baskomaniak Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [SIZE="3"]MAŁE BABASKI POZNAJĄ ŚWIAT. Dziś odbyła się lekcja informatyki... Hej, chodźcie, tu jest pełno fajnych rzeczy... ...najpierw zapoznajmy się z terenem... ... tu na tej skrzyni nie ma nic ciekawego... ...a co to? Czuje ludzkie paluszki, to chyba te klocki do wciskania... ...ja się temu czemuś przyjrzę dokładniej... twarde... ...za to na tych klockach jest mięciutko... ...z tej strony też twarde klocki... ...Hej! Tu jest takie fajne cacko-szufladka z dziurką... ...jesteśmy już za duże aby się przez nią przecisnąć... ...a ja mam błyszczące cacko z dziurką... ...a my mamy szczurka....właśnie położyłem łapę na kulce... ...ogonek jest najfajniejszy, można go międlić i międlić... ...mniam, mniam, mniam... Pozdrawiam. ;) Quote
Asiaczek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 No to macie swoją niespodziankę! A ze zdjęciami z wizyty socjalizacyjnej - poczekamy do piątku. Nie można mieć wszystkiego naraz... Pzdr. Quote
agabass Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 a co to sie działo jakies baskotornado chyba zawiało:lol: Quote
Basenji Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Te zdjęcia są naprawdę wspaniałe. Pomysł z częsciami kompa jest pierwszorzędny. Szkody chyba nie były zbyt duże. zdrówko:lol: Quote
Patka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 super sesja maluchy były w siódmym niebie komputerowym :lol: Quote
Nitka&Gosia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Śliczne foteczki :) :loveu::loveu::loveu::loveu:Ja też chcę takie maluszki mieć :):loveu::loveu::loveu: Quote
Daisunia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :lol: :loveu: :loveu: :loveu: super zdjęcia:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 O szkody to musicie zapytać Baskomaniaka... Ja tam nic nie wiem o szkodach (cokolwiek by to miało oznaczać!).;) Pzdr. Quote
baskomaniak Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Baskotornado przechodziło pod ścisłą kontrolą i po żadnej z "walczących" stron nie odnotowano strat...;) :p Pozdrawiam. ;) Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Dodam, że przewidywana jest II cz. lekcji pt. Budowa komputera i urządzeń peryferyjnych". Może być ciekawie... Pzdr. Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:... Obejrzałem i padłem :mdleje::mdleje::mdleje::roflt::roflt:... Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 PiotrekJ - ale otwórz chociaż jedno oko na II część przygód bobasków w krainie komputerów, co? Pzdr. Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Asiaczek']PiotrekJ - ale otwórz chociaż jedno oko na II część przygód bobasków w krainie komputerów, co? Pzdr. Otworzę, tylko reanimacji wcześniej potrzebuję :evil_lol: ... Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 O rany! Aż tak?! Co ten Baskomaniak narobił..?! Pzdr. Quote
agabass Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 baskomaniak napisał(a):Baskotornado przechodziło pod ścisłą kontrolą i po żadnej z "walczących" stron nie odnotowano strat...;) :p Pozdrawiam. ;) no to czad ;) Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ja tez chce takie lekcje informatyki!!:angryy: I oczywiscie male diably na wszystkim testowaly swoje mleczki:evil_lol::evil_lol: Sliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No jak by to było, w 100% dogomaniackie szczeniorki, a nie znałyby sie na kompach :roll: , nie możliwe :shake: , a że zmyślne z nich istotki tylko patrzeć jak zastąpią Asiaczka przy kompie. A to jest przecudna fotka . Quote
donya Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Komputerowe baski są the best :loveu: Są śliczne a na żywo jeszcze śliczniejsze. Bardzo fajnie spędziłam dzisiejszy wieczór :lol: Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 To Ty zamiast iśc spać "padnięta dziewczyno", to jeszcze do kompa siadłas?! Ale co tu się dziwić; ja też jestem już po spacerkach (krótkie dosyć z uwagi na mróz), towarzystwo nakarmione i ostatkiem sił ... do kompa, zobaczyć, co tam się dzieje... Ale już zmykam i żadnych zdjęć nie będę wstawiała. Nie mam sił. Donya - ja tez bardzo miło spędziłam czas. I w sumie wyprawa nie taka straszna, co?:lol: Pzdr. Quote
donya Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Asiaczek'] Donya - ja tez bardzo miło spędziłam czas. I w sumie wyprawa nie taka straszna, co?:lol: Pzdr. Wyprawa OK, bardzo dziekuję za to, że nie musiałam błądzić. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Plon wizyty socjalizacyjnej: JAZZY BOY Asiaczek Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 JERTI IN RED Asiaczek (jakoś ukrywał się podczas wizyty i ma tylko 1 zdjęcie). Ale jest w zdjeciach zbiorowych (będą później wstawione). Pzdr. Quote
anetta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :sweetCyb:super komputerowe cyber baski bobaski:cool2: Quote
Recommended Posts