jamnicze Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):A co ma do rzeczy Twój skończony urlop? pzdr. CZAS, a raczej jego brak :cool1:. Jak to po urlopie, roboty tyle, że nie wiadomo w co ręce włożyć, a doba za nic nie chce mieć więcej jak 24 godziny :mad: Asiaczek napisał(a):I znowu prośba o kciuki. Dzisiaj w B-stoku jest oceniana m.in. V gr., czyli baski-babaski. Oby nie padało... O 4.30 poczatek zbiórki... Pzdr. :bigok: Quote
Elitesse Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):I znowu prośba o kciuki. Dzisiaj w B-stoku jest oceniana m.in. V gr., czyli baski-babaski. Oby nie padało... O 4.30 poczatek zbiórki... Pzdr. ja trzymam :thumbs: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczku :calus: .....siedzę i zaciskam :kciuki: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witanko Wsio nadrobiłam, super fotek się naogladałam i spóźnione gratulacje sukcesów ps. Nie mogłam dziś przyjechac na wystawę Quote
Agasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Hej Asiaczki!! Oczywiscie rowniez trzymam kciuki za baski w Bialymstoku! Wrocilam z Bulgarii - wyjazd niesamowity, jestem baaardzo zadowolona. Moze pozniej opisze cos wiecej. Niestety- wrocilam (jak duza czesc wycieczki) z chorym gardlem, katarem i kaszlem. Dodatkowo podczas mojej nieobecnosci tata uspil naszego "podworkowego" psa - ONka Diesla... Meczyl sie, tak trzeba bylo, ale nie wiedzialam ze tak szybko...Szczescia w nieszczesciach... Czekam na wiesci :) Quote
bety Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 panienkabubu napisał(a):I jak i jak? A tak: JELLY JOSHREEN ASIACZEK - BOB A resztę już napisze Asia bo ja nie chcę czegoś sknocić. Pzdr Quote
lady_m Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja wiem jeszcze, ze para hodowlana 2, a grupa 3 :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 o ja cię :multi: gratulacje!! Asiaczek - będziecie w artykule ;) Tylko poproszę, jak wrócisz, o resztę "pudła" :) Quote
betel Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Obejrzałam nowe foteczki -świetne, psiki cudne , ale moje serce zabiło dla tego maleństwa: http://img166.imageshack.us/img166/8673/resizeofimg6174oh1.jpg Trzymam kciuki:loveu: Quote
Inkaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witajcie Asiaczki! http://img255.imageshack.us/img255/4898/resizeofimg6132ahh2.jpg trochę jak dwugłowy pies. Elitesse gdybym znalazła się w takiej sytuacji to już tylko skakać z siódmego piętra. :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 bety napisał(a):A tak: JELLY JOSHREEN ASIACZEK - BOB A resztę już napisze Asia bo ja nie chcę czegoś sknocić. Pzdr To ja już zaczynam z gratulacjami i czekam na dalsze wieści :lol: i zdjęcia oczywiście ;) Quote
kaskaSz Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jeszcze ja mam takie wieści: Jazzy Boy Asiaczek Res. CACIB /o ile nie pomyliłam, ale numerki z fot się zgadzają z tymi w katalogu/ Gratuluje!!!! A fotki będę wstawiała jakoś niedługo :) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 jamnicze napisał(a):CZAS, a raczej jego brak :cool1:. Jak to po urlopie, roboty tyle, że nie wiadomo w co ręce włożyć, a doba za nic nie chce mieć więcej jak 24 godziny :mad: :bigok: Łapię, ja mam tak samo...:lol: Elitesse napisał(a):ja trzymam :thumbs: Dzięki! Samturia napisał(a):powodzenia :loveu: Dzieki! Mudik napisał(a):Powodzemia!:loveu::loveu::loveu: Dzięki! Alicja napisał(a):Asiaczku :calus: .....siedzę i zaciskam :kciuki: Dzięki! Błyskotka napisał(a):Ja też czekam na wieści :). A wieści są... super!!! Izabela124. napisał(a):Witanko Wsio nadrobiłam, super fotek się naogladałam i spóźnione gratulacje sukcesów ps. Nie mogłam dziś przyjechac na wystawę Szkoda, tego nie da się już nadrobić... I nie