Nitor-Nivalis Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Savannah napisał(a):No jesli Asiaczek bedzie chciala by Dzezik pojechal na Crufta to i ja sie w tym Londynie zjawie :) Tylko że cruft chyba nie w londynie, chyba ze w przyszłym roku ma być gdzie indziej :PROXY5: Quote
bety Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Asiu wczoraj dostałam przesyłeczkę za którą Pzdr Quote
Savannah Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 pati napisał(a):Crufts jest w Birmingham no to jeszcze lepiej ze w Birmingham bo mamy blizej :cool3: Quote
jbk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kurde, nie mogę się wypowiedzieć o wystawach ;) Ale za to się przywitam - dzień dobry słonecznie :) Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 jbk napisał(a):Kurde, nie mogę się wypowiedzieć o wystawach ;) Ale kiedyś będziesz mogła, prawda? mam nadzieję, że już niedługo:p A. Quote
Bewarka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :oops: Widze, że Asiaczki wznoszą się na wyżyny pudełek :D I jeszcze będą szaleć na Cruftcie! :multi: (nie wiem jak to się pisze :lol:) Gratki, gratki! :klacz: Quote
bety Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asia!!!! gdzie fotki:mad: A. Eee fotki, gdzie jest wogóle Asia???? ;) Pzdr Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bety napisał(a):Eee fotki, gdzie jest wogóle Asia???? ;) Pzdr ....poszła sobie gdzieś....:razz: A. Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Puk, puk.....jest tam kto?!!!!!, nie ma:shake:, to ja powiem Dzień dobry słonecznie:lol: mam nadzieję, że zdrowie jest u wszystkich..... A. Quote
sylrwia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Halo a gdzie sie podziałi właściciele tej galeryjki? Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Jestem, jestem, ale ciagle w ruchu. teraz tez przelotem... Savannah - sprawa wyjazdu na Cruft jest otwarta. Mam juz pewne propozycje, ale to raczej na maila. Masz tam, w Anglii jakis mail?;) Ze słoneczka troche korzystała,. szczególnie wtedy gdy trenowałam z Maską i Zulika...:evil_lol: Lub gdy robiłam im fotki...:evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Jestem, jestem, ale ciagle w ruchu. teraz tez przelotem... Pzdr. Nieobecność usprawiedliwiona ;):p A. Quote
Savannah Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Asiaczku mail bez zmian :razz: wiec czekam na wiadomosc na poczcie:cool3: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Savannah napisał(a):Asiaczku mail bez zmian :razz: wiec czekam na wiadomosc na poczcie:cool3: OK. To jestesmy w kontakcie. Po powrocie z Austrii napisze Ci maila i podam moje wstępne ustalenia i przemyslenia. Pzdr. Quote
bonita Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko Asiaczki :) Świetnie się prezentujecie wystawowo:cool3: Nam pozostaje mocno trzymać kciukaski:loveu: Pozdrawiamy (całą zwartą i gotową do wystawy grupę:evil_lol:) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Kilka fotek Zuliki i Maski i... spadam się pakować.:lol: Zulika Zulika Maśka Maska Wszystkie trzy!:loveu: Reszta fotek - po powrocie z wystawy. Pzdr. Quote
taxelina Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://img525.imageshack.us/img525/2333/resizeofimg0203.jpg fajne wspolne :D Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='bonita']Witanko Asiaczki :) Świetnie się prezentujecie wystawowo:cool3: Nam pozostaje mocno trzymać kciukaski:loveu: Pozdrawiamy (całą zwartą i gotową do wystawy grupę:evil_lol:) Jeeeeeeeee, Bonita wróciła!!!!!! Obyś na dłużej zawitała na DGM.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts