betel Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://img175.imageshack.us/img175/684/resizeofimg0126iv9.jpg -nie dmuchaj mi w pysio, bo Ci nos odgryzę:razz: Bardzo podoba mi się umaszczenie jego pycholka:lol:. Słodziak, ale z charakterkiem Quote
J.G Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Będzie towarzysko na wystawy przyjeżdżał...:lol: Pzdr. O!!! Dlaczego towarzysko :placz: jest jeszcze za młodziutki aby wyjść na ring? Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 J.G napisał(a):O!!! Dlaczego towarzysko :placz: jest jeszcze za młodziutki aby wyjść na ring? Ma nieuznany kolor... Uznany jest trikolor, ale trikolor pręgowany juz nie. Trzeba czekać na uznanie przez FCI.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Cambel&Megi']http://img175.imageshack.us/img175/684/resizeofimg0126iv9.jpg rewelacyjne ujęcie! Takie trochę sado-maso dawanie buzi...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='betel']http://img175.imageshack.us/img175/684/resizeofimg0126iv9.jpg -nie dmuchaj mi w pysio, bo Ci nos odgryzę:razz: Bardzo podoba mi się umaszczenie jego pycholka:lol:. Słodziak, ale z charakterkiem Można i tak skomentować tę fotkę...;) Pzdr. Quote
agaciaaa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Widziałam fotki baskowo-kotowe ;) I Milionka też, cudny jest :loveu: Bardzo mi sie podobają trindelki ;) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 agaciaaa napisał(a):Widziałam fotki baskowo-kotowe ;) I Milionka też, cudny jest :loveu: Bardzo mi sie podobają trindelki ;) Trindelki-rondelki!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Ostatnie godziny w domu NOW NOW Asiaczek FCI vel Natki A co to takiego? Można się "tym" pobawic? Eh, jestem taka zmęczona... I dobranocka! Pzdr. Quote
Kaya Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ta mina na ostatniej fotce :-( Ale ten czas szybko leci :roll: Quote
Kaya Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Na parapecie, na podłodze, na regale, na półce, na szczycie regału...:lol: Pzdr. No to piekna kolekcja, mam nadzieje że i ja kiedyś będę mogła zastawić regał takimi piknymi pucharkami :lol: Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Kaya napisał(a):Ta mina na ostatniej fotce :-( Ale ten czas szybko leci :roll: Przemijanie... A co do kolekcji - to wydaje mi się, że Malutka Fiolka + Kaja na pewno szybko postarają się, abyś miała co stawiać na półeczkach...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Cambel&Megi']http://img175.imageshack.us/img175/684/resizeofimg0126iv9.jpg rewelacyjne ujęcie! O tak i jeszcze to :) http://img294.imageshack.us/img294/1121/resizeofimg0180yh8.jpg Quote
Paula&Goofi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witamy się :loveu: Jakie śliczne te małe baski :loveu: Szkoda, że zawsze nie mogą takie zostać :diabloti: A co do kolekcji to jest policzona ? :razz: Jak tak, to można się dowiedzieć ile tych pucharków tam macie ? :razz::diabloti: Też bym tyle chciała ! Ale nie mam z czym się na wystawach włóczyć :placz: Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Witamy się :loveu: Jakie śliczne te małe baski :loveu: Szkoda, że zawsze nie mogą takie zostać :diabloti: A co do kolekcji to jest policzona ? :razz: Jak tak, to można się dowiedzieć ile tych pucharków tam macie ? :razz::diabloti: Też bym tyle chciała ! Ale nie mam z czym się na wystawach włóczyć :placz: Pozdrawiam! Nieeee, nigdy nie liczyłam pucharków zdobytych przez moje psy. Ale jak mi ktoś pomoże, to może się pokuszę... Ale myśle, że jest ich ponad 100... Pzdr. Quote
Russellka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ależ piękne! :loveu: A ten wzrok uroczy... miód maliny! Wszystkie już poszły w świat? :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Russellka napisał(a):Ależ piękne! :loveu: A ten wzrok uroczy... miód maliny! Wszystkie już poszły w świat? :loveu: Dzisiaj do nowego domu poszedł Milionek vel Kibi. Gunia-Gapunia - 1.2.2009 r. a Modest - dopiero 14.2.2008 r. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='jamnicze']O tak i jeszcze to :) http://img294.imageshack.us/img294/1121/resizeofimg0180yh8.jpg Na rękach zawsze lepiej, ale i ten świat wokoło kusi...;) Pzdr. Quote
J.G Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Ma nieuznany kolor... Uznany jest trikolor, ale trikolor pręgowany juz nie. Trzeba czekać na uznanie przez FCI.:lol: Pzdr. To super gratuluję bardzo serdecznie unikatowego umaszczenia i mam nadzieję że FCI szybko uzna ten kolor. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 J.G napisał(a):To super gratuluję bardzo serdecznie unikatowego umaszczenia i mam nadzieję że FCI szybko uzna ten kolor. Wiesz co, jak już było wiadomo, że mam 2 trikolory pręgowane w miocie, to na początku zmartwiłam się; myslałam, nie jest dobrze.... Ale po rozmowie z p. Z.J. z O/Warszawa, podbudowana tą rozmową, doszłam do wniosku, że to żadne przestepstwo. Zdarzało się, zdarza i zdrazać się będzie coraz częściej, że ten kolor gdzie "podstępnie" wyjdzie w miotach. W końcu jest to pewnego rodzaju konsekwencja Matki-Natury. Bo przecież w 2001 r. został uznany kolor rudo-biały pręgowany i te pręgowane geny zaczęły wreszcie żyć swoim zyciem. Sorki za takie dywagacje. No nic. Morek i Milionek trafiły do super domów, a ja się cieszę, że mam pierwsze w PL i jedyne (jak do tej pory!) trikolory pręgowane w hodowli!!!:lol:;) Sama jestem ciekawa, kiedy zostanie uznany ten kolor... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asiaczek napisał(a): No nic. Morek i Milionek trafiły do super domów, a ja się cieszę, że mam pierwsze w PL i jedyne (jak do tej pory!) trikolory pręgowane w hodowli!!!:lol:;) Sama jestem ciekawa, kiedy zostanie uznany ten kolor... Pzdr. Hmm, to ile jeszcze Maluszków zostało u Ciebie? Pogubiłam się w rachunkach.:lol: Oby jak najszybciej trindle został uznany! Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Hmm, to ile jeszcze Maluszków zostało u Ciebie? Pogubiłam się w rachunkach.:lol: Oby jak najszybciej trindle został uznany! Tak, jak napisałam wcześniej - jest jeszcze Modest i Gunia-Gapunia.:lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, jak napisałam wcześniej - jest jeszcze Modest i Gunia-Gapunia.:lol: Pzdr.Wybacz, nie doczytałam. :oops: Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Korzystając, że jednam mam chwilę wolną, to wstawię foteczki Guni-Gapuni, OK? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Cd. MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI vel Gunia-Gapunia Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ona jest obłędna. :loveu: http://img511.imageshack.us/img511/9996/resizeof1031948as7.jpg Quote
Recommended Posts