Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Mudik napisał(a):Fotki:multi::multi::multi: poznaję kolejne miasto i kraj :razz::razz:, Sliczna fota z pudła(gupio zabrzmiało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) a o stawki z Luxemburga(jak doczytałam dopiero będzie ale nie szkodzi poproszę),a w Koszycach były jakieś? Sprawdziłam jeszcze raz - nie było żadnego mudika... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja z tymi fanklubami to mam prawdziwy problem:hmmmm: a można zapisać się do kilku? :evil_lol: (tylko żeby składki nie były za wysokie :eviltong:) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Można, można.... A do jakich chcesz? Zawsze można napisac podanie o obniżenie składek ze względu na ilośc klubów...:lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ale super asiaczkowe psiaki! :loveu: Gratuluje sukcesów i życzę ich jak najwięcej! A na jednej fotce nawet west się załapał :evil_lol: Czy z nazwami miotów ''lecisz'' alfabetycznie? Quote
jamnicze Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Oczywiście na pierwszym miejscu jest Żelcia :loveu::loveu::loveu: Następnie Felka i Wazirek - czyli rodzice Sajduni ;) (Wazirek bardzo mnie ujął swoją delikatnością :loveu:) a Dżezik, to taki elegancik :p Muszę przyznać, że na fotkach z Koszic najbardziej podobał mi się Waziri - z tą dumnie wypiętą piersią http://img176.imageshack.us/img176/1159/resizeofskkosice006nn6.jpg Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='kaskaSz']Ale super asiaczkowe psiaki! :loveu: Gratuluje sukcesów i życzę ich jak najwięcej! A na jednej fotce nawet west się załapał :evil_lol: Czy z nazwami miotów ''lecisz'' alfabetycznie? Tak. Jeszcze przy sznaucerach olbrzymach zaczęłam od lit. "A" i potem od lit. "E" mam mioty baskowe. W tym roku - jak wszystko się dobrze ułozy - będzie miot na lit. "M" i "N".:lol: [quote name='jamnicze']Oczywiście na pierwszym miejscu jest Żelcia :loveu::loveu::loveu: Następnie Felka i Wazirek - czyli rodzice Sajduni ;) (Wazirek bardzo mnie ujął swoją delikatnością :loveu:) a Dżezik, to taki elegancik :p Muszę przyznać, że na fotkach z Koszic najbardziej podobał mi się Waziri - z tą dumnie wypiętą piersią http://img176.imageshack.us/img176/1159/resizeofskkosice006nn6.jpg Hohoho, no to 4 legitymacje członkowskie trzeba przygotowac! Co do tego zdjęcia, to możecie sobie z Agasią rękę podać. :lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Muszę przyznać, że na fotkach z Koszic najbardziej podobał mi się Waziri - z tą dumnie wypiętą piersią http://img176.imageshack.us/img176/1...sice006nn6.jpg Za to zdanie dostajesz karte VIPowska klubu Wahzirka :D :D :D Quote
panienkabubu Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asiu - gratulacje i dziękuję za zdjęcie :) Jak im poszło? Quote
Florka_xyz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agasia napisał(a):Za to zdanie dostajesz karte VIPowska klubu Wahzirka :D :D :D Agas Ty powinnas calowac Dzezika po lapkach za Zw.Dnia :evil_lol:a go zdradzasz no no nie ladnie Kochana;) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Agasia napisał(a):Za to zdanie dostajesz karte VIPowska klubu Wahzirka :D :D :D O, że ja o tym nie pomyślałam...:oops: panienkabubu napisał(a):Asiu - gratulacje i dziękuję za zdjęcie :) Jak im poszło? Chyba nic nie ugrali; nie pamiętam. Pamiętam tylko, że para hodowlana basenji zajęła III miejsce, ale kto był "wyżej" ....?:lol: Florka_xyz napisał(a):Agas Ty powinnas calowac Dzezika po lapkach za Zw.Dnia :evil_lol:a go zdradzasz no no nie ladnie Kochana;) Agasia z Wahzirkiem tez kilkakrotnie wygrała Zwyc. gr. + Zwyc. Dnia. I teraz pewnie ma dylemat: Wahzirek czy Dżezik...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agasia napisał(a):Za to zdanie dostajesz karte VIPowska klubu Wahzirka :D :D :D :bigcool:... Quote
Cambel&Megi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Widziałam zdjęcia z Kosic. Pięknie się prezentują Baski, to wywiera na mnie duże wrażenie :loveu: A ja nie mam faworyta, wszystkie uwielbiam tak samo :calus: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Jedna z fanek basków ogólnie (ciekawe, którego baska lubi najbardziej?) wróciła. Pewnie niedługo do nas zajrzy, czekamy... Mowa o Savannah.:lol: Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asiaczku to fakt ale znajac Agasie wybierze Wahazirka:lol: Quote
Savannah Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jesoooo tyle sie tu działo... :loveu: First: Gratulacje za Koszyce! Way to go sweet Jelly! :loveu: BTW - Czy wiesz Asiaczku, że Zelka sie doczekala swojej linii błyszczyków do ust? :cool3: Sweet Jelly firmy Rimmel :evil_lol: Second: Gratulacje dla Ingi i Jumaszki! świetny wynik! Third: Moje praktyki w ośrodku wypoczynkowym określe jednym słowem - porażka.... cała moja przygode niedługo tu opisze, jak sie zgodzisz Asiaczku...wstawie jakies zdjęcia itp.. Jesli coś przegapiłam - przepraszam! Bije się w pierś, o ja nie dobra! Quote
Savannah Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Jedna z fanek basków ogólnie (ciekawe, którego baska lubi najbardziej?) wróciła. Pewnie niedługo do nas zajrzy, czekamy... Mowa o Savannah.:lol: Pzdr. Hihihi jakie miłe powitanie :loveu: Którego lubie najbardziej? Trudno to bez zastanowienia powiedzieć. Każdy jest inny, jak to w tej rasie (i każdej innej) bywa. Najlepiej mi się wystawia Dżezika - w końcu byłam pierwsza zaraz po jego Panci osoba która diabełka "utemperowała". Z suczek Lusik zdecydowanie, aczkolwiek Zelcia tez ma swietny charakter ;) Quote
Agasia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agasia z Wahzirkiem tez kilkakrotnie wygrała Zwyc. gr. + Zwyc. Dnia. I teraz pewnie ma dylemat: Wahzirek czy Dżezik...:evil_lol:Wahzirek nigdy nie śpiewal pol wystawy, doprowadzajac do szalu mojego TZta :D :D :D (mnie tam w sumie smieszyl :D), jednak... daje Dzezikowi druga szanse, bo niezaprzeczam- spisal sie w W-wie swietnie, porywam go jeszcze gdzies na JH (tylko gdzie ja bede na JH :hmmmm:) A wlasnie - juz pisze maila do Luksemburga w tej sprawie :) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Widziałam zdjęcia z Kosic. Pięknie się prezentują Baski, to wywiera na mnie duże wrażenie :loveu: A ja nie mam faworyta, wszystkie uwielbiam tak samo :calus: No, pogodziłaś resztę basków.:lol: Florka_xyz napisał(a):Asiaczku to fakt ale znajac Agasie wybierze Wahazirka:lol: Albo Gusia...;) Savannah napisał(a):Jesoooo tyle sie tu działo... :loveu: First: Gratulacje za Koszyce! Way to go sweet Jelly! :loveu: BTW - Czy wiesz Asiaczku, że Zelka sie doczekala swojej linii błyszczyków do ust? :cool3: Sweet Jelly firmy Rimmel :evil_lol: Second: Gratulacje dla Ingi i Jumaszki! świetny wynik! Third: Moje praktyki w ośrodku wypoczynkowym określe jednym słowem - porażka.... cała moja przygode niedługo tu opisze, jak sie zgodzisz Asiaczku...wstawie jakies zdjęcia itp.. Jesli coś przegapiłam - przepraszam! Bije się w pierś, o ja nie dobra! Pisz i wstawiaj fotki. Z chęcia poznam Twoje praktyki... Sądząc po tym krótkim wstępie, juz zapowiadają się ciekawie...:evil_lol: Savannah napisał(a):Hihihi jakie miłe powitanie :loveu: Którego lubie najbardziej? Trudno to bez zastanowienia powiedzieć. Każdy jest inny, jak to w tej rasie (i każdej innej) bywa. Najlepiej mi się wystawia Dżezika - w końcu byłam pierwsza zaraz po jego Panci osoba która diabełka "utemperowała". Z suczek Lusik zdecydowanie, aczkolwiek Zelcia tez ma swietny charakter ;) Musisz jeszcze kiedyś wystawić Wahzirka i gusia - chłopaki tez "lekko" się prowadzą, chociaż Gusio potrzebuje zdecydowanie mocniejszej ręki niż jego brat - Wahzi. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Agasia napisał(a):Wahzirek nigdy nie śpiewal pol wystawy, doprowadzajac do szalu mojego TZta :D :D :D (mnie tam w sumie smieszyl :D), jednak... daje Dzezikowi druga szanse, bo niezaprzeczam- spisal sie w W-wie swietnie, porywam go jeszcze gdzies na JH (tylko gdzie ja bede na JH :hmmmm:) A wlasnie - juz pisze maila do Luksemburga w tej sprawie :) A ja już się przyzwyczaiłam, że baski to ciche psiaki i takie zachowanie też by mi się nie podobało...:diabloti: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Zapomniałam że Gusia to ja przecież też lubie wystawiać :cool3: I to właśnie z tego powodu jak Dżeza - trzeba do nich silnej ręki i nic "nie jest podane na tacy" :p Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Masz rację, chociaż oni "tacę" ćwiczą z innymi. Ze mną nie próbują...:diabloti: Ale zawsze trzeba się liczyć, ze takmogą zrobić... np. Erka z Luksie, pamiętasz? Pzdr. Quote
Savannah Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Masz rację, chociaż oni "tacę" ćwiczą z innymi. Ze mną nie próbują...:diabloti: Ale zawsze trzeba się liczyć, ze takmogą zrobić... np. Erka z Luksie, pamiętasz? Pzdr. Niestety pamiętam :mad: to samo Zelcia na Championach w tym roku...:cool1: Quote
Florka_xyz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ahhh ja i tak najbardzej lubie Dzezika i juz sie nie moge doczekac bialegosotku...:lol:Bedziemy walczyc z chlopakiem;)No No Asiaczku jak ja wroce z Holandii tez Ci troche zasmiece watek jesli pozowlisz:evil_lol: Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mam Asiaczku ze trzy zdjecia Twojej "wnusi" Sajduni ale czekaja w kolejce "do obrobki" ;) A tak w ogole to oddali mi internet juz! :multi: Nareszcie cos moge popisac i poczytac na Dogo :cool3: Quote
Recommended Posts