wiem, kiedy będzie następna okazja...:shake: Agasia napisał(a):Hej Asiaczki!! Oczywiscie rowniez trzymam kciuki za baski w Bialymstoku! Wrocilam z Bulgarii - wyjazd niesamowity, jestem baaardzo zadowolona. Moze pozniej opisze cos wiecej. Niestety- wrocilam (jak duza czesc wycieczki) z chorym gardlem, katarem i kaszlem. Dodatkowo podczas mojej nieobecnosci tata uspil naszego "podworkowego" psa - ONka Diesla... Meczyl sie, tak trzeba bylo, ale nie wiedzialam ze tak szybko...Szczescia w nieszczesciach... Czekam na wiesci :) Agasia wróciła!:multi: Super!!! Bardzo mi żal psiaka, ale jeżeli Tata tak uznał, to widocznie tak musiało być. Trzeba się z tym pogodzić... Dla Diesla ["] Agappe napisał(a):trzymamy kciuki!!! Dzięki! panienkabubu napisał(a):I jak i jak? Super!!!:evil_lol: bety napisał(a):A tak: JELLY JOSHREEN ASIACZEK - BOB A resztę już napisze Asia bo ja nie chcę czegoś sknocić. Pzdr OK. Zaraz wszystko napiszę... lady_m napisał(a):Ja wiem jeszcze, ze para hodowlana 2, a grupa 3 :loveu: O, co za pamięć!!!:lol: panienkabubu napisał(a):o ja cię :multi: gratulacje!! Asiaczek - będziecie w artykule ;) Tylko poproszę, jak wrócisz, o resztę "pudła" :) OK. Znam rasy z pudła, ale nie znam imion psiaków. Ale to jest do ustalenia... Pomożemy!:lol: betel napisał(a):Obejrzałam nowe foteczki -świetne, psiki cudne , ale moje serce zabiło dla tego maleństwa: http://img166.imageshack.us/img166/8673/resizeofimg6174oh1.jpg Trzymam kciuki:loveu: Hahaha, to Maleństwo dzisiaj pokazało swoje pazurki... Enchantress'ka;10804165 napisał(a):Witajcie Asiaczki! http://img255.imageshack.us/img255/4898/resizeofimg6132ahh2.jpg trochę jak dwugłowy pies. Elitesse gdybym znalazła się w takiej sytuacji to już tylko skakać z siódmego piętra. :diabloti: Witaj, Enchantress'ka! Zaraz będa nowości... jamnicze napisał(a):To ja już zaczynam z gratulacjami i czekam na dalsze wieści :lol: i zdjęcia oczywiście ;) OK. Fotki sa. Troszkę u mnie w aparacie (dzięki bety & co.:loveu:), troszkę po ludziach. Matusz, KaskaSz, agaciaaa, lady_ma może jeszcze ktoś. To okaże się juz "na dniach".:lol: kaskaSz napisał(a):Jeszcze ja mam takie wieści: Jazzy Boy Asiaczek Res. CACIB /o ile nie pomyliłam, ale numerki z fot się zgadzają z tymi w katalogu/ Gratuluje!!!! A fotki będę wstawiała jakoś niedługo :) Nic nie pomyliłas. :lol: Juz teraz dziękuję za fotki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Korenia napisał(a):Gratulacje!!! :loveu: Dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 No to lecimy z wynikami i sukcesami...:lol: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.I JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!!:loveu: JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR, skończony Championat Polski!!!:loveu: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1!!!!! (to jest właśnie ten "pazurek", który pokazało Erka!!!:loveu:). Piekne zakończenie klasy szczeniąt, prawda? JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. Para Hodowlana - 2 miejsce (sędzia: A. Kisliakov), zgłoszonych 16 par. Grupa Hodowlana - 3 miejsce (sędzia: A. Todorov), zgłoszonych 6 grup. I to wszystko. Ja jestem cała happy i nadal adrenalina mnie trzyma...:multi: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 WOW! :mdleje: BRAWO!!!!!!!!! :multi: Asiu, a co to za psiak, który wygrał BOB? Napiszesz mi na PW coś o nim? Tytuły, właściciela...? Do artykuliku:modla: Quote
Agasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Woooooooooooo!! No klasa! Asiaczki poszalaly i to bardzo! Gratuluje wszystkim baaardzo baaardzo mocno, kazdy spisal sie rewelacyjnie! Quote
Błyskotka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 REWELACJA !!! :multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts