Rybka_39 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cześć Asiaczki!:loveu: Życzymy Wam cieplutkich wieczorków..u nas wszędzie biało...i ciągle pada śnieg:shake: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Rybka_39 napisał(a):Cześć Asiaczki!:loveu: Życzymy Wam cieplutkich wieczorków..u nas wszędzie biało...i ciągle pada śnieg:shake: Oj,ojoj.... To cały Śląsk zasypało? Pewnie niektórzy juz wzięli łopatki do łapek i odkopują się spod śniegu... W W-wie, jak na razie, to nie grozi... Dozorcy tak ok. godz. 8-9.00 tez wzięli się do roboty, która polegała głównie na tym, że sypali wszędzie SÓL:mad::diabloti::mad::diabloti: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Kilka fotek Buszki na dobry dzień, i... spadam troche ogarnąć mieszkanie na przyjscie dzisiejszych Gości...:lol: Co dop fotek. Buszce tez posmakowały "fiszki"... W oczekiwaniu na "fiszki".. Po jedzonku (nawet tak symbolicznym) trzeba pospać... Wspólna czujność!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Nie, jeszcze nie pójdę sprzątać. Kilka fotek z rana...Tak było: troszkę słońca i snieg leżący na ulicy... Cdn. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No to faktycznie Śląsk zasypany :roll:. Quote
bety Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A ja też dzisiaj rano robiłam warszawską zimę i nawet moje paskudy na śniegu fociłyśmy. :lol: Widzę, że zapanowała fishkomania wśród basków i akitków. ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Ja to robiłam fotki z blakonu, przez drzewa... Tak więc fotki sa takie..... jakie sa!;) Twoje pewnie lepsze! Pzdr. Quote
Inkaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://img153.imageshack.us/img153/7512/resizeofimg5935sf4.jpg Ktora życzliwa dusza wyjaśni mi co to takiego, te fiszki? :hmmmm: Quote
Korenia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Fiszki to [tutaj :P] smakołyki o smaku ryby ;) A normalnie fiszki to taka gra do nauki słówek angielskich :evil_lol: Quote
PANGEA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nie dziala mi multicytat :shake: Asiu a czemu mleczko ( dla pregusi ), a nie poprostu karma dla szczeniat ( taka od 3 tyg ) Przeciez one maja juz wiecej niz 10 dni ( chyba ze cos myje ) Moje gigantopsie od 14 dnia sa dokarmiane poprostu karma ( papka ) czasem z mlekiem a czasem bez i surowym mieskiem wolowym :evil_lol: Trzy tygodniowe juz dosc sprawnie jedza z miseczeka, a zanim maja 4 tyg to jedza TYLKO z miseczek ( suka juz dawno jest zasuszona ) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 PANGEA napisał(a): Asiu a czemu mleczko ( dla pregusi ), a nie poprostu karma dla szczeniat ( taka od 3 tyg ) Przeciez one maja juz wiecej niz 10 dni ( chyba ze cos myje ) Moje gigantopsie od 14 dnia sa dokarmiane poprostu karma ( papka ) czasem z mlekiem a czasem bez i surowym mieskiem wolowym :evil_lol: Trzy tygodniowe juz dosc sprawnie jedza z miseczeka, a zanim maja 4 tyg to jedza TYLKO z miseczek ( suka juz dawno jest zasuszona ) Mogę spróbować z karmą; może byc Starter Royala? Pzdr. Quote
Inkaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Korenia napisał(a):Fiszki to [tutaj :P] smakołyki o smaku ryby ;) A normalnie fiszki to taka gra do nauki słówek angielskich :evil_lol: Na początku myślałam o tym drugim, ale generalnie psy nie są tak napalone na grę do nauki słówek, więc to musiałobyć coś innego. Dzięki za wyjasnienie. ;) Quote
betel Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://img153.imageshack.us/img153/7512/resizeofimg5935sf4.jpg0 hm , zjeść , czy nie zjeść- oto jest pytanie? Mam nadzieję, że mała pręguska szubciutko się odkarmi i bedzie silna jak reszta szkrabów. Pozdrowienia dla całej gromadki i Asiaczków na 2 łapkach też:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Dzisiaj u mnie były Mudik i Ania na mizianiu Maluszków. Mudik przy okazji obcięła pazurki (bo mi się nie chciało...), pogadałysmy, porobiłam troche fotek Maluchom. Fotki wkleję chyba jutro, bo teraz oglądam Taniec z gwiazdami, a potem... spacerek i spać. Jutro czeka na mnie praca... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Trzymam za małą :kciuki: da dziewczynka radę i dogoni ,,rodzeństwo,, ;) U nas biało ... i zimno wietrznie :shake: Quote
Iwa-R Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jak tak słucham i patrzę, to wszędzie biało. U nas delikatnie wczoraj popruszyło, i rano niewiele zostało. W dzień słońce i znowu zielono. Teraz też troszeczkę popadało i delikatny biały nalocik pojawił się na trawie. I czekam oczywiście na kolejną porcję maluszków :) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 W W-wie biało jest tylko na trawie... Pzdr. Quote
PANGEA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Mogę spróbować z karmą; może byc Starter Royala? Pzdr. Mysle, ze tak Ja uzywam papki Bento-Kronen ( baby ) albo miksuje mini-growtha A do tego robie kuleczki ze skrobanego mieska wolowego, to czasem jedza jeszcze slepe, takie 7-10 dniowe. Uwielbiaja to i pochlaniaja jak krokodyle :evil_lol: Quote
PANGEA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Asiaczek napisał(a):W W-wie biało jest tylko na trawie... Pzdr. A ja dzis wpadlam w polmetrowa zaspe na spacerze. Dobrze ze mam duzego pieska :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 PANGEA napisał(a):Mysle, ze tak Ja uzywam papki Bento-Kronen ( baby ) albo miksuje mini-growtha A do tego robie kuleczki ze skrobanego mieska wolowego, to czasem jedza jeszcze slepe, takie 7-10 dniowe. Uwielbiaja to i pochlaniaja jak krokodyle :evil_lol: Dzieki za info. Ja zaczynałam dokarmiać maluszki po skończonym miesiącu. Ale co mi szkodzi spróbować wczesniej dać skrobane mięsko wołowe? Ciekawe, czy Pregusi się spodoba takie jedzonko...:loveu::lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Asiaczek napisał(a):W W-wie biało jest tylko na trawie... Pzdr. u mnie od piatku zima na calego !! za to we Wroclawiu sniegu jak na lekarstwo :roll: Quote
PANGEA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Dzieki za info. Ja zaczynałam dokarmiać maluszki po skończonym miesiącu. Ale co mi szkodzi spróbować wczesniej dać skrobane mięsko wołowe? Ciekawe, czy Pregusi się spodoba takie jedzonko...:loveu::lol: Pzdr. tylko wiesz, ostroznie. Najpierw jedna kuleczka,, czekasz pol dnia i jak jest ok - to dwie. Nastepnego dnia trzy i tak dalej:razz: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Jak widać, nie wszędzie tak samo posypało śniegiem... Pzdr. Quote
Mudik Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dziękuję za gościnę i mizianka słodkośći baskowych:loveu::loveu::loveu:, czekam na fotki;);) Quote
Recommended Posts