Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Witamy poniedziałkowo :) Widzę, że dla Was dzień zaczął się baaaaardzo wcześnie ;) Prawda! Po przyjeździe do domu tak mnie jeszcze trzymała adrenalina, że nie mogłam spać, więc co robić? WEJŚĆ NA DOGO!!! Co tez uczyniłam i troszkę nadgoniłam z informacjami i odpowiedziami w innych Galeriach. Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Wystawa wczoraj, dzisiaj gratulacje, to żadne spóźnienie! Witaj! Pzdr. GRATULACJE ZA CHAMPION OF CHAMPION'S X 2 :laola::laola: bardzo prosze daj z katalogu stawke jamników , może byc na pw:p maila.. Quote
M&S Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Asiaczek'] Kaya - na BIS'ach nie zostalismy zauważeni. Do pierwszej trójki wszedł SH, sziba i nie pamiętam, co tam było trzeciego... Pzdr. trzeci był Chow Chow ;) Quote
M&S Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Modeścik cudo..a to spojrzenie ;) :loveu: a wystawa standart!...GRATULACJE!!!! Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 AMIŚKA napisał(a):GRATULACJE ZA CHAMPION OF CHAMPION'S X 2 :laola::laola: bardzo prosze daj z katalogu stawke jamników , może byc na pw:p maila.. Wszystkie rasy i umaszczenia? Pzdr/ Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Czoko Maks i Spark - dzięki za dobre słowa, Dobre Kobiety!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 deer_1987 napisał(a):oj a tu zaraz bedzie 1900 strona :D Zgadza się, też to zauwazyłam! Ciekawe, czyj wpis będzie pierwszy na 1900 stronie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):trzeci był Chow Chow ;) Tak, juz sobie przypomniałam... Niestety, żaden z tych psiaków nie załapał się na pudło BIS'owe... Nawet moja faworytka - sunia SH. Szkoda... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No to ja rozpocznę 1900 stronę! :grins: dziękuję za opinię dot. urządzenia HP, chyba za jakiś czas się na nie skuszę...8) laptop to faktycznie super sprawa, m.in.właśnie na takie wyjazdy....:) ale na codzień to wolę mojego stacjonarnego złomka.;) co do sms'ów - mam takie samo zdanie. :lol: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Cambel&Megi']No to ja rozpocznę 1900 stronę! :grins: dziękuję za opinię dot. urządzenia HP, chyba za jakiś czas się na nie skuszę...8) laptop to faktycznie super sprawa, m.in.właśnie na takie wyjazdy....:) ale na codzień to wolę mojego stacjonarnego złomka.;) co do sms'ów - mam takie samo zdanie. :lol: Cambel - ja nie mam laptopa! To netbook. Ha, załapałas się na pierwszy post na 1900 stronie!!! Ale byłas czujna!!! Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Wszystkie rasy i umaszczenia? Pzdr/ Tak :oops: ,a może fotke zrobisz;);) bardzo proszę Quote
Cambel&Megi Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Cambel - ja nie mam laptopa! To netbook. Ha, załapałas się na pierwszy post na 1900 stronie!!! Ale byłas czujna!!! Pzdr.Faktycznie, przepraszam, nie doczytałam, widziałam zdjęcie i nazwę, a że od strony technicznej ja mam blade pojęcie......:lol: akurat trafiłam :) Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 AMIŚKA napisał(a):Tak :oops: ,a może fotke zrobisz;);) bardzo proszę Hm, chyba szybciej mi pójdzie, jak przepiszę:lol: Długowłosy króliczy PSY MOBI CZUK MYSLINÓW Krótkowłosy Króliczy SUKI RAMONA ZIELONE MCHY Krótkowłosy miniaturowy PSY MAGIK RAINBOW OLIMPUS SUKI EX SENTIA SHOW ME PLEASE Krótkowłosy Standard PSY MELEK Z DACH SZARA STREFA HATEK SUKI HAPCI DIVA NOIRE SZORSTKOWŁOSY MINIATURA SUKI BIEDRONKA BRZDĄC SZORSTKOWŁOSY STANDARD PSY ROMANCHI ARKANSAS SUKI MAGNIFIQUE Z KOSZĘCIŃSKIEJ DĄBROWY Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Faktycznie, przepraszam, nie doczytałam, widziałam zdjęcie i nazwę, a że od strony technicznej ja mam blade pojęcie......:lol: akurat trafiłam :) Zadzwoniła do mnie księgowa, że ten 1 % to będzie troche ponad 100 zł. W tym tygodniu mój PIT ma byc gotowy i wtedy podam Ci dokładna kwotę. pzdr. Quote
lady_m Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, powiem to Jackowi. Ciekawe, jaka będzie jego reakcja...:???: No poczucie humoru chyba ma :eviltong: Quote
Kaya Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Buuu wielka szkoda :-( A wie ktoś może jaki przydomek miał SH na pudle? ;) Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kaya napisał(a):Buuu wielka szkoda :-( A wie ktoś może jaki przydomek miał SH na pudle? ;) To była sunia ARKTOGEA QUEEN OF NIGHT w rękach PP. Jasińskich. Pzdr. Quote
betel Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asiaczku , ale Ty nocny marek jestes , po pierwszej w nocy przy kompie!!! Jak znajdziech czas i trochę odetchniesz , po świezych przeżyciach to , uciesz, proszę, nasze oczy fotkami:lol: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 No, wiesz, adrenalina...;) A co do fotek, to jeszcze dzisiaj powinnam skończyc segregację fotek z Panevezys. Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To i tutaj Asiu Ci jeszcze raz pogratuluję :lol::lol::lol: Quote
Anecioreczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 bry wieczor,co słychac u mojej ulubionej hodolwi Basenji? :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 jamnicze napisał(a):To i tutaj Asiu Ci jeszcze raz pogratuluję :lol::lol::lol: Hahaha, mądrala! Dzieki.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts