J.G Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 BRAWO !!! Pięknie cieszę się bardzo i GRATULUJĘ:multi::multi::multi: Quote
pusia2405 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Po dwóch miesiącach zajrzałam i widzę, że w jak najbardziej odpowiednim momencie;). Gratulacje, choć słowa te na tym wątku stały się już oklepane:lol:! Quote
lady_m Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witaj Asiu :loveu: Po dosc duzej nieobecnosci widze, ze znowu trafiam na jakies gratulacje ;) Quote
agabass Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Czlowieka kilka miesiecy nie ma a tu zmiany szczeniaki nowe zwyciestwa fiu fiu. Ciekawa jestem jak tam wyszedl kalendarz z Asiaczkami, pewnie robi wrazenie. Bede w Polsce w kwietniu mam nadzieje, ze uda mi sie wyrwac ciebie Asiu na spacerek z psami i pogaduchy. Pozdrawiam serdecznie ;) Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='agabass']Czlowieka kilka miesiecy nie ma a tu zmiany szczeniaki nowe zwyciestwa fiu fiu. Ciekawa jestem jak tam wyszedl kalendarz z Asiaczkami, pewnie robi wrazenie. Bede w Polsce w kwietniu mam nadzieje, ze uda mi sie wyrwac ciebie Asiu na spacerek z psami i pogaduchy. Pozdrawiam serdecznie ;) [FONT=Arial]Aga :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...oki przetarłam :multi::multi:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='agabass']Czlowieka kilka miesiecy nie ma a tu zmiany szczeniaki nowe zwyciestwa fiu fiu. Ciekawa jestem jak tam wyszedl kalendarz z Asiaczkami, pewnie robi wrazenie. Bede w Polsce w kwietniu mam nadzieje, ze uda mi sie wyrwac ciebie Asiu na spacerek z psami i pogaduchy. Pozdrawiam serdecznie ;) Weszłam tylko na minutke, aby zameldować, że jeszcze zyję, a tu.... taka nowość!!!!!!! Aga - super, że masz juz net i ze kontakt nawiązany!!! Bardzo nam Ciebie brakowało!!!:loveu: Kalendarz nie wyszedł, bo... zabrakło mi fotek 3 psiaków.... sorki, ale Wasze foteczki będą do wykorzystania na 2010! Całuje, całuję, całuję!!!! Liczę na kwiecień!!! Pzdr. Quote
agabass Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Aga :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...oki przetarłam :multi::multi:[/FONT] Czesc Alu stesknilam sie za Wami wszystkimi naprawde, ale jak zawsze nie mam na nic czasu. Jak narazie mieszkam i pracuje w Anglii. W skrucie przeprowadzalam sie klika razy i kiepsko bylo u mnie z posiadaniem netu, ale teraz juz jest i moze czesciej mi sie uda przebywac na forum. Wprawdzie durzo pracuje i jestem wiecznie zméczona. Nie moge sie doczekac moich psiakow juz ze mna. W kwietniu biore pierwszego, w lipcu nastepnego, choc wolalabym ich wziac razem, moze tak sie stanie, ale nie wiem tego na 100%. Nie zdecydowalam jeszcze czy pierwszy bedzie Gomez czy Dabli to zalezy od wagi Dablika hahah bo na garnuszku moich rodzicow moze byc juz mutantem, oby tak nie bylo. Mozna powiedziec ze moi chlopcy beda Angolami. Manio zostaje napewno w domu z moimi rodzicami, choc oni woleli by Gomeza, ale live is brutal hehe i nie zawsze mamy to czego chcemy Quote
M&S Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Asiu! dobrze, że żyjesz...trzymam kciuki, zeby dalej tak było :p;) Gratulowałyśmy już co prawda osobiście, ale nie zaszkodzi raz jeszcze, więc: GRATULACJE DLA ASIACZKÓW!!!!!!!!!!! Quote
agabass Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Weszłam tylko na minutke, aby zameldować, że jeszcze zyję, a tu.... taka nowość!!!!!!! Aga - super, że masz juz net i ze kontakt nawiązany!!! Bardzo nam Ciebie brakowało!!!:loveu: Kalendarz nie wyszedł, bo... zabrakło mi fotek 3 psiaków.... sorki, ale Wasze foteczki będą do wykorzystania na 2010! Całuje, całuję, całuję!!!! Liczę na kwiecień!!! Pzdr. no to poczekamy do przyszlego roku co sie odwlwcze to nieuciecze hehe Asiu rozumiem ze pregusa zostawilas sobie bo powiem szczerze ze nie zdolalam wszystkiego przeczytac przyznaje sie bez winy :oops: Quote
Florka_xyz Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 OGROMNE GRATULACJE dla Asiaczka :loveu::loveu::loveu: ( Dziekuje za Dżezika na eliminacjach JH:oops:). P.S. Przepraszam Asiaczku ze nie podbiegłam do Was sie pozeganc ale prosto z ringu leciałm do hotelu bo mnie juz gonili i czekali:-(:oops:Mam nadzeje ze nie jestes na mnie zła. Pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Asiu, gratuluję serdecznie i przepraszam za nieprzekazanie wyników, ale walczyłam w Brnie :oops: Następnym razem na pewno możesz na mnie liczyć! :multi: Quote
betel Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kociczka Stefcia i maluch baseczek w wannie poezja:evil_lol:. Pozdrówka Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witam porannie :) Tyle stron gratulacji tutaj... ;) Quote
ewka i haker Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 wiec i my gratulujemy:multi::multi: Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial]ja poprosze już to ....wkrótce :evil_lol:[/FONT] Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hej Asiu! My również gratulujemy sukcesów :multi: Pozdrawiam Iwa Quote
Mudik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Świetne ujęcie, super fotka!:loveu::lol: Quote
michal_unga Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='gosiaja']zabawa nową zabawka http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/DSCF0676.jpg Ekstra fotka i "model" Quote
Matusz Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 czemu fotki z wystawy w Rzeszowie Cambelowej znikły ?:razz::roll: Quote
Recommended Posts