Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwa-R napisał(a):
Mój pies może nie jest taki dobry, ale wszystko rozumiem.....
Też przeżyłam niedawno coś podobnego.

No tak. Widzę, że podobne relacje są w każdej rasie...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

WinterGirl napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Witanko
Twoje psiaki to mistrzosto Świata
:oops: WinterGirl jest ich największą fanką....[/FONT]

Witaj, cieszę się, że do nas wróciłaś!
Zmieniona, ale jednak Ta Sama, prawda?

Pzdr.

Posted

[quote name='Czoko']Zawsze w Waszej Galerii podziwiam synchroniczne kroki piesków!
Asiu czy gdzieś może było zdjęcie oczekującej Mamusi. Kiedy spodziewamy się Maluszków bo wiem że już teraz ale nie znam daty?
Od najbliższego poniedziałku czeka na ALARM CIĄŻOWY! I to podwójny...:loveu::loveu:

[quote name='betel']http://img258.imageshack.us/img258/7944/11511f3b1e74c85bav8.jpg - no nic dziwnego ,że przy takich psach Pańcia musi mieć eleganckie buty:loveu::evil_lol:
Hahaha, na te lakierki namówiła mnie Savannah i jak się okazuje - sprawdzają się na wystawach! Lubię je, sa wygodne, no i rzucają się w oczy, prawda?:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Od najbliższego poniedziałku czeka na ALARM CIĄŻOWY! I to podwójny...:loveu::loveu:

A my czekamy na relacje z alarmu ciążowego i trzymamy kciuki żeby wszystko poszło dobrze :thumbs:

Pozdrawiam z Gdańska :Rose:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Hahaha, na te lakierki namówiła mnie Savannah i jak się okazuje - sprawdzają się na wystawach! Lubię je, sa wygodne, no i rzucają się w oczy, prawda?:evil_lol:

Pzdr.

No tak mamy już w AA (i nie tylko ;)) panią w czerwonej marynarce - no to w baskach będzie pani w czerwonych lakierkach :roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Pzdr

Posted

Witam się wieczornie :loveu: jak zwykle nic nie piszę, tylko czytam..:lol:
ale to już chciałam napisać- trzymam kciuki za Przyszłe Baskowe Mamusie..:kciuki:

bety napisał(a):
No tak mamy już w AA (i nie tylko ;)) panią w czerwonej marynarce - no to w baskach będzie pani w czerwonych lakierkach :roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Pzdr

To samo przyszło mi na myśl! :evil_lol:

Posted

bety napisał(a):

Pzdr

Taaa.... ja chyba już gdzieś te lakierki widziałam :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może na jakiejś wystawie umówisz się z Nią i zrobi Wam sesję? Korenia jest z Wrocławia, ale może będzie jeszcze na jakichś innych wystawach...

Pzdr.

a może będzie w Poznaniu ;)

Posted

Asiaczki nie ma za co dziękować ;) Miło mi bardzo było poznać i robić Wam zdjęcia :) Za rok we Wrocławiu też się widzimy :eviltong: Koniecznie!

Maks i Spark - niestety nie bywam na innych wystawach - mam prywatnie kundliczkę :loveu: a prawka jeszcze nie robiłam :oops: więc nie jeżdzę :roll:.

Posted

bety napisał(a):

Pzdr

Mądrala!

Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Witam się wieczornie :loveu: jak zwykle nic nie piszę, tylko czytam..:lol:
ale to już chciałam napisać- trzymam kciuki za Przyszłe Baskowe Mamusie..:kciuki:
To samo przyszło mi na myśl! :evil_lol:

O, i następna...

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
ale ze mnie ofiara:-o, patrzyłam na baski, a tak piękne czerwoniutkie lakierki umknęły mojej uwadze:oops::oops::oops:

I jeszcze Ty? O, nie.... załamka...

Pzdr.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Już się nie mogę doczekać maluszków :loveu: i baardzo jestem ciekawa, czy będą pręguski.

Teoretycznie moga byc, ale że Matka Natura nie zawsze "dzieli" tak, jakbysmy my chcieli, to nic nie wiadomo... Trzeba czekać...

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
Asiaczki nie ma za co dziękować ;) Miło mi bardzo było poznać i robić Wam zdjęcia :) Za rok we Wrocławiu też się widzimy :eviltong: Koniecznie!

Maks i Spark - niestety nie bywam na innych wystawach - mam prywatnie kundliczkę :loveu: a prawka jeszcze nie robiłam :oops: więc nie jeżdzę :roll:.

Trudno w tej chwili cokolwiek obiecywac, ale ponieważ lubimy Wrocław i wystawy wrocławskie - to jest duuuze prawdopodobieństwo, że tam się spotkamy w 2009 r.

Pzdr.