Błyskotka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Nie wiem czemu nie można skopiować :shake: Quote
baskomaniak Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Postaram się pomóc: http://presov.slovakiadog.eu/ ;) Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 O, przy pomocy Baskomaniaka - otworzyłam i... chyba pojedziemy. zobaczymy tylko, kto będzie sędziował baski we Wrocku. Bo to w tym samym terminie... Żeby chociaż V gr. była raz w sobotę, raz w niedzielę, to dałoby się to wszystko pogodzic. A tak, to musze wybierać. No nic... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Czy Wy tez musicie za kazdym razem wchodzenia na DGM logować się od nowa, tzn. wpisywać nick i hasło? Ja tak mam od kilku dni... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 mi sie loguje automatycznie za to mam problemy z wklejaniem linkow Quote
sylrwia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczku a może zaznacz aby zapamiętywało hasło, albo może masz tak w komputerku ustawione aby nie zachowywało haseł. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ja tam zawsze muszę się logować...zawsze jak wchodzę na dogo..a. teraz te linki :shake: m. Quote
Korenia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ja mam nadzieję, że we Wrocławiu zawitacie! Quote
betel Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):betel, to zdjęcie, które zacytowałas, to chyba nie charcik...:cool3::lol: Pzdr. No tak , oczywiście ,że nie to. Na tamtym zdjęciu jest cudny psiak naszej Ewelinki - Spaiki. A mnie chodziło o tą fotkę: http://img14.imageshack.us/img14/7918/resizeofimg0043.jpg Czasem taka gapa jestem:evil_lol:. Pozdrówka. Quote
J.G Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Trzymam za was kciuki i czekam na fotki z Wenger.;) Ja za każdym razem loguje się automatycznie. Asiaczku zobacz jak banerek twej hodowli pięknie się prezentuje na mej stronie hodowla szpica miniaturowego, pomeraniana, gro-mor fci, Quote
Agasia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cześć Asiaczki ;) Postanowilam niezostawac takim kompletnym psim i wystawowym odludkiem i zajrzalam tu do Was :D Jak tam podboje Wegier? Quote
Poświata Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Zajrzyjcie, proszę, na ten bazarek. U Poświaty sa 2 szczeniaczki na Dt... http://www.dogomania.pl/forum/f99/asiaczkowe-roznosci-na-moich-tymczasowych-gosci-133987/#post11998539 Pzdr.Już jeden, Kaj pojechał dziś wieczorkiem do nowego domu:-(:multi:. Ale została Gerda, a jak nie jej to innej bidulce schroniskowej grosik sie przyda :cool3:. Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Poświata napisał(a):Już jeden, Kaj pojechał dziś wieczorkiem do nowego domu:-(:multi:. Ale została Gerda, a jak nie jej to innej bidulce schroniskowej grosik sie przyda :cool3:. To super wiadomość!!!!!!! rozumiem, że pojechał te nieśmiały chłopczyk, niech mu się dobrze wiedzie , trzymamy łapki za sunię A. Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 UWAGA, UWAGA z ostatniej chwili!!!!!!!! ERKA - CAJC, Naj. JUNIOR, BOB, Nowy Młodzieżowy Champion Węgier ŻELKA - CAC, Nowy Champion Węgier DŻEZ - CAC WAZIRI - Dosk. 2 lok. WIEEELKIE GRATULACJE!!!!!!! A. Quote
Czoko Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Czy Wam też znikają posty albo zmieniają kolejność? Wczoraj napisałam ze trzymam kciuki i... nie ma posta! Quote
J.G Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 BRAWO [SIZE=3]Wielkie serdeczne gratulacje. [SIZE=2]Czekamy na zdjęcia.:loveu: Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Czoko napisał(a):Czy Wam też znikają posty albo zmieniają kolejność? Wczoraj napisałam ze trzymam kciuki i... nie ma posta! nie znikają, ale często przeskakują:diabloti: A. Quote
J.G Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Czoko napisał(a):Czy Wam też znikają posty albo zmieniają kolejność? Wczoraj napisałam ze trzymam kciuki i... nie ma posta! Nie u mnie od jakiegoś czasu wszystko działa poprawnie.:multi: Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maks i Spark napisał(a): UWAGA, UWAGA z ostatniej chwili!!!!!!!! ERKA - CAJC, Naj. JUNIOR, BOB, Nowy Młodzieżowy Champion Węgier ŻELKA - CAC, Nowy Champion Węgier DŻEZ - CAC WAZIRI - Dosk. 2 lok. WIEEELKIE GRATULACJE!!!!!!! BRAWO :klacz::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts