dzasta Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :laola::laola: STO LAT STO LAT STO LAT :laola::laola: Quote
jamnicze Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wszystkiego naj, naj, naj ........... :lol: [SIZE=2]Nie ma jak tatusiek na posterunku :p http://img22.imageshack.us/img22/4261/resizeofbaski006.jpg Quote
bazylowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wieść gminna niesie, że Asiaczki wracają z Opola z NDSwR i nic więcej nie wiem :niewiem: Aaaaa i STO LATÓW ŻYCZĘ !!!! Quote
kaskaSz Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Witanko! Ktoś tu obchodzi dzisiaj urodziny? :cool3: Wszystkiego najlepszego! Sto lat! :smilecol::tort::new-bday::BIG::smilecol: Pzdr. Quote
Kaya Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Nam nie pozostaje nic innego jak dołączyć się do tych wspaniałych życzeń! Sto lat, dużo zdrowia przede wszystkim, coraz większego grona znajomych, pociechy z psiaków, dużo sukcesów na ringach i dalszego zapału. :loveu: Życzą Kaya, Kaja, Fiolka wraz z rodziną :razz: Quote
Błyskotka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Sto Lat Kurcze zapomniałam się zapytać jak Wam poszło :oops:. Quote
pati Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ja tez chche złozycz zyczenia 100 lat Asiu :BIG::new-bday: masz urodziny bardzo blisko mnie bo ja mam jutro :cool3: nie mogłyśmy was znależć dzis w Oplu :-( ile sie uszukałyśmy i nic byłysmy bardzo zawiedzione Quote
pati Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Asiaczek napisał(a):nie dały rady! sa za grube...:lol: pzdr. a kto te sztachety tak przeorganizował hmmm:mad: za nimi jest siatka wiec nie dały by rady nawet gdybvy zebrały sie do kupy :lol: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Matusz deer_1987 Maks&Spark gosiaja - super foto! Madzik93 - dzięki za super tort! Korenia - dzięki, za słodki tort! dzasta - dzięki za elegancki tort jamnicze bazylowa - dobrze Ci doniesiono... Kinia Sylrwia Sandrulka KaskaSz Kaya Błyskotka - wszystkim Wam serdecznie dziękuje za Zyczenia, kciuki i... tyyyyle słodkości! My, na wystawie też nie mieliśmy źle, bo i bety upiekła ciasta i ja też miałam ciasto. Co prawda nie moje, ale baaaardzo smaczne! Dziękuję też za życzenia składane na wystawie.:lol: I piękne dziękuję dla Panienkibubu i pokoik1 za cudowny prezent! Dziewczyny, nawet nie wiecie, jaką sprawiłyście mi radość! Pzdr. Quote
dzasta Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :laola::laola::laola: O serdecznie Gratulujemy!!!!! Zaszaleliście !!! :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Co do wystawy> Oto nasze dzisiejsze rezultaty: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Najbardziej cieszy mnie wynik Erki. Niedość, że dostała swoje drugie CWC do Championatu Polski, to na dodatek rozpoczęła Interchampionat!!!:loveu: Nie do uwierzenia, w wieku 16 miesięcy...:lol: Pzdr. Quote
anetta Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wszystkiego najlepszego Asiaczku :loveu::loveu::loveu: Gratuluję wyników :loveu: Anjaro widziałam na żywo, ale Kibo jest mi obcy :evil_lol::evil_lol: Czy pan od Anjaro ma drugiego baska? Widziałm raz z daaleka dwa i teraz się zastanawiam :cool3: Quote
Alicja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :multi::multi::multi:Asiaczku ...najpierw życzonka 100lat :Rose: a teraz GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
bazylowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Asiaczek napisał(a): bazylowa - dobrze Ci doniesiono...Pzdr. No proszę nie ma to jak zaufany szpieg :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 anetta napisał(a):Wszystkiego najlepszego Asiaczku :loveu::loveu::loveu: Gratuluję wyników :loveu: Anjaro widziałam na żywo, ale Kibo jest mi obcy :evil_lol::evil_lol: Czy pan od Anjaro ma drugiego baska? Widziałm raz z daaleka dwa i teraz się zastanawiam :cool3: Kibo ma obecnie 6 miesięcy i jest prawie tak duży, jak Anjaro. I tak-tak, Państwo od Anjaro mają drugiego baska, właśnie Kibo.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Maks i Spark napisał(a): GRATULACJE!!!!!!!!! A. Dzięki - dzięki - dzięki...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:Asiaczku ...najpierw życzonka 100lat :Rose: a teraz GRATULACJE :multi::multi::multi: AlIcja, witaj i dziękujemy!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 bazylowa napisał(a):No proszę nie ma to jak zaufany szpieg :diabloti: Wiesz co? Takich szpiegów to mogłabym spotykać codziennie...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts