Florka_xyz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asiaczku...Twoje kluseczki sa CUDOWNE:loveu: Niech sie chowaja zdrowo no i jak najwiecej pociechy z nich:loveu::lol: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Ooooo, dawno nie widziana Florka! Witaj!!! Cieszę się, że znalazłaś chwilkę czasu, aby tutaj zajrzec... Może jeden chłopczyk trafi do Twoich prezenterskich rąk...?:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asiaczek napisał(a):I jeszcze cała gromadka w tradycyjnej różowej czapeczce... Cdn. Pzdr. A po ile ta czapeczka? :cool3: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Ta czapeczka to właściwie quasi domek dla kotów. Dostałam od koleżanki, której kotek odszedł za TM... I "czapeczka" służy mi juz chyba trzeci rok.... Nie, nie, nie sprzedam jej!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Zaraz wstawię takie oto 2 papierki... Wczoraj znalazłam je w skrzynce na listy, dzisiaj wzięłam do pracy i ... proszę! Tak więc od dzisiaj oficjalnie mamy dwa NOWE CHAMPIONY LITWY!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Maluchy jedza, rosną... Jak jutro bedzie ładna pogoda (chociaż prognozy tego raczej nie potwierdzają...) to postaram się o nowe fotki, OK?:lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Witamy się! Gratulacje! A jak tam maluszki? Quote
Agappe Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Asiaczek']Zaraz wstawię takie oto 2 papierki... Wczoraj znalazłam je w skrzynce na listy, dzisiaj wzięłam do pracy i ... proszę! http://img442.imageshack.us/img442/4541/resizeofwazichltpa5.jpg http://img381.imageshack.us/img381/26/resizeofelkachltss5.jpg Tak więc od dzisiaj oficjalnie mamy dwa NOWE CHAMPIONY LITWY!!! Pzdr. gratuluje!!! ja to nawet jeszcze wniosku nie wysłałam.. jakoś kompletnie mi to z głowy wypadło :oops::oops: Quote
Agappe Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asiaaaa kiedy miziankowe pierwsze spotkania?? Quote
Poświata Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asiaczek napisał(a): A co do nowych domków, to nastąpiła mała zmiana; pręgusia jeszcze jest bez przydziału... Pzdr.Cudna maleńka, mogę jej dać domek :loveu:, duży mam :evil_lol:. A nie chcesz jej sobie zostawić, na warunkach hodowlanych, albo coś w tym stylu :hmmmm:? Quote
Inkaa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jak jutro bedzie ładna pogoda (chociaż prognozy tego raczej nie potwierdzają...) to postaram się o nowe fotki, OK? O, w takim razie niecierpliwie czekam na zdjęcia! :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Prześliczne kluseczki...Ja jak narazie nie mam faworyta, wszystkie są fanstastyczne :loveu: I gratuluję Championatów Litwy :multi: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Agappe napisał(a):Asiaaaa kiedy miziankowe pierwsze spotkania?? Może w przyszłym tygodniu - sobota? Na przyszłą niedzielę mam juz 2 osoby umówione...No, chyba, że wolisz w większej grupie, to wtedy można domówić się na niedzielę (23.11.2008 r.) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Poświata napisał(a):Cudna maleńka, mogę jej dać domek :loveu:, duży mam :evil_lol:. A nie chcesz jej sobie zostawić, na warunkach hodowlanych, albo coś w tym stylu :hmmmm:? Na razie nikt nie zaproponował mi takiej opcji... A Wam - to w ciemno! Pzdr. Quote
Agappe Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 25.11 mam kolokwium z programowania.. więc jeszcze zobacze :shake::shake: Quote
panienkabubu Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Maluchy jedza, rosną... Jak jutro bedzie ładna pogoda (chociaż prognozy tego raczej nie potwierdzają...) to postaram się o nowe fotki, OK?:lol: Pzdr. A to one już na spacery wychodzą? :evil_lol::evil_lol: oczywiście żartuję :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Panienko, na pewno widziałaś różnicę w fotkach z fleszem a tymi, robionymi przy słoneczku, za dnia. Tak więc, jak nawet nie będzie słońca, to niech chociaż dzienne światło będzie. No nic. Zobaczymy. Fotki mogę zrobić dopiero ok. 13.00, jak wrócę z zajęc w podgrupach... a jak nie zrobię nowych fotek Maluszów, to i tak mam jeszcze dla Was gratisiki...:evil_lol: Pzdr. Quote
bety Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nasza faworytka-ulubienica to RODZYNECZKA. Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka']gratisiki? będziesz rozdawać szczeniaki? :cool3: A kto tam by chciał takie pierwotniaczki?;) Pzdr. Quote
bety Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asiaczek napisał(a):A kto tam by chciał takie pierwotniaczki?;) Pzdr. Może ja? :evil_lol: U mnie ciepło by miały przy takich futrzakach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
agaciaaa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://img504.imageshack.us/img504/5285/resizeofimg8782hz2.jpg cudnie wyglądają w tej czapeczce :loveu: Kiedy maluszki otworzą oczka? Quote
Asiaczek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 bety napisał(a):Może ja? :evil_lol: U mnie ciepło by miały przy takich futrzakach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PzdrDobrze, że napisałaś w liczbie mnogiej, bo jednego baska to bym Wam nie dała.tylko 2 lub 4 - do pary!;) Pzr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote=agaciaaa;11244724 Kiedy maluszki otworzą oczka? Powinny lada dzień, bo oczy maluchyotwierają tak ok. 10-14 dnia. Czasami nieco później. Pzdr. Quote
Kaya Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Asiaczek'] Tak więc od dzisiaj oficjalnie mamy dwa NOWE CHAMPIONY LITWY!!! Pzdr. No to wielkie gratulacje i mizianko dla nowych championów :loveu: Quote
Kaya Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Maluchy jedza, rosną... Jak jutro bedzie ładna pogoda (chociaż prognozy tego raczej nie potwierdzają...) to postaram się o nowe fotki, OK?:lol: Pzdr. To super czekam w takim razie na fotki ;) Quote
Recommended Posts