Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Mudik napisał(a):Ależ ten Jumcia ma ruch, jaki wykrok:crazyeye::loveu::multi: WOW! Super, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='agnethka']ale masz cudne psie :loveu: Jumcia jest z mojej hodowli, ale mieszka na Litwie, w Kownie. Na początku był b.rzadko wystawiany, bo właściciele nie radzili sobie z jego temperamentem. Ale za moja namowa skontaktowali się z Godą i... dalej poszło jak z płatka! Jumcia szybciutko załapał, o co chodzi w tych wystawach i teraz prawie każda wystawa jest jego! Na ostatnim maratonie w Budapeszcie zdobył takie oto wyniki: - Europejska - NDPwR, Zwyc. Europy '08 - Klubowa - Zwyc. Klubu Węgier '08, BIS 1 - Specjalistyczna - NDPwR, BOB. To super wyniki i mam nadzieję, że niektórym "gula" podskoczyła...:evil_lol: Pozostałe psiaki z moim przydomkiem oraz będące w mojej hodowli tez pięknie "poszły: Abotere's ADUNBI - dosk1, CAC (kl.championów, Klubowa), skończony Championat Węgier! JAZZY BOY Asiaczek FCI: - Klubowa - dosk.2, r.CAC (po Jumci, bo byli prezentowani w jednej klasie) - Specjalistyczna - dosk.1, CAC, skończony Championat Węgier! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI: - Klubowa - Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwyc. Klubu Węgier'08! - Specjalistyczna - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior. Generalnie, w każdej klasie, w jakiej były wystawiane Asiaczki lub obce psiaki ale będące w mojej hodowli - psy zajęły I miejsca. :multi: Tych wyników i sukcesów nikt mi nie zabierze. I konkurencja może sobie mówić, że są to najbrzydsze psy na świecie, mające za krótkie łapy i inne takie. Ja i sędziowie (!) wiemy swoje...:lol: Pzdr. Pzdr. Quote
M&S Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Asiu Spuer zdjęcia, cudne baski :loveu:i jak pięknie prezentowane:lol: Quote
Jupi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Taaaa, i powoli, systematycznie dochodzimy do stanu jak u V.V.:evil_lol: Pzdr. oj myśle że mi też to grozi:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Maks i Spark napisał(a):Asiu Spuer zdjęcia, cudne baski :loveu:i jak pięknie prezentowane:lol: Goda + Jumaszka = piękna para!!! Ja + moje baski - troche gorzej się prezentujemy, no, ale szczupła kobitka zawsze ma handicap na starcie, niz takie babeczki przy kości, jak ja. Tak już jest...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 agnethka napisał(a):no i SUPER! :multi: wiesz...jeśli kiedyś, kiedyś będę chciała basenji i Ty będziesz je jeszcze hodować to się zgłoszę do Ciebie ;) No to pamiętaj o mnie i zaglądaj do Asiaczków!:lol: Jupi napisał(a):oj myśle że mi też to grozi:evil_lol: Cos Ty! Wam, Jupi, jeszcze daleko do stanu "V.V.".... Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Goda + Jumaszka = piękna para!!! Ja + moje baski - troche gorzej się prezentujemy, no, ale szczupła kobitka zawsze ma handicap na starcie, niz takie babeczki przy kości, jak ja. Tak już jest...:lol: Pzdr. Eee, no coś Ty, też się ładnie prezentujecie :p (i te czerwone lakierki :evil_lol:;)). Dzięki Twoim uwagom co do wystawiania pochwaliła nas sędzina w Gdyni i powiedziała, że to rzadko który hodowca tak pomaga - dzięki Asiaczku:Rose: Quote
Jupi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 w tej chwili baaardzo daleko, ale siebie znam i wiem ze mam zadatki jak najbardziej;):evil_lol: wszystko przedemną;) Quote
Czoko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Złożyłam poranną wizytę i podziwiam kolejne zdjęcia! Quote
