Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='jamnicze']Super :multi::multi::multi: jamnicze - dziękujemy! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Cześć Asiaczki :loveu: Gratuluję sukcesów :multi::multi::multi: Quote
M&S Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Maks&Spark - no, proszę, jakie Mądrale! Od razu, z góry wiedzą, że będzie OK! Ciekawe, że JA tego nigdy nie wiem...:shake::lol: Pzdr. bo Ty dalej nie wierzysz, że ja czarownica jestem:eviltong::evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Izabela124. napisał(a):Cześć Asiaczki :loveu: Gratuluję sukcesów :multi::multi::multi: Hej, Izabela124! Domyślam się, że w szkole też Wam dali wolne na dluuugi majowy weekend! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):bo Ty dalej nie wierzysz, że ja czarownica jestem:eviltong::evil_lol: A. Fakt, nie moge uwierzyć, bo... nie wierzę, że kumpluję sie z Czarownicą...:shake: Ja - materialistka czystej wody, z krwi i kosci Marska i Engelsa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Kochani, po udanej wystawie - pora na relaks. I dlatego... SPADAM NA GRILLA!!! To znaczy ja nie spadam na grilla aby się piec, ale jadę do koleżanki i tam odbędzie się inauguracja pory grillowej w 2009!:lol: Sama sobie życzę Smacznego, bo na pewno jedzonko - jak zawsze u Niej i Jej Rodziny - będzie oczen wkusnoje! Pzdr. Quote
Szybowiec Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 G R A T U L A C J E !!!!!!!!! ASIACZKI szaleją!!!!!!!!! Życzymy spokojnego grillowania i smacznego!!!!!! :evil_lol: Quote
bety Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Asiaczek'] bety - dziekujemy za pyszny posiłek regeneracyjny w postaci ciasta! Pzdr. [quote name='Asiaczek']bety + siostra - za pyszne ciacho! Mniam, mniam, mniam.... Nie ma za co. :lol: Polecamy się na przyszłość. :lol: Zawsze do usług. :lol: Skoro spędziłaś tak owocnie czas na finałach to może wpadło Ci w oko albo ucho czy gdzieś na pudło nie załapał się amerykaniec? :razz: Pzdr Quote
kaskaSz Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ojj grillowanie, fajna sprawa :) Smacznego! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Hej, Izabela124! Domyślam się, że w szkole też Wam dali wolne na dluuugi majowy weekend! Pzdr. No jasne, ze dali a do tego w poniedziałek i wtorek są marury i nie ma lekcji i z tego powodu będę dłuzej w domciu :multi: Quote
Agama Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jeszcze raz gratuluje:multi::multi::multi::multi::multi:Dzieki za przefajna wspolna wyprawe,polecam sie na przyszlosc:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ja też, jak zwykle , składam spóźnione gratulacje i przesyłam ugłaskanka dla Twoich wspaniałytch czworołapych podopiecznych:loveu: Quote
gosiaja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Na 12 zgłoszonych basków, moje otrzymały takie oto oceny: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, BOG2. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB. Para hodowlana - JAZZY + JELLY = 1 miejsce! Jutro poodpowiadam na posty, napiszę więcej o wystawie. Teraz spać... Dobranoc! Pzdr. :multi::multi::multi: GRATULUJE :multi::multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, BOG2. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB. Para hodowlana - JAZZY + JELLY = 1 miejsce! WIELKIE GRATULACJE DLA ASIACZKÓW :laola::laola: Quote
dzasta Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: GRATULACJE!!!!!!!!!!:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Kaya Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 My również gratulujemy super sukcesów tych na ringu jak i na BISie! :multi: Dziękuję bardzo za miłe towarzystwo i Wazirka na MP i za piękny medalik :loveu: My dopiero w domu, koszmarnie się dzisiaj spaliłam na słońcu :oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='bety'][color=#ff0000][color=#000000] Nie ma za co. :lol: Polecamy się na przyszłość. :lol: Zawsze do usług. :lol: Skoro spędziłaś tak owocnie czas na finałach to może wpadło Ci w oko albo ucho czy gdzieś na pudło nie załapał się amerykaniec? :razz: Pzdr Na BOG V - na pewno nie było ani AJ ani AM. A inne finały - nie wiem, bo ... ćwiczyłam a to parę hodowlaną a to Dżezika... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Szybowiec betel gosiaja hanacek AMIŚKA dzasta - dziękujemy za dobre słowo! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 kaskaSz napisał(a):Ojj grillowanie, fajna sprawa :) Smacznego! Pzdr. Było super!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Izabela124. napisał(a):No jasne, ze dali a do tego w poniedziałek i wtorek są marury i nie ma lekcji i z tego powodu będę dłuzej w domciu :multi: O, farciara! A fotki Bobkowe porobisz i wstawisz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Agama napisał(a):Jeszcze raz gratuluje:multi::multi::multi::multi::multi:Dzieki za przefajna wspolna wyprawe,polecam sie na przyszlosc:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: My równiez dziękujemy za podróż. Jakby co - pisz, dzwoń..:lol: Pzdr. Quote
anetta Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 BRAWO, BRAWO :crazyeye: :klacz: :loveu: Oby tak dalej. Asiaczek napisał(a):Kibo ma obecnie 6 miesięcy i jest prawie tak duży, jak Anjaro. I tak-tak, Państwo od Anjaro mają drugiego baska, właśnie Kibo.:lol: Fajnie :lol::lol: Quote
Śnieżynka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Asiaczku Gratulacje :D psiaki masz przepiękne :D w końcu miałam okazje je pooglądać :loveu: Quote
Recommended Posts