Cerber Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 wooow i ja także gratuluję!!!!! :multi::multi::multi::multi: takie maluchy to coś niesamowitego :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Coś mi się na starośc robi ze wzrokiem:eviltong::evil_lol:, bo zamiast 1 dziewczynka widziałam 2 , a zamiast 2 chłopaków widziałam 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Cerber napisał(a):wooow i ja także gratuluję!!!!! :multi::multi::multi::multi: takie maluchy to coś niesamowitego :loveu::loveu::loveu::loveu: Zgadza się. Najpierw wydaje się, że maluchy wogóle nie rosną, a potem - nie wiadomo kiedy i jakim sposobem - sa taaaakie duże... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Mudik napisał(a):Coś mi się na starośc robi ze wzrokiem:eviltong::evil_lol:, bo zamiast 1 dziewczynka widziałam 2 , a zamiast 2 chłopaków widziałam 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, rzeczywiście, stara juz jesteś...;) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :loveu::loveu::loveu:cudowne http://img152.imageshack.us/img152/3369/bb27rl4.jpg widać że jest jeszcze różnica u maleńkiej względem rodzeństwa ale temperament ma wzorcowy :evil_lol: foty z kotkiem :roflt: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Witaj, Kobieto chora na palec a teraz na plecy...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Za chwilę będę szła na spacerki psiowe. ale jeszcze przed spacerami wstawię fotki Dżezika i Erki z Wels (7.12.2008 r.). JAZZY BOY Asiaczek FCI Skradamy się do p. sędziny... Stolik nie jest nam obcy... Pani sędzina tez nie taka straszna, jak nam się wydawało... Uffff, wreszcie normalnie na dywaniku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 I jeszcze Erka z drugiego dnia wystawy. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI Pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Małe baski przeeeeesłodkie :loveu: szczególnie pręgusia :loveu: Czy dobrze widze, że dwa maluchy mają pręgowane podpalenia? Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Małe baski przeeeeesłodkie :loveu: szczególnie pręgusia :loveu: Czy dobrze widze, że dwa maluchy mają pręgowane podpalenia? Zgadza się! Tak wyszło... Pzdr. Quote
Korenia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Też miałam o to zapytać :lol: I już im tak zostanie :oops: ? One są przeeeeeeboskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Oj, slodkie te male a jak rozrabiaja :D Quote
agaciaaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Zgadza się! Tak wyszło... Pzdr. Mi się podoba :loveu: ale to chyba nieuznana maść? Quote
Elitesse Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Zgadza się! Tak wyszło... Pzdr. a to jest normalny tricolor wtedy ? :roll: tak przy okazji to gratulacje dla Wazirka !! :klacz: Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 o Ile pamietam to wtedy nazywa się Trindle (niewiem czy nie przekreciłam) nie Trikolor :roll: Quote
Elitesse Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Anecioreczek napisał(a):o Ile pamietam to wtedy nazywa się Trindle (niewiem czy nie przekreciłam) nie Trikolor :roll: tez mi sie cos tak zdaje ale stara juz jestem i pamiec mnie zawodzi :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Korenia napisał(a):Też miałam o to zapytać :lol: I już im tak zostanie :oops: ? One są przeeeeeeboskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Oczywiscie, że zostanie! To bedzie "taka ich uroda".:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Trikolor pręgowany czyli trindle - to kolor nieuznany. Tak więc mamy pierwsze 2 szczeniaki, JEDYNE W POLSCE, trindle!:lol: Pzdr. Quote
moon_light Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A jak pod względem wystawowym sprawdzają się takie pręgowano-podpalane baski ? Przyznam że 1 raz widzę , i baaaardzo mi się podobają. Quote
Cerber Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Zgadza się. Najpierw wydaje się, że maluchy wogóle nie rosną, a potem - nie wiadomo kiedy i jakim sposobem - sa taaaakie duże... Pzdr. hehehe skad aja to znam :] świetne foty na poprzedniej stronie, ale te basenji to majestatyczne psiaki :loveu: Quote
Cerber Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Trikolor pręgowany czyli trindle - to kolor nieuznany. Tak więc mamy pierwsze 2 szczeniaki, JEDYNE W POLSCE, trindle!:lol: Pzdr. łał to jestem zaskoczona i też po raz pierwszy takie widzę... Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Trindle nie sa wystawiane; te Maluchy będa wysterylizowane. Myślę, że jest to sprawa kilku lat, aby nastepny kolor basenji został uznany. Musimy troche odczekać, bo przecież tak niedawno, bo w 2001 r., został uznany kolor rudo-biały pręgowany. To teraz dajmy Anglii trochę oddechu...;) A na wystawach, w niektórych krajach, są nawet specjalne pokazy ras/kolorów nieuznanych. Na przykład pudelki bikolorowe (prezentowałam w mojej Galerii fotki takiego umaszczenia). Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asiaczek napisał(a):To teraz dajmy Anglii trochę oddechu...;) Damy im chwile na wypicie herbatki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 O, słusznie! Niech piją spokojnie, ciesząc się aromatem dobrze zaparzonej herbatki,jej smakiem oraz cudownym towarzystwem... ale niech nie zapominają o nas, Maluczkich, którzy stoja w kolejce do "okienka"...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts