Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']AMISKA - ja na pewno nie będę zaczynała zabawy/przygody z agility lub in. psim sportem. Siły juz nie te, juz nie mówiąc o czasie, którego ciągle brak...

A co do basków, które widziałaś, to możesz mi napisać, jakie to były? to znaczy imię i nazwisko psiaka, bo ja nie kojarzę...

Natomiast, fakt, baski bardzo dobrze sobie radzą w Młodym Prezenterze. No i pieknie się prezentują same w sobie!:lol:

Pzdr.

To nie było w Polsce...
i nie znam ich z imienia.....:oops:

A co do agility to nigdy nie jest za póżno;)
rozumiem brak czasu,
a na zawodach w Niemczech
to jakby Tobie napisać,
czułabys sie młodzieżówką wśród niemieckich zawodników:lol::lol:

Podziwiam TWOJE cudne szczeniaczki:loveu:
i gratuluje udanego miotu,
mozna zacałować je :loveu::loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florka_xyz']P.Larska,szkoda ze SH nie sedzuje p.Jakubowski.Na pewno Was odwiedze :):)
Mam nadzieję, że nasze ringi nie będa zbyt od siebie oddalone..
Do zobaczenia!

[quote name='jamnicze']Ta sól jest okropna :angryy:. Saidi podniosła tylna łapkę i w płacz, już myślałam, że może źle zapięłam kubraczek i włoski w rzepa sie dostały, poprawiłam, pomasowałam, poszłyśmy. A tu nagle przednia łapka w górę i płacz. No to już wiedziałam o co chodzi, a ludzie sie na mnie patrzyli jakbym psa katowała :roll:, bo Saidi jest nieco histeryczna i zawsze robi wiecej krzyku niż to warte :evil_lol:

A ku ku :p
http://img300.imageshack.us/img300/7789/resizeofimg0098pf7.jpg
U nas największa histeria to Erka (niestety...). No, ale to jej pierwsza zima i pierwsza sól...

pzr.

Posted

Dusia 3 napisał(a):
-----------------------------------------------------------------------
Witam, po długiej przerwie :multi:,

I od razu chcę oznajmić, że rodzina się powiększa ...... i dołączy do nas jeszcze jeden basek, ten śliczny i niepowtarzalny Milionek będzie nasz. Bardzo się cieszymy, zastanawiam się tylko jak nowego członka rodziny przyjmie Anjaro.
Nasz Anjaro jest już "dorośnięty", waży 10,5 kg, w kłębie ma 43 cm - jak dla mnie idealnie. Bardzo lubi się bawić i biegać, a biega f a n t a s t y c z n i e, jest absolutnie niezrównany i w dodatku porusza się z dużą gracją. Jak tylko przypomnę sobie, jak wstawia się zdjęcia, to kilka powiększa.
Pozdrawiam Wszystkich gorąco i życzę wszelkiej pomyślności w 2009 roku

Witam, witam, witam!!!:multi:
Zjawiła się nasza zguba, No, teraz, mając 2 baski, to juz nam się tak łatwo nie wywiniesz. Będziesz proszona o fotki, męczona o fotki i terroryzowana o fotki Waszych 2 chłopaków...

Jakby co - to fotki mogę ja wstawić; nie ma problemu.
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nowe lokum przypadło do gustu
http://img261.imageshack.us/img261/927/resizeofimg0100ms4.jpg

Nowy karton jest zdecydowanie większy, bo i baski podrosły i w starym to juz tylko jeden basek się mieścił. A poza tym był juz tak pogryziony, że wstyd było robić fotki...:oops:
Mam nadzieję, że nowy karto na dłużej starczy baskowym dzieciom:evil_lol:

Pzdr.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
To nie było w Polsce...
i nie znam ich z imienia.....:oops:

A co do agility to nigdy nie jest za póżno;)
rozumiem brak czasu,
a na zawodach w Niemczech
to jakby Tobie napisać,
czułabys sie młodzieżówką wśród niemieckich zawodników:lol::lol:

Podziwiam TWOJE cudne szczeniaczki:loveu:
i gratuluje udanego miotu,
mozna zacałować je :loveu::loveu:

Tak mi się wydawało, że to nie było w PL.
Ja i młodzieżówka?! Niemozliwe.... Hahaha, chyba mnie daaaawno nie widziałas;)

Pzdr.

Posted

[quote name='jbk']Słyszałam, że wazelina na stópki nie jest dobra, tylko preparaty z cynkiem....
Ooooo, tego nie słyszałam. Możesz coś bliżej napisać?

Błyskotka
Cosmo
agaciaaa
anetta

- bardzo dziękuję za wizyty! Dzisiaj powinna wstawić dalsze sobotnie fotki Maluszków.:lol:

Pzdr.

Posted

Musiałek napisał(a):
Cześć Asiaczku :))

wreszcie trafiłam na Twoją galerie :) zdjątka obejrze w domu poniewaz w pracy mam same krzyzyki :))

A witaj, witaj, Drogi Musiałku!
Bardzo się cieszę, że do nas zawitałaś, jesteś długo oczekiwanym Gościem...:lol:

Pzdr.

Posted

A ja wczoraj miałam bardzo miłą wizytę - Maks i Spark w osobach Ani i Marysi zawitały w moje progi. Mizianiu, całowaniu nie było końca. Chociaz Marysia chyba dostała cynk od konkurencji, że Mauszki są tak słodkie, bo usiłowała prostowac im ogony i osłabiać stojące jak radarki uszy...;) Ale wespół w zespół z Anią wytłumaczyłyśmy Młodej, że tak się nie robi i... jeszcze tylko kilka razy została złapana na "przestępstwie".

Zdjęcia były robione na 2 aparaty i dzięki urządzeniu nazwanemu "czytnik kart" również fotki zrobione przez Marysię i Anię mam na moim kompie. Były fotki w stójce (jak na I sesję stójkową to Maluszki jeszcze nie za bardzo chwytały "o co biega", ale się starały), zabawowe, podgryzane itp. Warto poczekać na efekt naszego wczorajszego spotkania.

Szkoda, że czas tak szybko biegł i dzisiaj niektórzy szli do pracy/szkoły...

Pzdr.

Posted

A ja kilka dni temu korzystając z wizyty u pokoik1 w końcu mogłam zobaczyć fotki Twoich basków, Asiaczku :loveu:
U mnie na moim przedpotopowym monitorze nie widać zbyt wiele, zwłaszcza umaszczenia.
I powiem Ci, że tygrysek trindle jest przeuroczy :loveu::loveu:
Normalnie cud natury!:loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, tego nie słyszałam. Możesz coś bliżej napisać?

Pzdr.

Nie próbowałam tego jeszcze na swoich, ale wazelina ma stopy wysuszać, a taka maść cynkowa jest baaaardzo tłusta i robi lepszą powłokę ochronną.

Posted

panienkabubu napisał(a):
A ja kilka dni temu korzystając z wizyty u pokoik1 w końcu mogłam zobaczyć fotki Twoich basków, Asiaczku :loveu:
U mnie na moim przedpotopowym monitorze nie widać zbyt wiele, zwłaszcza umaszczenia.
I powiem Ci, że tygrysek trindle jest przeuroczy :loveu::loveu:
Normalnie cud natury!:loveu:

Ooooo, mam nadzieję, że wycałowałaś pokoik1 ode mnie?
Trindelki-rondelki właściwie wszystkim się podobają:loveu::loveu:

Pzdr.

Posted

jbk napisał(a):
Nie próbowałam tego jeszcze na swoich, ale wazelina ma stopy wysuszać, a taka maść cynkowa jest baaaardzo tłusta i robi lepszą powłokę ochronną.

Aaaaa, dopytam jeszcze u mojej pani wet. Może rzeczywiście warto spróbować maść cynkową...? Zapowiadają ostre mrozy...

pzr.