Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was Wszystkich i bardzo dziękuję za psychiczne wsparcie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak pozytywnie wpływają na każdego z nas takie posty, trzymanie kciuków, rady, a nawet żarty (dam ja Wam gazy u Felki!:mad::mad::lol::lol:).

Wczoraj czułam się byle jak. I dlatego nie byłam obecna na DGM na tyle długo, abym odwiedziła Wasze Galerie, subskrybowane tematy itp. Przepraszam Was za tę niedyspozycję.

Robotem i cyborgiem nie jestem i jeszcze to całe zdarzenie siedzi we mnie. Ale musze tę całą sytuację ogarnąć i się pozbierać. Mimo mojej niekompetencji, nieodpowiedzialności i innych epitetów (ukłony dla wszystkowiedzących;)) obiecuję, że dalej będę "robiła swoje".:lol:

Dzisiaj ok. 18.00 odbieram Felkę ze szpitalika, mam nadzieję, że razem z Maluszkiem. Więcej napiszę wieczorem.

Pzdr.

Posted

Asiaczku, nie czytalam od wczoraj, bo byłam przemęczona wystawą, chcialam już gratulować kiedy zobaczyłam, że coś napisałaś.... A tu takie smutne wieści o jednym z maluszków. Szkoda go strasznie, ale mam nadzieję, że ten drugi będzie dzielnie się trzymał!:kciuki:
I pamietaj, to, że masz tutaj FotoBlog i opisujesz każdą porażkę i każdą wygraną jest jak narkotyk dla konkurencji. Ciągle pochłaniają, by obgadać i próbować wykluczyć, bo jesteś za bardzo ponad nimi, a oni tego nie mogą znieść :diabloti: A to, że czasem traci się cz/b szczenię, to cóż, taka genetyka. Się nimi nie przejmuj, bo jak gadają, to znaczy, że zazdroszczą i koniec.! :loveu:

Posted

Niestety w dzisiejszych zwariowanych i niezdrowych czasach takie przypadki zarzają się z ludziom i zwierzakom. Nie ma powodu się obwiniać. Mam nadzieję, że po 18- stej wrócicie ze szpitalika z dwoma zdrowymi psiakami ( Felcią i szczenioreczkiem). Ściskam CiĘ mocno, mocno betel

Posted

Dobrze, że Fecia wróci już dzisiaj do domciu z maluchem.

Strata maluszka, to niestety "matka natura":-(. Zarówno zdarza się to nam ludziom jak i zwierzętom. Każda strata boli, ale w żadnym wypadku nie obwiniajmy siebie!!!