Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Savannah napisał(a):
Wielkie Gratulacje Asiaczku! !
No, to teraz jak Dzezik ma nominacje, to za pol roku prosze mi robic kwarantanne i wyslac go do mnie do UK i ja juz go na Crufcie wystawie :p co Ty na to Asiaczku? :)

A wiesz, że i o tym pomyslałam, ale jakos tak mi było głupio prosić Ciebie o taką pomoc...:oops:
Dzięk, że o nas pamiętasz!:multi:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A tak wygląda dokument potwierdzający możliwość wzięcia udziału w wystawie Cruft w Anglii w 2010 r.

Pzdr.
Jeszcze raz wielkie serdeczne gratulacje.:loveu:

Posted

Oj, mało, mało... A i ja chyba dopiero o 16-tej będę w domu. I od razu musze wysikać psy...
Sorki, ale z tego spotkania to chyba nic nie wyjdzie.:cool1: Musisz przyjechać w wakacje:lol::cool3:

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
Gratulacje :multi:

A ja mam takie pytanie ;)
Jak przyznają nominacje na Crufts?

FCI ustala wystawy, na których przyznawane sa te nominacje. Dostaje je Zwyc. Rasy. To wszystko.

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Asiaczku ...superowo :multi::multi::multi:
Wiem...

[quote name='jamnicze']No to teraz czekamy na zdjęcia :p
Będą jakieś?:razz:
Troszkę będzie, ale nie za dużo...
Koleżanka stała "w rozkroku" pomiędzy jednym a drugim ringiem i cykała to tu, to tam...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
FCI ustala wystawy, na których przyznawane sa te nominacje. Dostaje je Zwyc. Rasy. To wszystko.

Pzdr.

Mhm :) Dziękuje za odpowiedź :P Zawsze mnie to zastanawiało ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

eee dostaja je Zwyc. Mlodziezy pies i suka i zdobywcy CACIBow pies i suka :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
eee dostaja je Zwyc. Mlodziezy pies i suka i zdobywcy CACIBow pies i suka :roll:

W Katowicach w razie Akita Amerykańska nominację na Crufta dostał Najlepszy Junior w Rasie - nie każdy ze Zw. Mł., więc jak to jest bo w katalogu nie jest wyjaśnione?
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
W Katowicach w razie Akita Amerykańska nominację na Crufta dostał Najlepszy Junior w Rasie - nie każdy ze Zw. Mł., więc jak to jest bo w katalogu nie jest wyjaśnione?
Pzdr

jak bylam w Tulln to nominacje dostawali obaj zwyc ml ale tam nie ma porownania o najlepszego juniora :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A wiesz, że i o tym pomyslałam, ale jakos tak mi było głupio prosić Ciebie o taką pomoc...:oops:
Dzięk, że o nas pamiętasz!:multi:

Pzdr.

No to pozostaje tylko ustalic szczegoly :cool3: i za pol roku badania robic Dzezikowi i potem wysylac go do mnie samolotem do Liverpoolu, Edynburga, Manchesteru albo Glasgow ;)bo do kazdego z tych lotnisk mamy taka sama odleglosc, a potem ja z nim pojade do Londynu :) mysle ze to by az tak drogo nie wyszlo jesli chodzi o samolot - ale pozostawiam to Tobie do przemyslenia Asiaczku i jesli tylko bedziesz chciala by Dzez wystapil na Crufcie to ja sluze pomoca i swoja reka ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
jak bylam w Tulln to nominacje dostawali obaj zwyc ml ale tam nie ma porownania o najlepszego juniora :roll:

No właśnie - "co kraj to obyczaj" :roll:
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

A mi sie wydaje ze nominacje na Crufta dostaja zwyciezcy Cacib'a - NDPwR i NDSwR oraz NJwR...ale moge sie mylic:razz:

Posted

Gratulacje Asiaczku raz jeszcze :)

mam nadzieje ze cos z tych fotek wybierzesz :)

nominacje na crufta wydaje mi sie ustala kennel club
z tego co mnie wiadomo jest to Zw. Ml. pies suka i CACIB pies suka.

Lidziu a do Londynu to po co ? ;)