Madzik93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://img210.imageshack.us/img210/5155/resizeofimg0007jpga.jpg Schody do nieba :evil_lol: Quote
Kaaasiaaa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Madzik93']http://img210.imageshack.us/img210/5155/resizeofimg0007jpga.jpg Schody do nieba :evil_lol: :crazyeye::D:D:D Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 sylrwia napisał(a):Psiakow i kociakow Twoich mi brak :) mało, ciągle mało. Swój zwierzyniec bys pofotografowała, co?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Madzik93']http://img210.imageshack.us/img210/5155/resizeofimg0007jpga.jpg Schody do nieba :evil_lol: Wiesz, jak jakis podróżnik popije sobie w tym barze , to mu juz potem tylko schody do ... pozostają...:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Swój zwierzyniec bys pofotografowała, co?:lol: Pzdr. Ok, nie dzis ale jakos teraz na dniach ufoce moje szelmy Forysia i Sąsiada :P Quote
taxelina Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Zabiegana ale do Was zagladam bo Was lubie :D Eh..przepraszam z ta strona, umieszcze Was niedlugo :oops::oops: Quote
Iwa-R Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Asiu... mam takie pytanie ni z gruszki ni z pietruszki.... Jakiś czas temu widziałam u Ciebie dyplom Championa Litwy i mam takie pytanko, ponieważ widziałam go niedługo po wystawie. Czy wysyłałaś coś na Litwę, czy płaciłaś coś za dyplom? Jeszcze trochę jeżdżenia na Litwę przed nami, ale warto wiedzieć wcześniej czego można się spodziewać :) Oczywiście przy okazji życzę Wesołych Świąt! Pozdrawiam Iwa Quote
sylrwia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Iwa-R napisał(a):Asiu... mam takie pytanie ni z gruszki ni z pietruszki.... Jakiś czas temu widziałam u Ciebie dyplom Championa Litwy i mam takie pytanko, ponieważ widziałam go niedługo po wystawie. Czy wysyłałaś coś na Litwę, czy płaciłaś coś za dyplom? Jeszcze trochę jeżdżenia na Litwę przed nami, ale warto wiedzieć wcześniej czego można się spodziewać :) Oczywiście przy okazji życzę Wesołych Świąt! Pozdrawiam Iwa Choć to zapytajka do Asiaczka odpowiem częściowo, nie wiem jak z krajówkami ale na CACIBówkach można było od ręki wyrobić dyplom. Byłam w Wilnie w tamtym roku w marcu i sierpniu i znajomi za jednym i drugim razme tak załatwiali sprawe dyplomu. Wystarczyło stanąć i odstać swoje w kolejce, podać karty ocen z wymaganych wystaw, opłacić i na następny dzień albo nawet tego samego się odbierało. Quote
Alicja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak antylopki u wodopoju ;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_6138a.jpg Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 sylrwia napisał(a):Ok, nie dzis ale jakos teraz na dniach ufoce moje szelmy Forysia i Sąsiada :P Święta JUŻ SĄ, więc może teraz znajdziesz chwilkę czasu na fotki. Mogą być domowe i inne tez. A gdzie będzie można je zobaczyć? Odkurzysz swoja Galerię czy może dasz tutaj, do Asiaczków? Jeżeli do nas - zapraszamy serdecznie Foryska i Sąsiada.:multi: Masz cudowny sprzęt, to korzystaj z niego!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Nadal taka sztama między Sajdunią i Moraskiem? http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_6138a.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Zabiegana ale do Was zagladam bo Was lubie :D Eh..przepraszam z ta strona, umieszcze Was niedlugo :oops::oops: Deer, Koffana, spokojnie! Znajdziesz czas, to zrobisz.