnie (dzięki uprzejmości Asiaczka pstryknięte jej aparatem ;) )

więcej już niedługo :)

Picasa Web Albums - wspolnewyjazdy - Wystawa psów ...
hubertus - tyle ciekawych i pięknych fotek narobiłeś, to może wstaw ten link do tematu o wystawie łódzkiej...? Myślę, że sporo osób byłoby zainteresowanych uzyskaniem fotki w oryginalnym rozmiarze do wstawienia np. na www.

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
Oj nie pamiętam, ale na pewno jeden z nich występował w szczeniakach, został zdysk. bo brykał :shake:

Na poprzedniej stronie Agappe odpowiedziała Ci w/s tych wrocławskich maluszków akitowych. Zajrzyj.

Pzdr.

Posted

Mam problem i prosze o pomoc: czyje fotki najpierw wstawiać:
- cd. grillowania - sesja wystawowa AJ
- podrostki kocie u Buszki
- kfffiatuszki (cudne!) u Buszki
- Stefka - kicia norweska u mojego kolegi Roberta
- Łódź - wystawa

Mam zgryza

Pzdr.

Posted

Jeny Boby, bogi itd. itp... zdałam sobie sprawę, że czytając to chciałam napisać, że dla mnie to wszystko czarna magia a Ty to samo napisałaś u mnie wątku na temat agility :)
Gratuluję sukcesów... ja jak widzisz, głupiej oceny bdb nie mogę dostać a co tu powiedzieć o takich osiągnięciach. Gratuluję i cieszę się, że tak dobrze wam się powodzi... może i mnie kiedyś kiedyś uda się coś z lepszym belgiem osiągnąć :) póki co modlę się o hodowlankę dla mojej małej :)

Jeszcze raz bardzo ogromne gratulacje!:multi::loveu: