Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj, witaj!
Szkoda, że Was nie było w Trencinie; taka fajna atmosfera była...

Pzdr.

Też żałuję - nie być w tak doborowym towarzystwie. Należy mi się :mad::mad::mad:.
Zdrowiej jak najszybciej
PS. Chociaż w weekend też miałem fajną atmosferę

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witam się
Wow ile zaległości miałam, ale naresczie wszytsko nadrobiłam
Masę fotek obejrzałam, śliczne kotki, dorosłe baski i szczeniaczki:loveu::loveu::loveu:
No i serdecznie gratuluję sukcesów:multi::multi::multi:

Posted

Jej dawno mnie nie było...no i nie mogę tym razem tego wszystkiego dokładnie nadrobić :oops: Ale tak na szybko przeleciałam, żeby chociaż wiedzieć o co cho :lol:

http://img294.imageshack.us/img294/3531/resizeofimg7874fp1.jpg
Hihihi :evil_lol:

Śliczne są te twoje i nie twoje kotki :loveu: Asiaczki mają 6 kotów, dobrze policzyłam Asiaczku?

No i gratki, gratki :klacz:

PS:Wow! Ile pucharów musicie mieć wszystkich...Na focie widziałam, ale to pewnie część :-o

Posted

Melduję, że zyję, ale mam temp. 38 stopni, że lecę do łóżka. Chrypię jak stary traktor, w dudkach mi rzęzi... Eh, zemsta za Trencin?
Sorki, ale dzisiaj Was chyba nie poodwiedzam, może wieczorem, jak będe się lepiej czuła...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Melduję, że zyję, ale mam temp. 38 stopni, że lecę do łóżka. Chrypię jak stary traktor, w dudkach mi rzęzi... Eh, zemsta za Trencin?
Sorki, ale dzisiaj Was chyba nie poodwiedzam, może wieczorem, jak będe się lepiej czuła...

Pzdr.

Kuruj się dziewczyno, to najważniejsze.

Posted

[quote name='Asiaczek']Melduję, że zyję, ale mam temp. 38 stopni, że lecę do łóżka. Chrypię jak stary traktor, w dudkach mi rzęzi... Eh, zemsta za Trencin?

Pzdr.

Asia, bój się Boga:shake:, ZDROWIEJ!!!!!!!!!!

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Ale piekne pucharki przywiezliscie:multi::multi:

ASIACZKU kuruj się i lez w łóżku ,
życzę zdrówka duuużo:lol::lol::lol::lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wydawało mi się rano, że jest lepiej, ale uczciwie mówiąc - wcale nie czuję się lepiej. Jestem taka rozmemłana, pociągająca i ciągle chce mi się spać i pic... No i, niestety, temp. wróciła...

pzdr.

Jak Cie to pocieszy, to u mnie podobnie.
Ja pociagajaca nadal, bez temperatury.
Syn juz wrocil do przedszkola ale 5 dni kaszlal tak, ze balam sie pluca wypluje i tez katar.
Olusia to samo co jest jeszcze bardziej przerazajace :-( tylko ona pic nie chce :-(
Nawet pies mi sie pochorowal.
Istny szpital domowy :shake:

Posted

Dzień dobry Asieńko, dzień dobry Maks & Spark, dzień dobry Wszystkim:-)
Melduję się po raz pierwszy, ale pewnie nie ostatni na Dogomanii.

Jestem ta Kasia od kotów (od małego rudego..) pokazanych na fotach przez Asię kilka dni temu..

Asiu, ogromnie się cieszę, że włączyłaś nas do Swoich Przyjaciół, bardzo dziękuję że pokazałaś nasze koty i że dostaliśmy tyle ciepłych słów od Was Wszystkich!!

Nie trzeba czarów, młodzi ludzie (moi Synowie) czynią tak, by wszelkie wygłupy dawały radość nie tylko im, ale i zwierzakom. Stąd tak cudaczne pozy, przy których wszyscy mają dużo radości i przyjemności..

Asieńko, gratuluję sukcesów ostatniej wystawy (Trenczyn? dobrze pamiętam?) i jednocześnie łączę się z Tobą w bólu;) grypowym. Zdrowiej, bo musimy się w końcu u mnie zobaczyć!

Pozdrawiam Wszystkich!!

Posted

kaprys2004 napisał(a):

cześć Kasiu !!!!
jak to fajnie, że zalogowałaś się na dogo :multi::multi::multi: musisz często wpadać ;) do nasz :mdrmed:

Posted

kaprys2004 napisał(a):

Jestem ta Kasia od kotów (od małego rudego..) pokazanych na fotach przez Asię kilka dni temu..

Asiu, ogromnie się cieszę, że włączyłaś nas do Swoich Przyjaciół, bardzo dziękuję że pokazałaś nasze koty i że dostaliśmy tyle ciepłych słów od Was Wszystkich!!

Nie trzeba czarów, młodzi ludzie (moi Synowie) czynią tak, by wszelkie wygłupy dawały radość nie tylko im, ale i zwierzakom. Stąd tak cudaczne pozy, przy których wszyscy mają dużo radości i przyjemności..

Asieńko, gratuluję sukcesów ostatniej wystawy (Trenczyn? dobrze pamiętam?) i jednocześnie łączę się z Tobą w bólu;) grypowym. Zdrowiej, bo musimy się w końcu u mnie zobaczyć!

Pozdrawiam Wszystkich!!

Milutko witamy:multi::multi::multi:

KOTY cudne:lol::lol:
Mialam niedawno takiego pieknego rudzielca...

Posted

Odzywam sie po krótkiej przerwie (nie z mojej winy :oops:) pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia i sił, bo widze że coś cieńko z tym zdrowiem u wsyztskich w tym tygodniu :shake:

Pzdr.

Posted

ja tak cicho obserwuje postanowiłam sie w koncu ujawnic

wielkie gratulacje psy piekne to i sukcesy odnoszą :p

kuruj sie kochana kuruj ja od czarwtku nawet powiki podniesc nie mogłam taka jestem chora jak nigdy a ma sie juz swoje lata i niejedno pzreziebienie sie pzrechodziło