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 sylrwia napisał(a):Choć to zapytajka do Asiaczka odpowiem częściowo, nie wiem jak z krajówkami ale na CACIBówkach można było od ręki wyrobić dyplom. Byłam w Wilnie w tamtym roku w marcu i sierpniu i znajomi za jednym i drugim razme tak załatwiali sprawe dyplomu. Wystarczyło stanąć i odstać swoje w kolejce, podać karty ocen z wymaganych wystaw, opłacić i na następny dzień albo nawet tego samego się odbierało. Ja tak nie załatwiałam; jakoś nie miałam szczęścia...:cool3: Co do Ch.LT to po prostu kopiuję/skanuję wszystkie wymagane wnioski, dołączam kopię/skan rodowodu + pismo "proszące" o wystawienie takiego dyplomu. Oczywiście do tego 20 euro (bez rozetki). A z rozetką to 25 Euro. I wysyłam to na adres litewskiego Związku w Wilnie. No i potem to czekam. Ale oni w miarę szybko uwijają się z dyplomami. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak antylopki u wodopoju ;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_6138a.jpg Takie trochę nietypowe w umaszczenu te antylopki, ale podobieństwo jest!:loveu: Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Nadal taka sztama między Sajdunią i Moraskiem? http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_6138a.jpg Pzdr. na początku Saidi ustawiła młodego i potem już tylko szaleli i oczywiście młody papuguje po ciotce tak jak z tym piciem Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 gosiaja napisał(a):na początku Saidi ustawiła młodego i potem już tylko szaleli i oczywiście młody papuguje po ciotce tak jak z tym piciem Oby papugował tylko dobre zachowanie...:lol:;) Pzdr. Quote
taxelina Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Deer, Koffana, spokojnie! Znajdziesz czas, to zrobisz.:lol: Pzdr. Nie spodziewalam sie tej extra pracy, we wtorek juz szkola a w ogole nie wypoczelam... Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Nie wypoczęłaś, ale trochę pieniążków zarobiłaś. To tez istotne dla Was, prawda? pzdr. Quote
taxelina Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie wypoczęłaś, ale trochę pieniążków zarobiłaś. To tez istotne dla Was, prawda? pzdr. Ile dokladnie bedzie za swieta sie dowiem 15 maja - wtedy wyplata za kwiecien przyjdzie :D Pieniadze to jedno ale wypoczac tez sie chce :P dobrze ze mam poniedzialki - po za tym - wolne to wtedy mozna odpoczac :D na razie uciekam na miasto do Tz co z pracy wraca :diabloti: Quote
PANGEA Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Wesołych Świąt!! Prawda, ze kolorowe jamniki sa suuuper :loveu: Jak kiedy jeszcze bede miec jamnika, to tylko kolorowego :evil_lol: Quote
Iwa-R Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja tak nie załatwiałam; jakoś nie miałam szczęścia...:cool3: Co do Ch.LT to po prostu kopiuję/skanuję wszystkie wymagane wnioski, dołączam kopię/skan rodowodu + pismo "proszące" o wystawienie takiego dyplomu. Oczywiście do tego 20 euro (bez rozetki). A z rozetką to 25 Euro. I wysyłam to na adres litewskiego Związku w Wilnie. No i potem to czekam. Ale oni w miarę szybko uwijają się z dyplomami. Pzdr. Dziękuję. A gdzieś teraz wybierasz się na Litwę? Pozdrawiam Iwa Quote
PANGEA Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Mnie podoba się kilka kolorów u jamników i dlatego trudno byłoby mi się zdecydowac, jaki miałby być... Pozostanę przy baskach!:evil_lol: Pzdr. No mam ten sam "problem" I zostalabym chetnie przy Dogach i Petitach tylko Panie u mnie w domu tesknia do jamnika. Wiec kto wie... moze kiedys ... ulegne :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Ile dokladnie bedzie za swieta sie dowiem 15 maja - wtedy wyplata za kwiecien przyjdzie :D Pieniadze to jedno ale wypoczac tez sie chce :P dobrze ze mam poniedzialki - po za tym - wolne to wtedy mozna odpoczac :D na razie uciekam na miasto do Tz co z pracy wraca :diabloti: O, jaka spryciula! Pzdr. Quote
Recommended Posts