agaciaaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 http://img516.imageshack.us/img516/7765/cimg0355kf9.jpg piękna jest! :loveu: dołączam się do pytania co to za rasa? ;) Quote
Matusz Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial];)berek..............[/FONT] Quote
jamnicze Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 I jak tam Asiaczki :razz: A u nas jest już plan sędziowania i okazało sie,że zmienili nam sędziego, będzie nas oceniał Robert Blumel . Quote
Mudik Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Eeeee tam :eviltong::eviltong: w Warszawie od rana przebija sie słonko;);) Quote
michal_unga Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='deer_1987']gdzie? u kogo? u nas buro.. ciemno..:placz::placz::placz:[/quote] A ja tam do wczoraj miałem piękne słonce. Dziś mam 'buro.ciemno......':-( Ale wieczorem ...................... Quote
AMIŚKA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A ja trzymam te kciuki:thumbs: i czekam:thumbs: i czekam :thumbs: i trzymam te kciuki:thumbs:......... Quote
Cambel&Megi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Przychodzę z wynikami: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS Asiaczku, dziękuję za tak miło spędzony czas! Oby więcej takich spotkań! :loveu: Pozdrawiam wraz z liskiem i rodzicielką :) Quote
AMIŚKA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Przychodzę z wynikami: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS Asiaczku, dziękuję za tak miło spędzony czas! Oby więcej takich spotkań! :loveu: Pozdrawiam wraz z liskiem i rodzicielką :) [FONT=Arial Black]GRATULACJE [/FONT] Quote
Kaya Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jak zwykle Asiaczki zaszalały :loveu: Gratulacje super wyników oby tylko takich w tym roku :eviltong: Quote
jamnicze Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Przychodzę z wynikami: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS GRATULACJE dla Asiaczków :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje !! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
gosiaja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Przychodzę z wynikami: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS serdecznie gratulujemy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
jenis Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 GRATULUJE !!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Korenia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 To było do przewidzenia :eviltong: Gratuluję :multi::loveu::lol::cool3: Quote
Mudik Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratulacje Asiu kolejnego jakże niespodziewanego zwycięstwa:cool3::cool3::lol::lol::loveu: Ode mnie i Michała BRAWO!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Paula&Goofi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 My się meldujemy i przepraszamy, że nas tak długo nie było :oops::oops: I oczywiście GRATULUJEMY!!! :laola: Quote
AneQ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratulujemy!! :multi::multi::loveu::klacz::drink1: Quote
Jupi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 dzieńdoberek:p wieeki mnie tu nie było ale widze ze po staremu;) czyli jak zwykle GRATULUJE!:multi: Quote
Recommended Posts