Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Czoko napisał(a):Teraz już i ja doczytałam na czyje dzieci czekamy!!! Czoko!:multi::multi::multi: panienkabubu napisał(a):Asiu ile płaciłaś za tą podusię podgrzewaną? Asiu jak już swoich piesków nie poznajesz, to naprawdę źle z Tobą :evil_lol: hihi :loveu: I czytam tutaj, że będą małe bobaski już tak szybko :multi: super:loveu: Za podusię zapłaciłam 99 zł. A małe bobaski powinny byc juz w przyszłym tygodniu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Savannah - hejka!!! betel - dzieki za systematyczne wizyty! panienkabubu - Tobie tez dziękiuję za wsparcie! jamnicze - jeszcze nie masz mało...?;) Iwa-R - hm... oj, przypomina, przypomina... Jupi - jeszcze nie masz mało rudzielców?:lol: Alicja - Witanko! Maks i Spark - hej, nasi nowi Przyjaciele! Elitesse - Witanko! i Pozdrówki dla Madzi:loveu: Korenia - Witaj! Cambel&Megi - całuski dla Megulca! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Czekamy na nowe dzieciaczki :loveu::loveu::loveu: Ciekawe ile ich będzie :loveu::loveu::loveu: Asiu, dziękuję za info dot. poduszki! :) Quote
jamnicze Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Asiaczek napisał(a): jeszcze nie masz mało...?;)Pzdr. Babasków? No coś Ty :evil_lol::loveu: Oj, a naczytałam, że sporo basenji szykuje się tej zimy do akcji porodowych ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Na razie nie miałam czasu, aby obrabiać fotki z węgierskich wystaw, ale dostałam fotki z Maroka i kilka (dosłownie kilka, żeby potem nie było, że tak mało) fotek z Czadu. Tam wyjechali albo na urlop albo na misję moi koledzy z biura. Popatrzcie. Najpierw Maroko. Ptaszki (na balkonie i nie tylko). Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 jamnicze napisał(a):Babasków? No coś Ty :evil_lol::loveu: Oj, a naczytałam, że sporo basenji szykuje się tej zimy do akcji porodowych ;) Ja naliczyłam 5 suczek, ale może jeszcze jakaś... Pzdr. Quote
M&S Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jakie fajne zdjęcia:lol:, tam przynajmniej jest cieeeepło i słońce ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Galeria psiowa, to i troszkę psiaków też trzeba wstawić, prawda? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Maks i Spark napisał(a):jakie fajne zdjęcia:lol:, tam przynajmniej jest cieeeepło i słońce ;) Oj, ciepło i słonecznie to na pewno! Zaraz będa dalsze fotki z Maroka, jeszcze cieplejsze w klimacie...:lol: Pzdr. Quote
pusia2405 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Aż miło popatrzeć na te ciepłe zdjęcia;). Szkoda tylko, że te psiny takie chudzinki:-( (przynajmniej ja mam takie wrażenie...). Trzymam kciuki za udaną akcję porodową! Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Maks i Spark napisał(a):a psy absolutnie pierwotne.....;) Tez odniosłam takie wrażenie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 pusia2405 napisał(a):Aż miło popatrzeć na te ciepłe zdjęcia;). Szkoda tylko, że te psiny takie chudzinki:-( (przynajmniej ja mam takie wrażenie...). Trzymam kciuki za udaną akcję porodową! A ja myślę, że te psiaki sa szczupłe, ale nie są chude. Juz tam o nie dbają i wycieczkowicze i (ociupinkę!) miejscowi. Aż tak źle nie jest...;) Pzdr. Quote
Matusz Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 hej Asiaczki :multi::loveu::multi: kiedy są planowane porody ?:) ale będzie znów małych basków-bobasków:loveu: a któż to był w Maroko, że takie ciepluchne fotki wstawiasz?:razz: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 No to jedziemy dalej z tymi ciepłymi klimatami... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Matusz']hej Asiaczki :multi::loveu::multi: kiedy są planowane porody ?:) ale będzie znów małych basków-bobasków:loveu: a któż to był w Maroko, że takie ciepluchne fotki wstawiasz?:razz: Oj, Matusz, Matusz... znowu nie czytałaś dokładnie postów... Tu masz wszystko opisane... http://www.dogomania.pl/forum/f670/basenji-asiaczek-przyjaciele-18883/index1574.html#post11124471 A porody szykuję (tzn. Matka-Natura szykuje) na przyszły tydzień. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Cd. Na tym zdjęciu to ja aż czuję te gorące, palące promienie słońca i odruchowo chcę sięgnąć po okulary p-słoneczne...;) Cdn. Pzdr. Quote
Mudik Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Super fotki, w sam raz na pogode za oknem, bry zmarzłam wracając z PM. Smieszne te kolonie domków na skałąch. A ten psies to taki typowy parias:-) http://img379.imageshack.us/img379/5760/resizeofdscn0316iv6.jpg I dołączam do oczekujących na bobaski:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Jak chcecie jeszcze sobie pomarzyć, to lecimy dalej... Czy to wschód czy zachód? Ja się nie znam... Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:aż się rozmarzyłam ...... tak teraz gdzieś pojechać do ciepłego kraju :roll: czyli zbierasz siły na porody ;)....a ja zaciskam :kciuki: [/FONT] Quote
Kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Cześć! Ale tu u Was ciepło i wakacyjnie:) http://img89.imageshack.us/img89/2927/resizeofdscn0296ia2.jpg śliczne;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Jeszcze trochę tych ciepłych klimatów... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Jeszcze trochę tamtejszej zwierzyny. Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts