Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 jamnicze napisał(a):To Wy dopiero śniadankujecie :crazyeye:? Ja już po śniadanku i kawuni, i zaraz zasiądę do rosołku :cool3: Oj, pisałamprzecie, że wczoraj miałam Gosci spotkanie się ciutke przeciągnęłó i... spać położyłam się dopiero ok. 3.00 nad ranem... pzdr. Quote
bety Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nasza mała ulubienica :loveu: - "zatatuowana kryminalistka" :evil_lol: ;) http://img172.imageshack.us/img172/2135/resizeofimg0030co3.jpg Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 bety - czyżbys była juz "po" robocie?:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Dlaczego nikt mi nie przypomina, że jeszcze nie wstawiłam ostatnich fotek MODEST AS HELL Asiaczek FCI? Juz pędzę-lecę nadrobić to niedopatrzenie:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 http://img504.imageshack.us/img504/219/resizeofimg0185ck3.jpg DGM w tle :razz: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Cambel&Megi']http://img504.imageshack.us/img504/219/resizeofimg0185ck3.jpg DGM w tle :razz: A pewnie! Staramy się byc na bieżąco!;) Pzdr. Quote
M&S Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja tez własnie szykuje sobie śniadanko - twarożek z zielona cebulka, kanapeczki z serkiem żółtym, ogóreczki kiszone (od mojej Cioci). Mniam, mniam, mniam... No, i herbatka z cytryną! No to trzeba te Wasze wystawy jakoś zgrac z moimi:lol: Ja do Estonii jednak w tym roku raczej nie pojadę, bo najpierw Erka musi skończyc jakiś dorosły Championat. A Lux - to juz rozmawiałysmy. rozumiem, że jedziemy?:lol: Pzdr. dobre śniadanko...u nas standartowo jajeczka na pół-twardo, pół-miękko :lol: Lux -pewnie, że jedziemy :D :cool3: :D Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):dobre śniadanko...u nas standartowo jajeczka na pół-twardo, pół-miękko :lol: Lux -pewnie, że jedziemy :D :cool3: :D Ale jedziecie same czy z nami busem? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Zaraz obowiązkowe spacerki popołudniow. Żebyscie się nie nudzili - kilka fotek wujka Wahzirka.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale jedziecie same czy z nami busem? Pzdr. Wami busem ;)...sama to bym się jak sójka z morze wybrała :evil_lol: Quote
J.G Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Piękne nowe foty:multi:. A co do LUX. jak organizujecie busa to może i ja bym się z wami załapał? Co wy na to? Quote
bety Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Asiaczek']bety - czyżbys była juz "po" robocie?:multi: Pzdr. Ha, ha, ha ale dowcip :evil_lol: No coś Ty to ja nie wiem jaki motorek bym musiała mieć żeby wszystko już zrobić. Powiedzmy, że mam połowę zrobioną - przynajmniej pierwszy etap jaki sobie założyłam. Bo to jest tak, "w praniu" wychodzą poprawki i trzeba się cofać i przerabiać. A ja jeszcze taka jestem "mądra", że siedzę myślę i nowe rzeczy sobie do roboty wynajduję. :roll: Także jestem na dobrej drodze i się jakoś tak wciągnęłam w całą tą pracę, że żyć bez niej nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na dogo sobie wskakuję co 2-3 godzinki dla relaksu i przewietrzenia umysłu. :cool3: Pzdr Quote
M&S Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Mudik napisał(a):Może jakieś nowe fotki:cool3:;)? ...chodzi Ci o wczorajsze ??? musisz poczekac, bo jeszcze chyba trochę zeszło tygodniowych zostało.:p..a poza tym przyjemności trzeba dawkować :evil_lol: Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 U nas na domowych fotkach też dogo widać w tle :)) Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):Wami busem ;)...sama to bym się jak sójka z morze wybrała :evil_lol: Superasto! Teraz jeszcze jedna info: jedziecie obie, czy tylko jedna z Was? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 J.G napisał(a):Piękne nowe foty:multi:. A co do LUX. jak organizujecie busa to może i ja bym się z wami załapał? Co wy na to? A my na to... jesteśmy happy!:lol: Dopisuję Ciebie do listy, OK? Napisz mi, ile psiaków bierzesz, czy one jada w klateczkach czy na kolanach itp. Ale to może na PW, dobrze? Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A ja się chciałam zapytać ile kosztuje taka wystawa np. w Luksemburgu czy na Litwie? Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 bety napisał(a):Ha, ha, ha ale dowcip :evil_lol: No coś Ty to ja nie wiem jaki motorek bym musiała mieć żeby wszystko już zrobić. Powiedzmy, że mam połowę zrobioną - przynajmniej pierwszy etap jaki sobie założyłam. Bo to jest tak, "w praniu" wychodzą poprawki i trzeba się cofać i przerabiać. A ja jeszcze taka jestem "mądra", że siedzę myślę i nowe rzeczy sobie do roboty wynajduję. :roll: Także jestem na dobrej drodze i się jakoś tak wciągnęłam w całą tą pracę, że żyć bez niej nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na dogo sobie wskakuję co 2-3 godzinki dla relaksu i przewietrzenia umysłu. :cool3: Pzdr Ooooo, dopiero połowę masz... A ja się ucieszyłam, że juz koniec i że bedziesz na bieżąco z nami... No nic. Trzymam kciuki za szybkie zakończenie pracy zleconej:lol: Sama jestem ciekawa efektu. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):...chodzi Ci o wczorajsze ??? musisz poczekac, bo jeszcze chyba trochę zeszło tygodniowych zostało.:p..a poza tym przyjemności trzeba dawkować :evil_lol: Zgadza się, przyjemności trzeba dawkować. Mam jeszcze sporo z poprzedniej wizyty...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 jbk napisał(a):U nas na domowych fotkach też dogo widać w tle :)) Ja to zauwazyłam na fotkach w wielu Galeriach...:lol: Pzdr. Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja to zauwazyłam na fotkach w wielu Galeriach...:lol: Pzdr. Jakby na to nie spojrzeć, wszyscy jesteśmy dogomaniacy ;) Quote
M&S Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Superasto! Teraz jeszcze jedna info: jedziecie obie, czy tylko jedna z Was? Pzdr. tylko Malutki i ja - Marysia :cool3: weterany zostają w domu :evil_lol: a tak na margiesie to ich chyba coś boli w tym Lux, bo żeby za weterana chciec prawie 40 EURO :crazyeye:to niech się wypchają... Quote
Recommended Posts