Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Maks i Spark']ciekawe jakie będą malutkie Asiaczki :lol: Jak to jakie? Takie ładne jak ja!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Mudik napisał(a):Psiqak chyba prawdziwy a co to za szpicek? Nie rozpoznaję rasy? Miejsce na ringi super, jak w jakieś sali pałacowej wygląda, a żarełko to na ho, ho, ho baskowi wystarczy:evil_lol::evil_lol: Ha, psiak do syberian husky, prawdziwy! betel napisał(a):No to zostaniesz ciocią czy babcią???:evil_lol: Hm, to zależy. Będę i ciocią i babcią... Felka to moje dziecko (no, co! Takie się urodziło...:evil_lol:), a Żelka to dziecko Felki. No i nie wiadomo, co u jenis/ameby. Jak tam Jej dziewczyny się czują... Sama widzisz. Odpowiedź jest 2xTAK.;) Pzdr. Quote
M&S Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Jak to jakie? Takie ładne jak ja!:evil_lol: Pzdr. czyli będą najpiękniejsze....:eviltong: Quote
jenis Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Ha, psiak do syberian husky, prawdziwy! Hm, to zależy. Będę i ciocią i babcią... Felka to moje dziecko (no, co! Takie się urodziło...:evil_lol:), a Żelka to dziecko Felki. No i nie wiadomo, co u jenis/ameby. Jak tam Jej dziewczyny się czują... Sama widzisz. Odpowiedź jest 2xTAK.;) Pzdr. Asiu to jednak wyszło na moje Felka będzie mamą. A u mnie to jeszcze nie wiadomo co z dziewczynami.Onlyi dużo je więc może coś z tego będzie ,a Afreya ? no cóż ona apetyt zawsze miała .Poczekamy jeszcze troszkę zobaczymy;).Pozdrawiam Quote
Kaya Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A codzisiaj u was tak cicho w galerii :crazyeye: Może nadmiar pracy lub akcje porodowe? ;) Quote
Klaudysiaczek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kaya napisał(a):A codzisiaj u was tak cicho w galerii :crazyeye: Może nadmiar pracy lub akcje porodowe? ;) Właśnie, co tu tak cichutko? Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Arial]Asiaczku ;) pamiętaj w niedzielę zmiana czasu ...cofamy z 3 na 2 [/FONT]:hand: Quote
Czoko Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Teraz już i ja doczytałam na czyje dzieci czekamy!!! Quote
panienkabubu Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Asiu ile płaciłaś za tą podusię podgrzewaną? Asiaczek napisał(a): A co to za basek w tym bannerku? Pzdr. Asiu jak już swoich piesków nie poznajesz, to naprawdę źle z Tobą :evil_lol: hihi :loveu: I czytam tutaj, że będą małe bobaski już tak szybko :multi: super:loveu: Quote
Savannah Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 panienkabubu napisał(a): Asiu jak już swoich piesków nie poznajesz, to naprawdę źle z Tobą :evil_lol: hihi :loveu: super:loveu: Oj, bo szczerze ja też nie poznalam Dżeza na tym banerze... wygląda tak jakoś jak nie Dżez :eviltong::cool1: A na porody czekamy czekamy :):loveu: Quote
betel Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No to przygotowania do przyjecia maluchów idą pełna parą. Oby tylko były zrowe i ich mamusie też. Pozdrawiam i trzymam kciuki:lol: Quote
panienkabubu Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Fajnie :multi: Już nie pamiętam jak wyglądają bobaski malutkie :loveu: Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A ja pamiętam :evil_lol: ale z przyjemnością poparzę sobie na kolejne pokolenie ślicznych Asiaczków :loveu: Quote
Iwa-R Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Oj czekamy z niecierpliwością (ja też czekam na swoje ;) ) A wiesz o Asiu..... dzisiaj przyłapałam sama siebie, że do psa mówię Esiaczek, czy czegoś Ci to nie przypomina? :D Quote
betel Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Pozdrawiam i wszystkim przyszłym psim mamusiom życzę zdrowia:lol: Quote
Jupi Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 melduje że stale zagladam w oczekiwaniu na maluszki:lol: Quote
Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Arial]zaglądam i czekam ;).................:kciuki:[/FONT] Quote
M&S Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ...też czekamy i trzymamy kciuki i łapy....:lol: Quote
Elitesse Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 moze cos sie juz "wyklulo" skoro Asi dawno nie ma ? :lol::lol: Quote
betel Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Elitesse napisał(a):moze cos sie juz "wyklulo" skoro Asi dawno nie ma ? :lol::lol: Też się nad tym zastanawiałam:lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Z niecierpliwością czekamy na jakieś wieści.... :kciuki: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='jenis']Asiu to jednak wyszło na moje Felka będzie mamą. A u mnie to jeszcze nie wiadomo co z dziewczynami.Onlyi dużo je więc może coś z tego będzie ,a Afreya ? no cóż ona apetyt zawsze miała .Poczekamy jeszcze troszkę zobaczymy;).Pozdrawiam Tak, teraz to juz można stwierdzić z całą stanowczością, że i Felka będzie mamuską! A za Twoje dziewczyny tez mocno trzymam kciuki!!! Kaya, Klaudysiaczek - A co dzisiaj u was tak cicho w galerii :crazyeye: Może nadmiar pracy lub akcje porodowe? ;-) Nie do końca. Praca - tak. Akcje porodowe - jeszcze nie... Czekamy.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Asiaczku ;) pamiętaj w niedzielę zmiana czasu ...cofamy z 3 na 2[/FONT]:hand: Pamiętałam, pamiętałam... Ale i tak dzięki za przypomnienie! Pzdr. Quote
Recommended Posts