Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będzie towarzysko na wystawy przyjeżdżał...:lol:

Pzdr.

O!!! Dlaczego towarzysko :placz: jest jeszcze za młodziutki aby wyjść na ring?

Posted

J.G napisał(a):
O!!! Dlaczego towarzysko :placz: jest jeszcze za młodziutki aby wyjść na ring?

Ma nieuznany kolor...
Uznany jest trikolor, ale trikolor pręgowany juz nie. Trzeba czekać na uznanie przez FCI.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na parapecie, na podłodze, na regale, na półce, na szczycie regału...:lol:

Pzdr.

No to piekna kolekcja, mam nadzieje że i ja kiedyś będę mogła zastawić regał takimi piknymi pucharkami :lol:

Posted

Kaya napisał(a):
Ta mina na ostatniej fotce :-( Ale ten czas szybko leci :roll:

Przemijanie...

A co do kolekcji - to wydaje mi się, że Malutka Fiolka + Kaja na pewno szybko postarają się, abyś miała co stawiać na półeczkach...:lol:

Pzdr.

Posted

Witamy się :loveu:
Jakie śliczne te małe baski :loveu: Szkoda, że zawsze nie mogą takie zostać :diabloti:

A co do kolekcji to jest policzona ? :razz: Jak tak, to można się dowiedzieć ile tych pucharków tam macie ? :razz::diabloti:
Też bym tyle chciała ! Ale nie mam z czym się na wystawach włóczyć :placz:

Pozdrawiam!

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Witamy się :loveu:
Jakie śliczne te małe baski :loveu: Szkoda, że zawsze nie mogą takie zostać :diabloti:

A co do kolekcji to jest policzona ? :razz: Jak tak, to można się dowiedzieć ile tych pucharków tam macie ? :razz::diabloti:
Też bym tyle chciała ! Ale nie mam z czym się na wystawach włóczyć :placz:
Pozdrawiam!

Nieeee, nigdy nie liczyłam pucharków zdobytych przez moje psy. Ale jak mi ktoś pomoże, to może się pokuszę...
Ale myśle, że jest ich ponad 100...

Pzdr.

Posted

Russellka napisał(a):
Ależ piękne! :loveu: A ten wzrok uroczy... miód maliny! Wszystkie już poszły w świat? :loveu:

Dzisiaj do nowego domu poszedł Milionek vel Kibi.
Gunia-Gapunia - 1.2.2009 r. a Modest - dopiero 14.2.2008 r.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ma nieuznany kolor...
Uznany jest trikolor, ale trikolor pręgowany juz nie. Trzeba czekać na uznanie przez FCI.:lol:

Pzdr.

To super gratuluję bardzo serdecznie unikatowego umaszczenia i mam nadzieję że FCI szybko uzna ten kolor.

Posted

J.G napisał(a):
To super gratuluję bardzo serdecznie unikatowego umaszczenia i mam nadzieję że FCI szybko uzna ten kolor.

Wiesz co, jak już było wiadomo, że mam 2 trikolory pręgowane w miocie, to na początku zmartwiłam się; myslałam, nie jest dobrze.... Ale po rozmowie z p. Z.J. z O/Warszawa, podbudowana tą rozmową, doszłam do wniosku, że to żadne przestepstwo. Zdarzało się, zdarza i zdrazać się będzie coraz częściej, że ten kolor gdzie "podstępnie" wyjdzie w miotach. W końcu jest to pewnego rodzaju konsekwencja Matki-Natury. Bo przecież w 2001 r. został uznany kolor rudo-biały pręgowany i te pręgowane geny zaczęły wreszcie żyć swoim zyciem.

Sorki za takie dywagacje.

No nic. Morek i Milionek trafiły do super domów, a ja się cieszę, że mam pierwsze w PL i jedyne (jak do tej pory!) trikolory pręgowane w hodowli!!!:lol:;)
Sama jestem ciekawa, kiedy zostanie uznany ten kolor...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No nic. Morek i Milionek trafiły do super domów, a ja się cieszę, że mam pierwsze w PL i jedyne (jak do tej pory!) trikolory pręgowane w hodowli!!!:lol:;)
Sama jestem ciekawa, kiedy zostanie uznany ten kolor...

Pzdr.

Hmm, to ile jeszcze Maluszków zostało u Ciebie? Pogubiłam się w rachunkach.:lol:
Oby jak najszybciej trindle został uznany!

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Hmm, to ile jeszcze Maluszków zostało u Ciebie? Pogubiłam się w rachunkach.:lol:
Oby jak najszybciej trindle został uznany!

Tak, jak napisałam wcześniej - jest jeszcze Modest i Gunia-Gapunia.:lol:

Pzdr.