Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='jbk']http://img397.imageshack.us/img397/388/resizeofimg0102wv2.jpg - ale głodny pieseczek ;) Jakbym Vadira widziała ;) Ja bym tego głodem nie nazwała, to raczej mały Kasownik Szpilkowaty!:loveu::evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 tak sobie czytam i mysle ze z baskami jest jak ze sznaucami - nie mozna poprzestac na jednym :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Elitesse napisał(a):tak sobie czytam i mysle ze z baskami jest jak ze sznaucami - nie mozna poprzestac na jednym :lol::lol: Dobre! I rzeczywiście zgadza się!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witaj Asiu w piękny słoneczny dzień:lol: ...dziękujemy za urocze wczorajsze spotkanie, opowiadam od rana mojemu "pracowemu" otoczeniu o malutkich baskach, ich zabawach i "piraniowych" upodobaniach....:loveu: cudne maleńtasy są, uściśnij bobaskowe towarzystawo:iloveyou::iloveyou::iloveyou: pozdr Ania ps. o gazetach pamiętam Mam nadzieję, że Marysia nie obrazi się za mój post nr 17580 na str. 1758...?:cool1: Myślę, że warto powtórzyc takie spotkanie. Może juz w mniejszym psim gronie...Co o tym sądzicie? Pzdr. Quote
M&S Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witaj Asiu w piękny słoneczny dzień:lol: ...dziękujemy za urocze wczorajsze spotkanie, opowiadam od rana mojemu "pracowemu" otoczeniu o malutkich baskach, ich zabawach i "piraniowych" upodobaniach....:loveu: cudne maleńtasy są, uściśnij bobaskowe towarzystawo:iloveyou::iloveyou::iloveyou: pozdr Ania ps. o gazetach pamiętam Quote
M&S Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam nadzieję, że Marysia nie obrazi się za mój post nr 17580 na str. 1758...?:cool1: Asiu, spoko, Mania nie z tych, co się zaraz obrażają...;), ale to prawda, że baskowe ogonki chciała prostować:laugh2_2: Asiaczek napisał(a): Myślę, że warto powtórzyc takie spotkanie. Może juz w mniejszym psim gronie...Co o tym sądzicie? Pzdr. jestem absolutnie za :multi::multi::multi: Quote
bonsai_88 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przyszłam i zdjęcia kasownika widziałam :cool3:... fajny jest :p Quote
panienkabubu Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, mam nadzieję, że wycałowałaś pokoik1 ode mnie? Trindelki-rondelki właściwie wszystkim się podobają:loveu::loveu: Pzdr. Tak tak tak :loveu: Asiaczku, a jak tam FCI - stara się o uznanie trindle? Dużo jest kolorków basenji? Bo ja znam tylko rude, pręgusie, cz/b, tri.. i teraz trindle. :) Quote
Śnieżynka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczku a rodzą się Baski jedno kolorowe ?? białe rude albo czarne ?? Quote
AMIŚKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak mi się wydawało, że to nie było w PL. Ja i młodzieżówka?! Niemozliwe.... Hahaha, chyba mnie daaaawno nie widziałas;) Pzdr. Ale tam na zawodach,występowało duzo zawodników a 70-80 wiosnie życia;) A szokiem dla mnie była pewna mocno w powaznym wieku/75 lat/ będąca zawodniczka która wystartowała w klasie MISTRZÓW, z scheltie!! Weszła na tor bardzo wolno:crazyeye:, mocno kulejąc, stanęła wykrzyczała , stojac w miejscu!!! komendy i zeszła wygrywając bieg!!!!:multi::multi::multi: Ja w tym dniu w I klasie miałam same deski:razz: Quote
Vectra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczku , bobaski słodkie :) uwielbiam szczeniaczki. a teraz jadę do Truskawki , tak tej samej ;) i potem do lekarze , obok Truskawki ... ja muszę się chyba do Ciebie kiedyś wprosić :diabloti: nieraz Cię widzę jak spacerujesz z baskami .... tylko ja ciągle jak jestem na Mokotowie to w biegu :( Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://img397.imageshack.us/img397/388/resizeofimg0102wv2.jpg niewinny Modeścik :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://img70.imageshack.us/img70/731/resizeofimg0086hg2.jpg cuuudo :loveu: http://img357.imageshack.us/img357/4843/resizeofimg0106cy3.jpg Oj biedna jesteś przy takich Piraniach... :lol: Quote
taxelina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://img397.imageshack.us/img397/388/resizeofimg0102wv2.jpg slodkie takie ujecia ;) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiu, spoko, Mania nie z tych, co się zaraz obrażają...;), ale to prawda, że baskowe ogonki chciała prostować:laugh2_2: jestem absolutnie za :multi::multi::multi: No to jak już nie będzie Maluszków vel Piranii, to poszukamy jakiegoś wolnego terminu... :lol: Pzr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 bonsai_88 napisał(a):Przyszłam i zdjęcia kasownika widziałam :cool3:... fajny jest :p Ha, a w domu mam takich jeszcze 5!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 panienkabubu napisał(a):Tak tak tak :loveu: Asiaczku, a jak tam FCI - stara się o uznanie trindle? Dużo jest kolorków basenji? Bo ja znam tylko rude, pręgusie, cz/b, tri.. i teraz trindle. :) Oficjalnych kolorów jest 4: rudo-białe, rudo-białe pręgowane, trikolory i czarno-białe. Ale w miotach pojawiaja się kolory nieuznane przez FCI, a mianowicie: trindle, kremowe, sobolowe, czaprakowate, mahoniowe, niebieskie z białym... juz dokładnie nie pamiętam, ale jeszcze kilka by się znalazło. Najzęściej w miotach pojawia się trindle. Myślę, że jest to konsekwencja uznania w 2001 r. koloru pregowanego. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Śnieżynka napisał(a):Asiaczku a rodzą się Baski jedno kolorowe ?? białe rude albo czarne ?? Ja słyszałam tylko o kremowych i mahoniowych. Ale może gdzieś-coś urodziło się w takich "dziwnych" kolorkach... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 AMIŚKA napisał(a):Ale tam na zawodach,występowało duzo zawodników a 70-80 wiosnie życia;) A szokiem dla mnie była pewna mocno w powaznym wieku/75 lat/ będąca zawodniczka która wystartowała w klasie MISTRZÓW, z scheltie!! Weszła na tor bardzo wolno:crazyeye:, mocno kulejąc, stanęła wykrzyczała , stojac w miejscu!!! komendy i zeszła wygrywając bieg!!!!:multi::multi::multi: Ja w tym dniu w I klasie miałam same deski:razz: Hahaha, szkoda, że tego nie widziałam. Dla wszystkich oglądających zawody musiał to byc szok!!!:lol: Pzr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Vectra napisał(a):Asiaczku , bobaski słodkie :) uwielbiam szczeniaczki. a teraz jadę do Truskawki , tak tej samej ;) i potem do lekarze , obok Truskawki ... ja muszę się chyba do Ciebie kiedyś wprosić :diabloti: nieraz Cię widzę jak spacerujesz z baskami .... tylko ja ciągle jak jestem na Mokotowie to w biegu :( Proszę, proszę, kto tutaj zostawił ślad!:multi::multi::multi: Vectra, Maluszki w tym składzie, który jest obecnie, będa tylko do najbliższego weekendu. Nowi Właściciele juz czekają... Ale masz nasz zaproszenie czy to przy nastepnych Maluszkach, czy to ot, tak sobie, przy okazji.:lol: A ja ostatnio w Truskawce próbowałam bezę z kremem. Po prostu CUDO!!! Może się zdecydujesz? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Alicja Cambel&Megi deer_1987 - taaaaak, one sa słodkie, ale w wersji "razy 6" to troszke za duzo.... Uwielbiam obserwować, jak się bawią, gonią po pokoju, zabierają sobie zabawki..., ale wywróciły mój dzień do góry nogami i całkowicie sobie podporzadkowały cały mój wolny czas...:lol: Pzdr. Quote
bety Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 I ja przylazłam maluszki podziwiać - a tu znowu mało fotek (ale marudna jestem :evil_lol:) Asiaczek napisał(a): A ja ostatnio w Truskawce próbowałam bezę z kremem. Po prostu CUDO!!! Może się zdecydujesz? pzdr. Złociutkie moje a zdradzicie niepoprawnej amatorce wszelakiego rodzaju ciastek i słodyczy gdzie się ta cud-Truskawka mieści???????? Pzdr Quote
taxelina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Spodziewam sie ze male to nie tylko radosc ale zmiana zycia :P Quote
AMIŚKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Hahaha, szkoda, że tego nie widziałam. Dla wszystkich oglądających zawody musiał to byc szok!!!:lol: Pzr. Asiaczku;) szok to był tylko dla nas ze SZCZECINA:eviltong: a u nich to norma!!! Bardzo chciałabym widzieć mahoniowego baska,albo błekitnego, musi byc piekny...:iloveyou: Quote
Cosmo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 lobuziaki musza Ci niezla demolke w domu robic :cool3: ale serce mieknie jak sie je widzi, nawet w akcji "dewastacja" :lol: Quote
Recommended Posts