WinterGirl Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]odwiedzamy...[/FONT][/CENTER] Quote
Russellka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witamy Asiaczki w słoneczne popołudnie :loveu: Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz: i jak ????????[/FONT] Quote
Cambel&Megi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asiaczek']Jumcia jest z mojej hodowli, ale mieszka na Litwie, w Kownie. Na początku był b.rzadko wystawiany, bo właściciele nie radzili sobie z jego temperamentem. Ale za moja namowa skontaktowali się z Godą i... dalej poszło jak z płatka! Jumcia szybciutko załapał, o co chodzi w tych wystawach i teraz prawie każda wystawa jest jego! Na ostatnim maratonie w Budapeszcie zdobył takie oto wyniki: - Europejska - NDPwR, Zwyc. Europy '08 - Klubowa - Zwyc. Klubu Węgier '08, BIS 1 - Specjalistyczna - NDPwR, BOB. To super wyniki i mam nadzieję, że niektórym "gula" podskoczyła...:evil_lol: Pozostałe psiaki z moim przydomkiem oraz będące w mojej hodowli tez pięknie "poszły: Abotere's ADUNBI - dosk1, CAC (kl.championów, Klubowa), skończony Championat Węgier! JAZZY BOY Asiaczek FCI: - Klubowa - dosk.2, r.CAC (po Jumci, bo byli prezentowani w jednej klasie) - Specjalistyczna - dosk.1, CAC, skończony Championat Węgier! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI: - Klubowa - Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwyc. Klubu Węgier'08! - Specjalistyczna - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior. Generalnie, w każdej klasie, w jakiej były wystawiane Asiaczki lub obce psiaki ale będące w mojej hodowli - psy zajęły I miejsca. :multi: Tych wyników i sukcesów nikt mi nie zabierze. I konkurencja może sobie mówić, że są to najbrzydsze psy na świecie, mające za krótkie łapy i inne takie. Ja i sędziowie (!) wiemy swoje...:lol: Pzdr. Pzdr. Piękne wyniki :mdleje: i o czymś świadczą...po prostu masz cudowne psy! :loveu: a konkurencja po prostu.. zazdrości! http://img219.imageshack.us/img219/5238/spec0142vikb3.jpg Wymiękam...:-o rewelacja :iloveyou: Ale Ercia też ma wykrok "niczego sobie":loveu: http://img340.imageshack.us/img340/1649/spec0086vian8.jpg I Dżezik :loveu::loveu: http://img397.imageshack.us/img397/3323/spec0028viyw3.jpg [FONT=Arial]:razz::razz: i jak ????????[/FONT]Właśnie, właśnie? Quote
jamnicze Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asiaczek'] Tych wyników i sukcesów nikt mi nie zabierze. I konkurencja może sobie mówić, że są to najbrzydsze psy na świecie, mające za krótkie łapy i inne takie. Ja i sędziowie (!) wiemy swoje...:lol: Chyba żartujesz?:crazyeye:, gdzie maja za krótkie? Ja właśnie dzisiaj mierzyłam Saidi, bo chcę jej kupić kubraczek, ma do nasady ogona 39cm (czyli do końca dupci jeszcze centymetr będzie), czyli idealny kwadracik ;):lol: Quote
pusia2405 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 http://img222.imageshack.us/img222/3690/spec0033visy3.jpg A ja przy nim po prostu wymiękam, czy ma za krótkie łapy, czy za długie, czy ma dobre wyniki na wystawach, czy nie... Dla mnie ten pies ma to coś! mimo, że nie widziałam psiaka na żywo. Quote
Kaya Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asiaczek']Jumcia jest z mojej hodowli, ale mieszka na Litwie, w Kownie. Na początku był b.rzadko wystawiany, bo właściciele nie radzili sobie z jego temperamentem. Ale za moja namowa skontaktowali się z Godą i... dalej poszło jak z płatka! Jumcia szybciutko załapał, o co chodzi w tych wystawach i teraz prawie każda wystawa jest jego! Na ostatnim maratonie w Budapeszcie zdobył takie oto wyniki: - Europejska - NDPwR, Zwyc. Europy '08 - Klubowa - Zwyc. Klubu Węgier '08, BIS 1 - Specjalistyczna - NDPwR, BOB. To super wyniki i mam nadzieję, że niektórym "gula" podskoczyła...:evil_lol: Pozostałe psiaki z moim przydomkiem oraz będące w mojej hodowli tez pięknie "poszły: Abotere's ADUNBI - dosk1, CAC (kl.championów, Klubowa), skończony Championat Węgier! JAZZY BOY Asiaczek FCI: - Klubowa - dosk.2, r.CAC (po Jumci, bo byli prezentowani w jednej klasie) - Specjalistyczna - dosk.1, CAC, skończony Championat Węgier! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI: - Klubowa - Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwyc. Klubu Węgier'08! - Specjalistyczna - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior. Generalnie, w każdej klasie, w jakiej były wystawiane Asiaczki lub obce psiaki ale będące w mojej hodowli - psy zajęły I miejsca. :multi: Tych wyników i sukcesów nikt mi nie zabierze. I konkurencja może sobie mówić, że są to najbrzydsze psy na świecie, mające za krótkie łapy i inne takie. Ja i sędziowie (!) wiemy swoje...:lol: Pzdr. Pzdr. Dla mnie jest pani ideałem hodowcym, a Asiaczek to góru nad hodowlami :loveu: Quote
Kaya Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Russellka napisał(a):Witamy Asiaczki w słoneczne popołudnie :loveu: U nas nie takie słoneczne leje już od rana :-( a marzył mi się spacer do lasu z psem.. Quote
Kaya Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mudik napisał(a):Ależ ten Jumcia ma ruch, jaki wykrok:crazyeye::loveu::multi: WOW! Popieram :crazyeye: :) Quote
Kaya Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 agnethka napisał(a):no i SUPER! :multi: wiesz...jeśli kiedyś, kiedyś będę chciała basenji i Ty będziesz je jeszcze hodować to się zgłoszę do Ciebie ;) Ja również ;) Quote
Kaya Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie umiem takich pieknych multi cytatów robić za co rpzepraszam :oops: Ale pozdrawiam gorąco z ulewnego Gdańska. Wreszcie udało mi sie nadrobić zaległości w waszej galerii :multi: Poprostu nauka, nauka i jeszcze raz nauka... Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jamnicze napisał(a):Eee, no coś Ty, też się ładnie prezentujecie :p (i te czerwone lakierki :evil_lol:;)). Dzięki Twoim uwagom co do wystawiania pochwaliła nas sędzina w Gdyni i powiedziała, że to rzadko który hodowca tak pomaga - dzięki Asiaczku:Rose: Ej, no, chwalisz mnie....a ja - :oops: Pomagam, jak mogę, ale i tak Twoja praca jest niezastąpiona! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Jupi napisał(a):w tej chwili baaardzo daleko, ale siebie znam i wiem ze mam zadatki jak najbardziej;):evil_lol: wszystko przedemną;) E, nie. Tak źle z Tobą nie będzie, masz instynkt samozachowawczy! No i Sylrwię przy boku!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz: i jak ????????[/FONT] Obiadek zjedzony przez obie sunie, choć nie obyło się bez fochów ze strony Felki. Obie teraz leżą powyciągane i trawią. Może ta noc będzie TĄ NOCĄ...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jamnicze napisał(a):Chyba żartujesz?:crazyeye:, gdzie maja za krótkie? Ja właśnie dzisiaj mierzyłam Saidi, bo chcę jej kupić kubraczek, ma do nasady ogona 39cm (czyli do końca dupci jeszcze centymetr będzie), czyli idealny kwadracik ;):lol: Ja, póki co, obywam się bez kubraczków na zimę. Zobaczymy jak będzie w tym roku... Pzdr. Quote
Recommended Posts