Cambel&Megi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Zapraszamy na fotki małych basków (juz niedługo będą w Galerii).:lol: Pzdr. Oooo, z niecierpliwością czekamy...:loveu::loveu::loveu: Asiaczek napisał(a):Spacerek ppłd. zaliczony. Natomiast obiadek - zdecydowanie Nna NIE! Może wreszcie coś drgnie...? Pzdr. No, Felcia, dawaj, bo Pańci się urlop kończy...:lol: Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz: drgnęło ????????????????[/FONT] Quote
sylrwia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przyj mała przyj.:thumbs: Dawaj nam tu oko nacieszyć małymi baskami. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Na razie poleguje na tapczanie... Chyba jest troche wymylona, że "jej" porodówka została zajęta przez Żelkę... Pzdr. Quote
Bewarka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Zaczynam się niecierpliwić...Felkaaa!!!! :placz: http://img356.imageshack.us/img356/2618/resizeofimg8389ef9.jpg :loveu: PS:I czekam na focisze małych basiątek, bo jakoś fotki z wystaw tak mnie nie pociągają :lol: Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 wlasnie przeczytalam, ze Felcia niedlugo pozbedzie sie obcych z brzuszka :evil_lol: - oby wszystko poszlo gladko i bez komplikacji :p i zeby zdazyla do konca urlopu, Felcia zrob to dla Asi :cool3: Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 az obie to wyobrazilam, chociaz nie powiem, bylo trudno :lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Wycisnąć? Hm... dobry pomysł! Jak cytrynkę, hahaha... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Oj Asiu.... Ty wiesz, że trzymam za Was kciuki :) Trzymam też za Esiowe dzieci, które mam nadzieję przyjdą na świat dzisiaj w nocy lub jutro rano :) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Hohoho, ale będzie okazji do świętowania!:multi: No to ja tez za Twoje dzieciaki trzymam mocno kciuki! Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Wpadłam dowiedzieć się co z maluszkami , ale słyszę, że Felunia się ociąga. No malutka postaraj się, bo tu wszystkie ciotki palce gryzą z niecierpliwości :lol: Quote
betel Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja też kontrolnie zaglądam , a tu nic:crazyeye: Quote
Jupi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 jamnicze napisał(a):Wpadłam dowiedzieć się co z maluszkami , ale słyszę, że Felunia się ociąga. No malutka postaraj się, bo tu wszystkie ciotki palce gryzą z niecierpliwości :lol: właśnie:p:p:p Quote
Czoko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Feluniu bo ciotka mieszkająca chyba najbliżej już nawet się nie wpisuje ile razy dziennie Was odwiedza a tutaj ciągle sytuacja bez zmian!!! Quote
betel Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No to jeszcze prze snem raz zerkam i dalej zaciskam kciuki. Felcia do dzieła;) Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]Felcia .....Feluchna .... Felunia :mdleje:[/FONT] Quote
panienkabubu Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Chyba drgnęło, bo jakoś tu cicho :cool3: Asiu, a my z Novinką (Bostonką) wróciłyśmy dziś z Nitry z BIS Baby :oops::multi: Quote
Cambel&Megi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Chyba drgnęło, bo jakoś tu cicho :cool3: Asiu, a my z Novinką (Bostonką) wróciłyśmy dziś z Nitry z BIS Baby :oops::multi: Mam nadzieję....:razz: WOW! Ogromne gratulacje! :multi: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Chyba drgnęło, bo jakoś tu cicho :cool3: Asiu, a my z Novinką (Bostonką) wróciłyśmy dziś z Nitry z BIS Baby :oops::multi: Chyba coś drgnęło, bo Felka i kolacji odmówiła... No nic, noc przed nami... Czy Novinka to bostonka od pokoik1? A zresztą, gratulacje, bo to duuuuzy sukces!!! Pzdr. Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]wpadnę tu po 5 ........:kciuki:[/FONT] Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jeszcze raz bardzo mocno sciskam kciuki :p moze juz po wszystkim:cool3:, oby!!! Quote
Recommended Posts