Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani,,
do domu wróciłam ok. 1.30, rozpakowanie tobołków, zaniesienie ich do mieszkania, kapiel i spać połozyłam się ok. 2.30.
Dzisiaj budzik zadzwonił o 4.30, ale wstac to ja dopiero wstałam o 4.40, jednak zmęczenie dało o sobie znać ... Jestem juz po spacerach, śniadanku pieskowym (karma wygrana przez Dżezika oraz Żelkę w parach hodowlanych oraz przez Dżezika na BOG iNIS - jest "strawialna" przez wszystkie domowe baski. Jadły, że hej! A, karma to Pro Pack (made in USA), 26 % białka).

Na razie nic więcej nie napiszę, bo... niestety, i mnie to dopadło. MUSZĘ IŚĆ DO PRACY po urlopie!!!! A nie chce się... wolałabym usiąść przed kompetm, napisać dokładniejsza relację, odpowiedzieć na Wasze posty, ale to dopiero ppłd. Foteczki tez są, Dzieki Pokoik1 i mnie. :lol:

Na razie tylko pięknie podziękuję Pokoik1, .ania i Iwonie za miłą jazdę tam i z powrotem, pogawędki i podtrzymywanie na duchu! Oraz im róniez gratuluję pięknych wyników! :multi:Do następnego razu!!!:lol:

Życze Wam dobrego dnia, mimo zachmurzonego nieba...:loveu:
Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Oczywiście trzymamy :kciuki:, a które pociechy zabierasz?

kaskaSz napisał(a):
3mamy kciukasy! :multi::loveu:

Cambel&Megi napisał(a):
:thumbs::thumbs::thumbs:

Błyskotka napisał(a):
Też trzymam kciuki ;).

anetta napisał(a):
Trzymamy!!!

agaciaaa napisał(a):
Kciuki zaciśnięte :kciuki:

Dziękować!:loveu:
Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
To Żelcia jeszcze nie zaokrąglona? Kiedy zaczyna być widać brzusio - bobusio?:razz:

Juz widać tak leciutko i dlatego była to ostatnia wystawa Żelki w tym roku...
Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Super!!!
Wielkie gratki dla Asiaczków
/quote]

[quote name='Klaudysiaczek']Gratulujemy !

kaskaSz napisał(a):
Czyli kciukasy pomogły Gratuluje Asiaczkom i reszcie!

Alicja napisał(a):
:klacz: .....:Rose:

Kinga&Wenka napisał(a):
My również przyłączamy się do gratulacji!
(Asiaczku, odszywrowałam połowe skrótów wystawowych z postu panienkibubu ...)

Kaya napisał(a):
Wspaniałe wieści z Litwy wielkie Gratulacje dla nowych championów Litwy i nie championów spisaliście się świetnie :loveu:

Korenia napisał(a):
Standardowe gratulacje! :loveu: Brawo!

Iwa-R napisał(a):
Oj szaleją, szaleją :)

GRATULACJE !!!

Błyskotka napisał(a):
Super .

agaciaaa napisał(a):
GRATULACJE!!! Dżezik wymiata :lol:

jamnicze napisał(a):
Dżezikowe szaleństwo :multi:

Cambel&Megi napisał(a):
GRATULACJE Asiaczku! Jesteście niepokonani!!!

bety napisał(a):
GRATULACJE

Pzdr

Justys95 napisał(a):
Co wpadam to trza gratulacje składać :evil_lol: Super Asiaczki, super! :multi: :klacz:

Klaudysiaczek napisał(a):
Jeszcze raz GRATULACJE :cool2:

hanacek napisał(a):
Asiaczek - SUPER - GRATULACIE !!!!:laola:

betel napisał(a):
Gratuluję, ale to było do przewidzenia:multi::multi::multi:

Mudik napisał(a):
A ja juz via sms , w drodze z Lodzi wiedziałam,że Basek Asiaczek BIS II
GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Dzię-ku-je-my!!!

Mudik - a od kogo miałaś takie info, co?

Panienkabubu - jeszcze raz dziękuję za obsługę:loveu: prasową wystawy!

Kinga i Wenka - a widzisz? Jeszcze kilka wystaw i będziesz fachura od skrótów!

KaskaSz - Wasze kciuki ZAWSZE pomagają!

betel - a ja jechałam pełna obaw, bo... zgłoszono 10 basków...

Pzdr.

Posted

jenis napisał(a):
GRATKI!:laola::laola::terazpol:

jenis - Witaj i dziękuję!!!

despera napisał(a):
Asiaczku gratuluję sukcesów!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Dawno mnie tu nie było, ale jak zwykle-wchodzę i na dzień dobry jest czego gratulować:lol: Pozdrawiam:)

despera - cieszę się, że wróciłaś! Obawiałam się, że coś jest nie tak...
Pzdr.

