Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Trochę się boję, bo zapowiadają w tv nawrót zimy..... Ja nic takiego nie słyszałam...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ulotka cacibowki w lesznie --> http://img527.imageshack.us/img527/1592/lesznott2.jpg Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='J.G']Ja nie widzę tej wiosny.:crazyeye: Oj, J.G - to gdzie ty mieszkasz...?!?!?! Wszyscy widza, tylko ty nie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Elitesse']ulotka cacibowki w lesznie --> http://img527.imageshack.us/img527/1592/lesznott2.jpg O, Elitesse, dzięki za info. W takim razie będę w Lesznie-Prestige! Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):O, Elitesse, dzięki za info. W takim razie będę w Lesznie-Prestige! Pzdr. Ja też:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 AMIŚKA napisał(a):Ja też:multi::multi: A którego dnia będziesz? Bo wystawa jest 2-dniowa... My w sobotę. Edit: sprawdziłam, jamniorki też są w sobotę. A weźmiesz całą czwórkę?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):o super p.Szutkiewicz to będziemy :cool3: Ty tutaj nie mrugaj, tylko macie byc i koniec! Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ja jesli bede to tylko turystycznie - fatalna sedzine na sznauce dali :angryy::angryy: Quote
M&S Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Elitesse']ulotka cacibowki w lesznie --> http://img527.imageshack.us/img527/1592/lesznott2.jpg o super p.Szutkiewicz to będziemy :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 bonsai_88 napisał(a):A będziecie w Katowicach? Na pewno nie. Co roku w Katowicach V gr. jest w piątek, a ja nie za bardzo mogę tak zwalniac się z pracy, aby jeździć na wystawy... Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A szkoda :placz:... miałam nadzieję, że obejrzę sobie twoje baski na żywo, a tu pupa :placz: Quote
J.G Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, J.G - to gdzie ty mieszkasz...?!?!?! Wszyscy widza, tylko ty nie...:evil_lol: Pzdr. Nie widzę bo u nas jest zimny wiatr pada deszcz koszmarna pogoda jak tak wygląda wiosna to ja dziękuję:-( Quote
Kaya Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):O, Elitesse, dzięki za info. W takim razie będę w Lesznie-Prestige! Pzdr. VIII grupa jest w sobote i sędziuje nas czech więc mam nadzieje że pojedziemy jako że mój tata lubi sędziów z tamtych rejonów ;P Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 bonsai_88 napisał(a):A szkoda :placz:... miałam nadzieję, że obejrzę sobie twoje baski na żywo, a tu pupa :placz: Może będę w Chorzowie we wrześniu. Ale to zalezy od tego, kto bedzie sędziował basenji.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 J.G napisał(a):Nie widzę bo u nas jest zimny wiatr pada deszcz koszmarna pogoda jak tak wygląda wiosna to ja dziękuję:-( Eeeee, bo Wy jesteście o 3-4 dni za nami.:evil_lol:I to pewnie dlatego u Was jest taka pogoda... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Kaya napisał(a):VIII grupa jest w sobote i sędziuje nas czech więc mam nadzieje że pojedziemy jako że mój tata lubi sędziów z tamtych rejonów ;P No to super! Jest duża szansa, że się zobaczymy! A dlaczego Tata pała taką miłością do czeskich sędziów...?:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Florka_xyz napisał(a):My sie tez wybieramy:) Ohohoho, ale nam się szykuje spotkanie! Pzr. Quote
bonsai_88 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A w Zabrzu będziecie, w październiku :cool3:? Quote
AMIŚKA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):A którego dnia będziesz? Bo wystawa jest 2-dniowa... My w sobotę. Edit: sprawdziłam, jamniorki też są w sobotę. A weźmiesz całą czwórkę?:lol: Pzdr. Chyba 5 bo Konwalię tez namówię:multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 bonsai_88 napisał(a):A w Zabrzu będziecie, w październiku :cool3:? może w kwietniu:evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 bonsai_88 napisał(a):A w Zabrzu będziecie, w październiku :cool3:? Raczej nie... W październiku to ja będę myslała albo o cieczkach albo o zbliżającym się porodzie... Pzdr. Quote
Recommended Posts