Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Savannah napisał(a):Wielkie Gratulacje Asiaczku! ! No, to teraz jak Dzezik ma nominacje, to za pol roku prosze mi robic kwarantanne i wyslac go do mnie do UK i ja juz go na Crufcie wystawie :p co Ty na to Asiaczku? :) A wiesz, że i o tym pomyslałam, ale jakos tak mi było głupio prosić Ciebie o taką pomoc...:oops: Dzięk, że o nas pamiętasz!:multi: Pzdr. Quote
J.G Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Asiaczek']A tak wygląda dokument potwierdzający możliwość wzięcia udziału w wystawie Cruft w Anglii w 2010 r. Pzdr. Jeszcze raz wielkie serdeczne gratulacje.:loveu: Quote
bonsai_88 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Mogę? Naprawdę mogę :cool3:? W takim razie GRATULUJĘ :multi: Quote
J.G Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, moze w Wieselburgu?:lol: Pzdr. Hehe.... doskonały pomysł:multi::multi::multi: Quote
michal_unga Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 W imieniu MudikowoTulasowym solidne gratulacje dla naszej Asi Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 J.G napisał(a):Hehe.... doskonały pomysł:multi::multi::multi: No to pomyslimy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 J.G bonsai 88 michal unga - bardzo dziękuję za solidną porcję gratulacji.:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witam wieczorową porą Asiu ja jutro chyba będę jechać z warszawy wschodniej o 18:40 a spotkanie mam skończyć o 16:00 niestety mało czasu :( Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Oj, mało, mało... A i ja chyba dopiero o 16-tej będę w domu. I od razu musze wysikać psy... Sorki, ale z tego spotkania to chyba nic nie wyjdzie.:cool1: Musisz przyjechać w wakacje:lol::cool3: Pzdr. Quote
Korenia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Gratulacje :multi: A ja mam takie pytanie ;) Jak przyznają nominacje na Crufts? Quote
jamnicze Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No to teraz czekamy na zdjęcia :p Będą jakieś?:razz: Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Korenia napisał(a):Gratulacje :multi: A ja mam takie pytanie ;) Jak przyznają nominacje na Crufts? FCI ustala wystawy, na których przyznawane sa te nominacje. Dostaje je Zwyc. Rasy. To wszystko. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Alicja']Asiaczku ...superowo :multi::multi::multi: Wiem... [quote name='jamnicze']No to teraz czekamy na zdjęcia :p Będą jakieś?:razz: Troszkę będzie, ale nie za dużo... Koleżanka stała "w rozkroku" pomiędzy jednym a drugim ringiem i cykała to tu, to tam...:lol: Pzdr. Quote
Korenia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asiaczek napisał(a):FCI ustala wystawy, na których przyznawane sa te nominacje. Dostaje je Zwyc. Rasy. To wszystko. Pzdr. Mhm :) Dziękuje za odpowiedź :P Zawsze mnie to zastanawiało ;) Quote
Elitesse Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Asiaczek napisał(a):FCI ustala wystawy, na których przyznawane sa te nominacje. Dostaje je Zwyc. Rasy. To wszystko. Pzdr. eee dostaja je Zwyc. Mlodziezy pies i suka i zdobywcy CACIBow pies i suka :roll: Quote
bety Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Elitesse napisał(a):eee dostaja je Zwyc. Mlodziezy pies i suka i zdobywcy CACIBow pies i suka :roll: W Katowicach w razie Akita Amerykańska nominację na Crufta dostał Najlepszy Junior w Rasie - nie każdy ze Zw. Mł., więc jak to jest bo w katalogu nie jest wyjaśnione? Pzdr Quote
agaciaaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ogromne gratulacje :multi: Taka konkurencja, a Asiaczki i tak wymiatają :multi: :loveu: Quote
Elitesse Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 bety napisał(a):W Katowicach w razie Akita Amerykańska nominację na Crufta dostał Najlepszy Junior w Rasie - nie każdy ze Zw. Mł., więc jak to jest bo w katalogu nie jest wyjaśnione? Pzdr jak bylam w Tulln to nominacje dostawali obaj zwyc ml ale tam nie ma porownania o najlepszego juniora :roll: Quote
Savannah Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Asiaczek napisał(a):A wiesz, że i o tym pomyslałam, ale jakos tak mi było głupio prosić Ciebie o taką pomoc...:oops: Dzięk, że o nas pamiętasz!:multi: Pzdr. No to pozostaje tylko ustalic szczegoly :cool3: i za pol roku badania robic Dzezikowi i potem wysylac go do mnie samolotem do Liverpoolu, Edynburga, Manchesteru albo Glasgow ;)bo do kazdego z tych lotnisk mamy taka sama odleglosc, a potem ja z nim pojade do Londynu :) mysle ze to by az tak drogo nie wyszlo jesli chodzi o samolot - ale pozostawiam to Tobie do przemyslenia Asiaczku i jesli tylko bedziesz chciala by Dzez wystapil na Crufcie to ja sluze pomoca i swoja reka ;) Quote
bety Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Elitesse napisał(a):jak bylam w Tulln to nominacje dostawali obaj zwyc ml ale tam nie ma porownania o najlepszego juniora :roll: No właśnie - "co kraj to obyczaj" :roll: Pzdr Quote
Savannah Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Asiaczek napisał(a):FCI ustala wystawy, na których przyznawane sa te nominacje. Dostaje je Zwyc. Rasy. To wszystko. Pzdr. A mi sie wydaje ze nominacje na Crufta dostaja zwyciezcy Cacib'a - NDPwR i NDSwR oraz NJwR...ale moge sie mylic:razz: Quote
Nitor-Nivalis Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Gratulacje Asiaczku raz jeszcze :) mam nadzieje ze cos z tych fotek wybierzesz :) nominacje na crufta wydaje mi sie ustala kennel club z tego co mnie wiadomo jest to Zw. Ml. pies suka i CACIB pies suka. Lidziu a do Londynu to po co ? ;) Quote
Savannah Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a): Lidziu a do Londynu to po co ? ;) No jesli Asiaczek bedzie chciala by Dzezik pojechal na Crufta to i ja sie w tym Londynie zjawie :) Quote
Recommended Posts