Asiaczek Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='betel']Telewizor.tv - stwórz własny kanał TV - śmieszne filmy, teledyski, Newsy, seriale... - Asiczku, mogłabyś nakrecić ze swoimi zwierzakami filmik, a tu podrzucam Ci śmieszne koty .Pozdrowienia Dzięki za link, ale ja nie mam kamery.... Jakos mnie nie kusi kamerowanie, jeszcze jestem na etapie fotografii...:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dziekuje za wysłanie słoneczka ale niestety byłu chmury :( Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 gosiaja napisał(a):dziekuje za wysłanie słoneczka ale niestety byłu chmury :( Trzeba było przyjechac do W-wy na spacer;), w W-wie było dzisiaj piekne słońce... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 gosiaja napisał(a):W-wa trochę za daleko Oj, tam, daleko. Juz raz przyjechałaś do W-wy...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Mam zeskanowanych 35 fotek. Nawet nie spodziewałam się, że mam taki bajzelek (delikatnie powiedziane) w szufladzie...:oops: Pzdr. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam zeskanowanych 35 fotek. Nawet nie spodziewałam się, że mam taki bajzelek (delikatnie powiedziane) w szufladzie...:oops: Pzdr. Asiu, to się nazywa "artystyczny nieład":evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Jak zwał, tak zwał. Ale muszę nad tym zapanować. Juz sobie wymysliłam sposób przechowywania zeskanowanych fotek, bo potem chcę je umieścić na mojej www. A i tak nie skanuje wszystkich zdjęć, bo ... wiadomo. Nie każde nadaje się do upublicznienia:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :evil_lol:Wazirek i termoforki http://img404.imageshack.us/img404/8113/resizeofimg0002.jpg Quote
Asiaczek Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 gosiaja - a gdzie reszta fotek? U Ciebie, w Galerii? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol:Wazirek i termoforki http://img404.imageshack.us/img404/8113/resizeofimg0002.jpg Tez dobre określenie! Ja, jak widze, że Wazi leży na tapczanie w otoczeniu kici, to nazywam, że jest to basza i jego harem...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Poniewaz ppłd. moge nie mieć czasu na DGM, to wstawiam zeskanowane fotki - cz. II. Mała Baśka i moje próby ćwiczeń wystawowych ... Po co ona mnie tu postawiła...? Hm, Pańcia coś tam ma dobrego... Jeszcze chwilka i dostanę to dobre! hm, znowu się oddaliło... Eeee, to tylko piłeczka...Idę sobie! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Cd. Czyżby to smaczne coś upadło na podłoge? Hm, niestety, nic nie upadło! Znowu trzeba kombinować! O, tam jest coś zdecydowanie ciekawszego! No, dobra. Czas pokazac, że nie jestem aż TAKA UPARTA! Juz troche podrośnięta Baśka, w swojej ulubionej budce z koca. I to z jakiego koca!!! Koty tez lubiły ten kocyk (merynosy australijskie!). Cdn. Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Asiaczek']gosiaja - a gdzie reszta fotek? U Ciebie, w Galerii? Pzdr. tak resztę fotek można pooglądać w galeri morka a u nas dziś taka brzydka pogoda cały cas mży Quote
Asiaczek Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 gosiaja napisał(a):tak resztę fotek można pooglądać w galeri morka a u nas dziś taka brzydka pogoda cały cas mży To dobrze, że ta wyprawa odbyła się wczoraj...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Cd. fotek. Basia jeszcze bardziej zakopana w swoim merynosowym domku:lol: Baśka pomaga mi się pakować... Basia i moja koleżanka Beata Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Cd. fotek. Baśka pomaga mi się pakować... Pzdr. .....a może mówi "ja też jadę";) A. Quote
Elitesse Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 jak ja lubie takie wspominkowe foty :loveu::loveu: swoich tzn psich mam pol szafki :p Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Baśka jest rewelacyjna na tych fotkach :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/3631/resizeofskanowanie0008.jpg super zmarszczuch :loveu: Quote
Poświata Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Stuk-puk To Ja Przyszłam Ci życzyć miłego Dnia.. By zawsze słonko promyczki słało, a i powodów do smuteczków było mało. _-:¦:-_________◊________-:¦:-_ (¯♥♥¯) ¯¯-:¦:-¯¯¯¯-:¦:-¯¯(¯♥♥ ____________'♥$$$$$$$'♥ ___________'♥$$'♥___'♥$$'♥ ____________'♥$$'♥ ______________'♥$$$$'♥ _________________'♥$$'♥ _____________'♥$$$$'♥ ____________'♥$'♥ _____________'♥$$'♥ _________________________ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____$$$$$$$$(((('))))$$$$$$$ _____$$$$$$$(((((')))))$$$$$$$$$$ _____$$$$$$ (((((()))))) $$$$$$__$$ _____$$$$$$))).●¨●.((($$$$$$$$$ ______$$$$$ )(.¨ ♥ ¨.)($$$$$ _______$$$$$_)~~(_$$$$$ $$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$___$$$$$$ $$$$$$$$________________$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Quote
sylrwia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Może widziałaś już to Asiaczku mi wpadło w oko ostatnio. Banalne ale coś w tym jest :) YouTube - Where the Hell is Matt? (2008) I wcześniejszy jego filmik. Choć mi bardziej ten powyżej - najnowszy się podoba. YouTube - Where the Hell is Matt? Quote
J.G Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dzień dobry. Cudowne zdjęcia.:loveu: Asiu,dotarło to coś co wysłałem (L i A) czy jeszcze nie sprawdzałaś. Quote
Recommended Posts