Posted

karma wygrana przez Dżezika oraz Żelkę w parach hodowlanych oraz przez Dżezika na BOG iNIS - jest "strawialna" przez wszystkie domowe baski. Jadły, że hej! A, karma to Pro Pack (made in USA), 26 % białka

To może karma będzie dobra ;)

Dżezik z Godą pięknie się prezentowali i aż dziwne by było jakby ich nie docenili. Zrobili świetne show :loveu:

To teraz czekam na fotki :lol: szczególnie ciekawa jestem czy coś z par wyszło co nada się do wstawienia :roll:

Posted

Dzien dobry jeszcze raz, ja tez chcialem by pozdrawic Asiaczkow, sam widzialem ich na litwie, bo sam tam bylem ze swoim Fadil. I przy tym samym chce powiedzic ze bardzo milo bylo was poznac i mam nadzieje ze to byl pierwszy ale nie ostatni raz kiedy spotkaliszmy sie. A chce podac jeszcze swoj email, zeby jak bedziesz miala chwile, napisala te nazwy tych tabletek,o ktorych rozmawialiszmy na wystawie.

Posted

.ania napisał(a):
To może karma będzie dobra ;)

Dżezik z Godą pięknie się prezentowali i aż dziwne by było jakby ich nie docenili. Zrobili świetne show :loveu:

To teraz czekam na fotki :lol: szczególnie ciekawa jestem czy coś z par wyszło co nada się do wstawienia :roll:

Dzisiaj biorę aparat do pracy i przeglądnę fotki. Może wieczorkiem wgram je na komp i powysyłam osobom zainteresowanym. Zobaczymy.

Fadil napisał(a):
Dzien dobry jeszcze raz, ja tez chcialem by pozdrawic Asiaczkow, sam widzialem ich na litwie, bo sam tam bylem ze swoim Fadil. I przy tym samym chce powiedzic ze bardzo milo bylo was poznac i mam nadzieje ze to byl pierwszy ale nie ostatni raz kiedy spotkaliszmy sie. A chce podac jeszcze swoj email, zeby jak bedziesz miala chwile, napisala te nazwy tych tabletek,o ktorych rozmawialiszmy na wystawie.

Mi równiez było miło spotkac sie i porozmawiac z Wami na zywo. Fadil to bardzo ładny piesek i namawiam Was do jego pokazywania na wystawach.
Mój mail
basenji@onet.pl
betel napisał(a):
Asiaczku, dla Was nie ma konkurencji:multi::multi::multi:

Jest, jest... w zalezności od sędziego.

Mudik napisał(a):
Od Musiałakowego telefonu komórkowego:evil_lol::razz:

Aaaa, takie buty!

agabass napisał(a):
ja również dołączam się do gratulacjii i życzę sukcesów i wesołej gromadki szczeniaczków

Witaj dawno nie widziana i nie słyszana Agabass! Dziękowac!

anetta napisał(a):
Jesteście NAJ NAJ!!!!
brawa

O, i anetta się zjawiła! Jak nam miło, dzięki!

Pzdr.

Posted

betel - niestety, wczoraj nie dałam rady pozwiedzać DGM, ale i tak zauważyłam nowe ujęcie Waszej Psiowej Trójki. Bo juz jest Trójka!!! Ha, nie było innego wyjścia, prawda?:lol: Biszkopt jest uroczy!!!:loveu:

Dzisiaj będę u Was na pewno!
I równiez dobrego, miłego dnia!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
betel - niestety, wczoraj nie dałam rady pozwiedzać DGM, ale i tak zauważyłam nowe ujęcie Waszej Psiowej Trójki. Bo juz jest Trójka!!! Ha, nie było innego wyjścia, prawda?:lol: Biszkopt jest uroczy!!!:loveu:

Dzisiaj będę u Was na pewno!
I równiez dobrego, miłego dnia!

Pzdr.

Nic nie szkodzi :lol:, dziękujemy za wizytkę. Jesteś jednym z naszych najwierniejszych gości i przy tym błyskawicznie odkrywasz nowe posty. Marcin zastanawiał się nawet, czy masz jakiś specjalny system wczesnego wykrywania???.:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='betel']Nic nie szkodzi :lol:, dziękujemy za wizytkę. Jesteś jednym z naszych najwierniejszych gości i przy tym błyskawicznie odkrywasz nowe posty. Marcin zastanawiał się nawet, czy masz jakiś specjalny system wczesnego wykrywania???.:evil_lol::loveu:
Pewnie, że mam! Przy sybskrybowanych tematach, z lewej strony jest taki malutki niebieski kwadracik. Oznacza on, że w tym konkretnym temacie mam nowe posty. To wszystko!:lol:

[quote name='Jupi']i znowu do Was zaglądam po krótkiej przerwie by G R A T U L O W A Ć!!!!:multi:
bardzo się cieszę :loveu:
czekam na fotorelacje:razz:
Witaj Jupi!

[quote name='Agappe']ooo jakiś śliczny kawaler :loveu::loveu:
Czyli co? Zdradzasz Żelcię?

[quote name='Alicja']dziś tylko szybkie dzień dobry i leceeeeeeeee
Uważaj na drodze, bo u nas mokro, slisko i ogólnie nieładnie...

Pzdr.