Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Cześć Asiaczki!:loveu:
Życzymy Wam cieplutkich wieczorków..u nas wszędzie biało...i ciągle pada śnieg:shake:

Oj,ojoj.... To cały Śląsk zasypało?

Pewnie niektórzy juz wzięli łopatki do łapek i odkopują się spod śniegu... W W-wie, jak na razie, to nie grozi... Dozorcy tak ok. godz. 8-9.00 tez wzięli się do roboty, która polegała głównie na tym, że sypali wszędzie SÓL:mad::diabloti::mad::diabloti:

Pzdr.

Posted

Kilka fotek Buszki na dobry dzień, i... spadam troche ogarnąć mieszkanie na przyjscie dzisiejszych Gości...:lol:

Co dop fotek. Buszce tez posmakowały "fiszki"...

W oczekiwaniu na "fiszki"..

Po jedzonku (nawet tak symbolicznym) trzeba pospać...

Wspólna czujność!:lol:

Pzdr.

Posted

A ja też dzisiaj rano robiłam warszawską zimę i nawet moje paskudy na śniegu fociłyśmy. :lol:
Widzę, że zapanowała fishkomania wśród basków i akitków. ;)
Pzdr

Posted

Nie dziala mi multicytat :shake:

Asiu a czemu mleczko ( dla pregusi ), a nie poprostu karma dla szczeniat ( taka od 3 tyg )
Przeciez one maja juz wiecej niz 10 dni ( chyba ze cos myje )

Moje gigantopsie od 14 dnia sa dokarmiane poprostu karma ( papka ) czasem z mlekiem a czasem bez i surowym mieskiem wolowym :evil_lol: Trzy tygodniowe juz dosc sprawnie jedza z miseczeka, a zanim maja 4 tyg to jedza TYLKO z miseczek ( suka juz dawno jest zasuszona )

Posted

PANGEA napisał(a):

Asiu a czemu mleczko ( dla pregusi ), a nie poprostu karma dla szczeniat ( taka od 3 tyg )
Przeciez one maja juz wiecej niz 10 dni ( chyba ze cos myje )

Moje gigantopsie od 14 dnia sa dokarmiane poprostu karma ( papka ) czasem z mlekiem a czasem bez i surowym mieskiem wolowym :evil_lol: Trzy tygodniowe juz dosc sprawnie jedza z miseczeka, a zanim maja 4 tyg to jedza TYLKO z miseczek ( suka juz dawno jest zasuszona )

Mogę spróbować z karmą; może byc Starter Royala?

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
Fiszki to [tutaj :P] smakołyki o smaku ryby ;)
A normalnie fiszki to taka gra do nauki słówek angielskich :evil_lol:

Na początku myślałam o tym drugim, ale generalnie psy nie są tak napalone na grę do nauki słówek, więc to musiałobyć coś innego. Dzięki za wyjasnienie. ;)

Posted

Dzisiaj u mnie były Mudik i Ania na mizianiu Maluszków. Mudik przy okazji obcięła pazurki (bo mi się nie chciało...), pogadałysmy, porobiłam troche fotek Maluchom.
Fotki wkleję chyba jutro, bo teraz oglądam Taniec z gwiazdami, a potem... spacerek i spać. Jutro czeka na mnie praca...

Pzdr.

Posted

Jak tak słucham i patrzę, to wszędzie biało. U nas delikatnie wczoraj popruszyło, i rano niewiele zostało. W dzień słońce i znowu zielono. Teraz też troszeczkę popadało i delikatny biały nalocik pojawił się na trawie.

I czekam oczywiście na kolejną porcję maluszków :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mogę spróbować z karmą; może byc Starter Royala?

Pzdr.

Mysle, ze tak
Ja uzywam papki Bento-Kronen ( baby ) albo miksuje mini-growtha
A do tego robie kuleczki ze skrobanego mieska wolowego, to czasem jedza jeszcze slepe, takie 7-10 dniowe. Uwielbiaja to i pochlaniaja jak krokodyle :evil_lol:

Posted

PANGEA napisał(a):
Mysle, ze tak
Ja uzywam papki Bento-Kronen ( baby ) albo miksuje mini-growtha
A do tego robie kuleczki ze skrobanego mieska wolowego, to czasem jedza jeszcze slepe, takie 7-10 dniowe. Uwielbiaja to i pochlaniaja jak krokodyle :evil_lol:

Dzieki za info. Ja zaczynałam dokarmiać maluszki po skończonym miesiącu. Ale co mi szkodzi spróbować wczesniej dać skrobane mięsko wołowe? Ciekawe, czy Pregusi się spodoba takie jedzonko...:loveu::lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzieki za info. Ja zaczynałam dokarmiać maluszki po skończonym miesiącu. Ale co mi szkodzi spróbować wczesniej dać skrobane mięsko wołowe? Ciekawe, czy Pregusi się spodoba takie jedzonko...:loveu::lol:

Pzdr.

tylko wiesz, ostroznie.
Najpierw jedna kuleczka,, czekasz pol dnia i jak jest ok - to dwie.
Nastepnego dnia trzy i tak dalej:razz: