Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Super wiadomość z Poznania:

[SIZE=3][COLOR=red][B]LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE]

To pierwszy wniosek Sajdi na Mł.Ch.PL!!!

Pzdr.[/quote]

brawa dla malutkiej ! a raczej juz dla panienki :) :klacz:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo dla Sajduni!!!:multi::multi::multi:

Te są super !

[B][COLOR=Red]MOST WANTED SUNRISE - [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]dla Rodzyneczki[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red]
MY LITTLE RAINBOW[/COLOR][/B] dla pręguski

Bardzo mi się podobają!

Posted

Co do fotek maluchów - musze dzisiaj znaleźc czas, aby je obfocić. Ale do tego potrzebuje jeszcze jednej pary rak. Kto chętny do pomocy...? Może Artur od Kiki pomoże, bo ma dzisiaj ok. 17.00 wpaść...

Pzdr.

Posted

17, a tu nadal nie ma fotek :evil_lol:

Gratuluję oczywiście sukcesu w Poznaniu, dla mnie Poznań nigdy nie był szczęśliwy :eviltong: Szczęśliwy jednak był dla naszego synusia który ukończył dorosły Championat Polski :)

Ja dzisiaj w końcu znalazłam trochę czasu, żeby powklejać w galerii nowe focie moich maluszków :)

I dodałam link do Twojej stronki u siebie :)

Pozdrawiam
Iwona

Posted

[quote name='Asiaczek']Super wiadomość z Poznania:

[SIZE=3][COLOR=Red][B]LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski '08!!!:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/SIZE]
To pierwszy wniosek Sajdi na Mł.Ch.PL!!!

Pzdr.[/quote]

mam mało czasu, ale postanowiłam sprawdzić jak tam Asiaczki sobie poradziły w Poznaniu ;)

a to tylko jeden Asiaczek był??

[SIZE=5][B][COLOR=Green]
GRATULUJEMY serdecznie!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi:

Posted

Ja oczywiście też gratuluję ;). Dziewczyny w nagrodę wreszcie otrzymały portrecik, a Sajdunia grzała się wnocy na moich nogach :loveu:. Dziś jak się z nimi żegnaliśmy, Miyamoto śpiewał tęsknie za swoją koleżanką i oglądał się za nią jeszcze długo, polubiły sie łobuziaki :p.

Posted

[quote name='Agappe']mam mało czasu, ale postanowiłam sprawdzić jak tam Asiaczki sobie poradziły w Poznaniu ;)

a to tylko jeden Asiaczek był??[SIZE=5][B][COLOR=Green]
GRATULUJEMY serdecznie!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi:[/quote]
Tak, tylko Sajdi była, jeżeli chodzi o Asiaczki. Ja, co prawda zgłosiłam i Erke i Dżezika, i Kenia, ale wycofałam. Pozwól, że powody tego stanu zostawię dla siebie...

Pzdr.

Posted

[quote name='cropka']Ja oczywiście też gratuluję ;). Dziewczyny w nagrodę wreszcie otrzymały portrecik, a Sajdunia grzała się wnocy na moich nogach :loveu:. Dziś jak się z nimi żegnaliśmy, Miyamoto śpiewał tęsknie za swoją koleżanką i oglądał się za nią jeszcze długo, polubiły sie łobuziaki :p.[/quote]
Cieszę się, że Sajdi podbiła serce Miyamoto. I powiedz szczerze, że basek w nogach to nie to samo, co AJ, prawda? Bardziej subtelniej i delikatniej było w nocy...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Melduję, że zdjęcia zostały zrobione, teraz tylko je przeglądnąć i... wstawić na DGM! Ale to juz chyba jutro...

Pzdr.[/quote]
Oj Asiu... co to za ociąganie? :evil_lol:

Posted

Na DGM nadal trwają prace remontowe...

Ja mam taki system, że na post odpisuję dopiero po minięciu tak ok. 5-6 minut. I wtedy nie ma przeskakiwania... Wiem, wiem, nieraz trudno wstrzymać się, żeby nie odpisać od razu. Ale to działa!:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Iwa-R']Oj Asiu... co to za ociąganie? :evil_lol:[/quote]
Nieeeee, to nie ociąganie. Teraz "zaliczam" Galerie, oglądam TzG i zaraz ide na wieczorne spacery z psami.A położę się spać ok. 00.00. Nie mogę pozwolić sobie na dłuższe siedzenie przed kompem, bo... jutro do pracy. A pobudka o 4.30...

Pzdr.