Asiaczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Iwa-R napisał(a):Mój pies może nie jest taki dobry, ale wszystko rozumiem..... Też przeżyłam niedawno coś podobnego. No tak. Widzę, że podobne relacje są w każdej rasie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Maks i Spark napisał(a):Asiaczku, piękne zdjęcia :lol::lol: A to akurat to zasługa naszej kolezanki z DGM - Korenia.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Witanko Twoje psiaki to mistrzosto Świata :oops: WinterGirl jest ich największą fanką....[/FONT] Witaj, cieszę się, że do nas wróciłaś! Zmieniona, ale jednak Ta Sama, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Czoko']Zawsze w Waszej Galerii podziwiam synchroniczne kroki piesków! Asiu czy gdzieś może było zdjęcie oczekującej Mamusi. Kiedy spodziewamy się Maluszków bo wiem że już teraz ale nie znam daty? Od najbliższego poniedziałku czeka na ALARM CIĄŻOWY! I to podwójny...:loveu::loveu: [quote name='betel']http://img258.imageshack.us/img258/7944/11511f3b1e74c85bav8.jpg - no nic dziwnego ,że przy takich psach Pańcia musi mieć eleganckie buty:loveu::evil_lol: Hahaha, na te lakierki namówiła mnie Savannah i jak się okazuje - sprawdzają się na wystawach! Lubię je, sa wygodne, no i rzucają się w oczy, prawda?:evil_lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Od najbliższego poniedziałku czeka na ALARM CIĄŻOWY! I to podwójny...:loveu::loveu: A my czekamy na relacje z alarmu ciążowego i trzymamy kciuki żeby wszystko poszło dobrze :thumbs: Pozdrawiam z Gdańska :Rose: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Witaj, Kaya! Zawsze jesteś tutaj mile widziana! Pzdr. Quote
pusia2405 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://img258.imageshack.us/img258/2208/6ca783c6562e1ddfnp9.jpg A cóż to za ślicznota?;) Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ta Pięknotka to suczka z mojej hodowli, miot "I" I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI, po domowemu Buszka. :loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Asiaczek napisał(a):A to akurat to zasługa naszej kolezanki z DGM - Korenia.:lol: Pzdr. zdolna bestyja ;):lol: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Może na jakiejś wystawie umówisz się z Nią i zrobi Wam sesję? Korenia jest z Wrocławia, ale może będzie jeszcze na jakichś innych wystawach... Pzdr. Quote
bety Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Asiaczek napisał(a): Hahaha, na te lakierki namówiła mnie Savannah i jak się okazuje - sprawdzają się na wystawach! Lubię je, sa wygodne, no i rzucają się w oczy, prawda?:evil_lol: Pzdr. No tak mamy już w AA (i nie tylko ;)) panią w czerwonej marynarce - no to w baskach będzie pani w czerwonych lakierkach :roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Pzdr Quote
agaciaaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Już się nie mogę doczekać maluszków :loveu: i baardzo jestem ciekawa, czy będą pręguski. Quote
Cambel&Megi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Witam się wieczornie :loveu: jak zwykle nic nie piszę, tylko czytam..:lol: ale to już chciałam napisać- trzymam kciuki za Przyszłe Baskowe Mamusie..:kciuki: bety napisał(a):No tak mamy już w AA (i nie tylko ;)) panią w czerwonej marynarce - no to w baskach będzie pani w czerwonych lakierkach :roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Pzdr To samo przyszło mi na myśl! :evil_lol: Quote
Iwa-R Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 bety napisał(a):No tak mamy już w AA (i nie tylko ;)) panią w czerwonej marynarce - no to w baskach będzie pani w czerwonych lakierkach :roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Pzdr Taaa.... ja chyba już gdzieś te lakierki widziałam :cool3: Quote
M&S Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Może na jakiejś wystawie umówisz się z Nią i zrobi Wam sesję? Korenia jest z Wrocławia, ale może będzie jeszcze na jakichś innych wystawach... Pzdr. a może będzie w Poznaniu ;) Quote
M&S Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ale ze mnie ofiara:-o, patrzyłam na baski, a tak piękne czerwoniutkie lakierki umknęły mojej uwadze:oops::oops::oops: Quote
Korenia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Asiaczki nie ma za co dziękować ;) Miło mi bardzo było poznać i robić Wam zdjęcia :) Za rok we Wrocławiu też się widzimy :eviltong: Koniecznie! Maks i Spark - niestety nie bywam na innych wystawach - mam prywatnie kundliczkę :loveu: a prawka jeszcze nie robiłam :oops: więc nie jeżdzę :roll:. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 bety napisał(a):No tak mamy już w AA (i nie tylko ;)) panią w czerwonej marynarce - no to w baskach będzie pani w czerwonych lakierkach :roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Pzdr Mądrala! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Iwa-R napisał(a):Taaa.... ja chyba już gdzieś te lakierki widziałam :cool3: O, następna, co ma dobry wzrok... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Witam się wieczornie :loveu: jak zwykle nic nie piszę, tylko czytam..:lol: ale to już chciałam napisać- trzymam kciuki za Przyszłe Baskowe Mamusie..:kciuki: To samo przyszło mi na myśl! :evil_lol: O, i następna... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Maks i Spark napisał(a):ale ze mnie ofiara:-o, patrzyłam na baski, a tak piękne czerwoniutkie lakierki umknęły mojej uwadze:oops::oops::oops: I jeszcze Ty? O, nie.... załamka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 agaciaaa napisał(a):Już się nie mogę doczekać maluszków :loveu: i baardzo jestem ciekawa, czy będą pręguski. Teoretycznie moga byc, ale że Matka Natura nie zawsze "dzieli" tak, jakbysmy my chcieli, to nic nie wiadomo... Trzeba czekać... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Korenia napisał(a):Asiaczki nie ma za co dziękować ;) Miło mi bardzo było poznać i robić Wam zdjęcia :) Za rok we Wrocławiu też się widzimy :eviltong: Koniecznie! Maks i Spark - niestety nie bywam na innych wystawach - mam prywatnie kundliczkę :loveu: a prawka jeszcze nie robiłam :oops: więc nie jeżdzę :roll:. Trudno w tej chwili cokolwiek obiecywac, ale ponieważ lubimy Wrocław i wystawy wrocławskie - to jest duuuze prawdopodobieństwo, że tam się spotkamy w 2009 r. Pzdr. Quote
Recommended Posts