michal_unga Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Witaj, witaj! Szkoda, że Was nie było w Trencinie; taka fajna atmosfera była... Pzdr. Też żałuję - nie być w tak doborowym towarzystwie. Należy mi się :mad::mad::mad:. Zdrowiej jak najszybciej PS. Chociaż w weekend też miałem fajną atmosferę Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witam się Wow ile zaległości miałam, ale naresczie wszytsko nadrobiłam Masę fotek obejrzałam, śliczne kotki, dorosłe baski i szczeniaczki:loveu::loveu::loveu: No i serdecznie gratuluję sukcesów:multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Piękne puchary! http://img177.imageshack.us/img177/8718/resizeofimg0195gd0.jpg i Kika cudowna :iloveyou: życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Quote
Bewarka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jej dawno mnie nie było...no i nie mogę tym razem tego wszystkiego dokładnie nadrobić :oops: Ale tak na szybko przeleciałam, żeby chociaż wiedzieć o co cho :lol: http://img294.imageshack.us/img294/3531/resizeofimg7874fp1.jpg Hihihi :evil_lol: Śliczne są te twoje i nie twoje kotki :loveu: Asiaczki mają 6 kotów, dobrze policzyłam Asiaczku? No i gratki, gratki :klacz: PS:Wow! Ile pucharów musicie mieć wszystkich...Na focie widziałam, ale to pewnie część :-o Quote
Asiaczek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Melduję, że zyję, ale mam temp. 38 stopni, że lecę do łóżka. Chrypię jak stary traktor, w dudkach mi rzęzi... Eh, zemsta za Trencin? Sorki, ale dzisiaj Was chyba nie poodwiedzam, może wieczorem, jak będe się lepiej czuła... Pzdr. Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Melduję, że zyję, ale mam temp. 38 stopni, że lecę do łóżka. Chrypię jak stary traktor, w dudkach mi rzęzi... Eh, zemsta za Trencin? Sorki, ale dzisiaj Was chyba nie poodwiedzam, może wieczorem, jak będe się lepiej czuła... Pzdr. Kuruj się dziewczyno, to najważniejsze. Quote
ewka i haker Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 GRATULACJE:multi::multi: fajniutkie zdjecia Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Asiaczek']Melduję, że zyję, ale mam temp. 38 stopni, że lecę do łóżka. Chrypię jak stary traktor, w dudkach mi rzęzi... Eh, zemsta za Trencin? Sorki, ale dzisiaj Was chyba nie poodwiedzam, może wieczorem, jak będe się lepiej czuła... Pzdr. Asia, bój się Boga:shake:, ZDROWIEJ!!!!!!!!!! A. Quote
AMIŚKA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Melduję, że zyję, ale mam temp. 38 stopni, że lecę do łóżka. Chrypię jak stary traktor, w dudkach mi rzęzi... Eh, zemsta za Trencin? Sorki, ale dzisiaj Was chyba nie poodwiedzam, może wieczorem, jak będe się lepiej czuła... Pzdr. Ale piekne pucharki przywiezliscie:multi::multi: ASIACZKU kuruj się i lez w łóżku , życzę zdrówka duuużo:lol::lol::lol::lol:. Quote
jamnicze Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No to herbatka z duuuużą ilością malinek i wypocić się do łóżeczka :p Kika jest u Ciebie częstym gościem? Tak spokojnie leży z kotem :crazyeye: http://img98.imageshack.us/img98/8413/resizeofimg0197hs7.jpg Ciekawe jak Saidi będzie się zachowywać? :hmmmm: Quote
PANGEA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Wydawało mi się rano, że jest lepiej, ale uczciwie mówiąc - wcale nie czuję się lepiej. Jestem taka rozmemłana, pociągająca i ciągle chce mi się spać i pic... No i, niestety, temp. wróciła... pzdr. Jak Cie to pocieszy, to u mnie podobnie. Ja pociagajaca nadal, bez temperatury. Syn juz wrocil do przedszkola ale 5 dni kaszlal tak, ze balam sie pluca wypluje i tez katar. Olusia to samo co jest jeszcze bardziej przerazajace :-( tylko ona pic nie chce :-( Nawet pies mi sie pochorowal. Istny szpital domowy :shake: Quote
alive Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nadrobiłam zaległości - przynajmniej w części :) Gratuluję kolejnych sukcesów i uciekam bo tu zaraza panuje!!! Zdrowiej Asiu! :) Quote
kaprys2004 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dzień dobry Asieńko, dzień dobry Maks & Spark, dzień dobry Wszystkim:-) Melduję się po raz pierwszy, ale pewnie nie ostatni na Dogomanii. Jestem ta Kasia od kotów (od małego rudego..) pokazanych na fotach przez Asię kilka dni temu.. Asiu, ogromnie się cieszę, że włączyłaś nas do Swoich Przyjaciół, bardzo dziękuję że pokazałaś nasze koty i że dostaliśmy tyle ciepłych słów od Was Wszystkich!! Nie trzeba czarów, młodzi ludzie (moi Synowie) czynią tak, by wszelkie wygłupy dawały radość nie tylko im, ale i zwierzakom. Stąd tak cudaczne pozy, przy których wszyscy mają dużo radości i przyjemności.. Asieńko, gratuluję sukcesów ostatniej wystawy (Trenczyn? dobrze pamiętam?) i jednocześnie łączę się z Tobą w bólu;) grypowym. Zdrowiej, bo musimy się w końcu u mnie zobaczyć! Pozdrawiam Wszystkich!! Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kaprys2004 napisał(a):Dzień dobry Asieńko, dzień dobry Maks & Spark, dzień dobry Wszystkim:-) Melduję się po raz pierwszy, ale pewnie nie ostatni na Dogomanii. cześć Kasiu !!!! jak to fajnie, że zalogowałaś się na dogo :multi::multi::multi: musisz często wpadać ;) do nasz :mdrmed: Quote
AMIŚKA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kaprys2004 napisał(a):Dzień dobry Asieńko, dzień dobry Maks & Spark, dzień dobry Wszystkim:-) Melduję się po raz pierwszy, ale pewnie nie ostatni na Dogomanii. Jestem ta Kasia od kotów (od małego rudego..) pokazanych na fotach przez Asię kilka dni temu.. Asiu, ogromnie się cieszę, że włączyłaś nas do Swoich Przyjaciół, bardzo dziękuję że pokazałaś nasze koty i że dostaliśmy tyle ciepłych słów od Was Wszystkich!! Nie trzeba czarów, młodzi ludzie (moi Synowie) czynią tak, by wszelkie wygłupy dawały radość nie tylko im, ale i zwierzakom. Stąd tak cudaczne pozy, przy których wszyscy mają dużo radości i przyjemności.. Asieńko, gratuluję sukcesów ostatniej wystawy (Trenczyn? dobrze pamiętam?) i jednocześnie łączę się z Tobą w bólu;) grypowym. Zdrowiej, bo musimy się w końcu u mnie zobaczyć! Pozdrawiam Wszystkich!! Milutko witamy:multi::multi::multi: KOTY cudne:lol::lol: Mialam niedawno takiego pieknego rudzielca... Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :multi::multi:kaprys2004 Twoje kociaki są rewelacyjne :loveu::loveu: a to jest sweet http://img140.imageshack.us/img140/4553/goferek1gd4.jpg Asiaczku zdrowiej :kciuki: Quote
Iwa-R Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 W takim razie..... więcej kociaków poprosimy :cool3: Pozdrawiam Iwa P.S. Asiu... jak już wyzdrowiejesz to pamiętaj o nas :razz: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witaj Asiu:p, jak samopoczucie, mam nadzeję, że już trochę lepiej....:lol: Quote
Kaya Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Odzywam sie po krótkiej przerwie (nie z mojej winy :oops:) pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia i sił, bo widze że coś cieńko z tym zdrowiem u wsyztskich w tym tygodniu :shake: Pzdr. Quote
pati Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ja tak cicho obserwuje postanowiłam sie w koncu ujawnic wielkie gratulacje psy piekne to i sukcesy odnoszą :p kuruj sie kochana kuruj ja od czarwtku nawet powiki podniesc nie mogłam taka jestem chora jak nigdy a ma sie juz swoje lata i niejedno pzreziebienie sie pzrechodziło Quote
Recommended Posts