agaciaaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Witajcie Asiaczki :multi: Gratuluje kolejnych sukcesów :) http://img525.imageshack.us/img525/2333/resizeofimg0203.jpg bardzo fajna fotka i kolorek włosów też ;) Czekam na fotki obróżki, bardzo mnie zaciekawiła :lol: Quote
Matusz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']Matusz Smok to mój synek :megagrin: jaki kurde synek ? :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczku mam nadzieję, że mi offa wybaczysz :oops: Matusz specjalnie dla ciebie Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Vectry się spytaj - ona osobiście widziała Smoka jak była w Katowicach :razz:... Swoją drogą jak nie mój, jak on ma moje oczy :loveu:... moją mimikę :loveu:... moje ruchu :loveu:... w ogóle to mój mały najpiękniejszy Skarbek :loveu: Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Potwierdzam , to Smok Bonsai :) Bardzo urocze dziecie :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88'] Asiaczek jeśli tylko ciotka nie odmówi mi noclegu to przyjadę ;) O, to wznosimy modły do ciotki, coby miała dobry dzień!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Bonsai wszem i wobec ogłasza, że Smok to Jej dziecię, tak więc należy Jej wierzyc. Moze przekonamy się o tym w Olsztynie...? Porównamy oczka, ruch, mimike i... wyjdzie szydło z worka.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 bety napisał(a):Asiu - dzisiaj wyjęłam ze skrzynki niespodziewajkę od Ciebie - ale miałam radochę. :multi: DZIĘKI :buzi: DZIĘKI :buzi: DZIĘKI :buzi: Dużo zdrówka :calus: Pzdr Nie ma sprawy, chociaż tyle mogłam zrobić... Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Bonsai wszem i wobec ogłasza, że Smok to Jej dziecię, tak więc należy Jej wierzyc. Moze przekonamy się o tym w Olsztynie...? Porównamy oczka, ruch, mimike i... wyjdzie szydło z worka.:lol: Pzdr. od razu szybkie badanie DNA sie zrobi pod ringiem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 sylrwia napisał(a):od razu szybkie badanie DNA sie zrobi pod ringiem :evil_lol: O, właśnie! DNA i... wszystko jasne! Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Super! Juz się cieszę! Będę Was wypatrywała. :lol: Pzdr. No to już wiem gdzie się zobaczymy - my też będziemy w Łodzi :multi: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a):No to już wiem gdzie się zobaczymy - my też będziemy w Łodzi :multi: No to super! Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Matusz napisał(a):wierzę, wierzę;), urocze dziecko :diabloti: Dobrze, że w końcu uwierzyłeś, ale gdzie ten gad jest uroczy to ja nie wiem :evil_lol:... o.. właśnie znowu zaiwanił kubek z kawą :mad:. Swoja drogą właśnie wybieramy się do lekarza. Mam poprosić o szybkie badanie DNA i pokazać wam wyniki w Olsztynie :evil_lol:? Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kilka fotek z Wieselburga. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB Dżezik na I planie, w tle - konkurent. Fotka co prawda nieostra, ale baaardzo mi się podoba. Wahzirek + Mańka i Żelka + ja - biegamy o BOB'ka... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Cd. Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 I na koniec fotek z Wieselburga - Żelinka (JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI). Niestety,tylko 4 foteczki... Tutaj już na BOG... ... i... BOG4!!! Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 a czy było już to zdjęcie obroży w truskawki ??? Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Nieeeee, najpierw dałam fotki Asiaczków w ringówkach...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 gosiaja napisał(a):ok to czekam z niecierpliwością dalej Ringóweczki sa w kolorach: beżowym, kremowym i czarnym... Pdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 No, dobra! Nie ma się co certolić, tylko trzeba wstawić fotki tej smakowitej obróżki... To jeszcze nie to. Ta obróżka jest na zoastrzenie apetytu; kupiłam ja chyba we Wrocławiu albo w Gorzowie Wlkp. Nie pamiętam. No i juz "ta" właściwa...:lol:kilka ujęć... Na modelu trikolorowym... Na słoneczku... No i jak Wam się podoba? Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :) bardzo smakowita ta obroża mniam :facelick: Quote
AMIŚKA Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 GRATULACJE ASIACZKI ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0396.jpg jedna wyprawa a tyle złota:multi::multi::multi: a obrózki cudne , bardzo podobaja się mnie te wszystkie czerwone:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts