Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mudik napisał(a):
Fotki:multi::multi::multi: poznaję kolejne miasto i kraj :razz::razz:,
Sliczna fota z pudła(gupio zabrzmiało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) a o stawki z Luxemburga(jak doczytałam dopiero będzie ale nie szkodzi poproszę),a w Koszycach były jakieś?

Sprawdziłam jeszcze raz - nie było żadnego mudika...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super asiaczkowe psiaki! :loveu: Gratuluje sukcesów i życzę ich jak najwięcej!
A na jednej fotce nawet west się załapał :evil_lol:
Czy z nazwami miotów ''lecisz'' alfabetycznie?

Posted

[quote name='kaskaSz']Ale super asiaczkowe psiaki! :loveu: Gratuluje sukcesów i życzę ich jak najwięcej!
A na jednej fotce nawet west się załapał :evil_lol:
Czy z nazwami miotów ''lecisz'' alfabetycznie?
Tak. Jeszcze przy sznaucerach olbrzymach zaczęłam od lit. "A" i potem od lit. "E" mam mioty baskowe. W tym roku - jak wszystko się dobrze ułozy - będzie miot na lit. "M" i "N".:lol:

[quote name='jamnicze']Oczywiście na pierwszym miejscu jest Żelcia :loveu::loveu::loveu:
Następnie Felka i Wazirek - czyli rodzice Sajduni ;) (Wazirek bardzo mnie ujął swoją delikatnością :loveu:)
a Dżezik, to taki elegancik :p

Muszę przyznać, że na fotkach z Koszic najbardziej podobał mi się Waziri - z tą dumnie wypiętą piersią http://img176.imageshack.us/img176/1159/resizeofskkosice006nn6.jpg
Hohoho, no to 4 legitymacje członkowskie trzeba przygotowac!

Co do tego zdjęcia, to możecie sobie z Agasią rękę podać. :lol:
Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Za to zdanie dostajesz karte VIPowska klubu Wahzirka :D :D :D

O, że ja o tym nie pomyślałam...:oops:

panienkabubu napisał(a):
Asiu - gratulacje i dziękuję za zdjęcie :) Jak im poszło?

Chyba nic nie ugrali; nie pamiętam.
Pamiętam tylko, że para hodowlana basenji zajęła III miejsce, ale kto był "wyżej" ....?:lol:

Florka_xyz napisał(a):
Agas Ty powinnas calowac Dzezika po lapkach za Zw.Dnia :evil_lol:a go zdradzasz no no nie ladnie Kochana;)

Agasia z Wahzirkiem tez kilkakrotnie wygrała Zwyc. gr. + Zwyc. Dnia. I teraz pewnie ma dylemat: Wahzirek czy Dżezik...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Jesoooo tyle sie tu działo... :loveu:
First: Gratulacje za Koszyce! Way to go sweet Jelly! :loveu: BTW - Czy wiesz Asiaczku, że Zelka sie doczekala swojej linii błyszczyków do ust? :cool3: Sweet Jelly firmy Rimmel :evil_lol:
Second: Gratulacje dla Ingi i Jumaszki! świetny wynik!
Third: Moje praktyki w ośrodku wypoczynkowym określe jednym słowem - porażka.... cała moja przygode niedługo tu opisze, jak sie zgodzisz Asiaczku...wstawie jakies zdjęcia itp..

Jesli coś przegapiłam - przepraszam! Bije się w pierś, o ja nie dobra!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jedna z fanek basków ogólnie (ciekawe, którego baska lubi najbardziej?) wróciła. Pewnie niedługo do nas zajrzy, czekamy...
Mowa o Savannah.:lol:
Pzdr.

Hihihi jakie miłe powitanie :loveu:
Którego lubie najbardziej? Trudno to bez zastanowienia powiedzieć. Każdy jest inny, jak to w tej rasie (i każdej innej) bywa. Najlepiej mi się wystawia Dżezika - w końcu byłam pierwsza zaraz po jego Panci osoba która diabełka "utemperowała". Z suczek Lusik zdecydowanie, aczkolwiek Zelcia tez ma swietny charakter ;)

Posted

Agasia z Wahzirkiem tez kilkakrotnie wygrała Zwyc. gr. + Zwyc. Dnia. I teraz pewnie ma dylemat: Wahzirek czy Dżezik...:evil_lol:
Wahzirek nigdy nie śpiewal pol wystawy, doprowadzajac do szalu mojego TZta :D :D :D (mnie tam w sumie smieszyl :D), jednak... daje Dzezikowi druga szanse, bo niezaprzeczam- spisal sie w W-wie swietnie, porywam go jeszcze gdzies na JH (tylko gdzie ja bede na JH :hmmmm:)

A wlasnie - juz pisze maila do Luksemburga w tej sprawie :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Widziałam zdjęcia z Kosic. Pięknie się prezentują Baski, to wywiera na mnie duże wrażenie :loveu:
A ja nie mam faworyta, wszystkie uwielbiam tak samo :calus:

No, pogodziłaś resztę basków.:lol:

Florka_xyz napisał(a):
Asiaczku to fakt ale znajac Agasie wybierze Wahazirka:lol:

Albo Gusia...;)

Savannah napisał(a):
Jesoooo tyle sie tu działo... :loveu:
First: Gratulacje za Koszyce! Way to go sweet Jelly! :loveu: BTW - Czy wiesz Asiaczku, że Zelka sie doczekala swojej linii błyszczyków do ust? :cool3: Sweet Jelly firmy Rimmel :evil_lol:
Second: Gratulacje dla Ingi i Jumaszki! świetny wynik!
Third: Moje praktyki w ośrodku wypoczynkowym określe jednym słowem - porażka.... cała moja przygode niedługo tu opisze, jak sie zgodzisz Asiaczku...wstawie jakies zdjęcia itp..

Jesli coś przegapiłam - przepraszam! Bije się w pierś, o ja nie dobra!

Pisz i wstawiaj fotki. Z chęcia poznam Twoje praktyki... Sądząc po tym krótkim wstępie, juz zapowiadają się ciekawie...:evil_lol:

Savannah napisał(a):
Hihihi jakie miłe powitanie :loveu:
Którego lubie najbardziej? Trudno to bez zastanowienia powiedzieć. Każdy jest inny, jak to w tej rasie (i każdej innej) bywa. Najlepiej mi się wystawia Dżezika - w końcu byłam pierwsza zaraz po jego Panci osoba która diabełka "utemperowała". Z suczek Lusik zdecydowanie, aczkolwiek Zelcia tez ma swietny charakter ;)

Musisz jeszcze kiedyś wystawić Wahzirka i gusia - chłopaki tez "lekko" się prowadzą, chociaż Gusio potrzebuje zdecydowanie mocniejszej ręki niż jego brat - Wahzi.
Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Wahzirek nigdy nie śpiewal pol wystawy, doprowadzajac do szalu mojego TZta :D :D :D (mnie tam w sumie smieszyl :D), jednak... daje Dzezikowi druga szanse, bo niezaprzeczam- spisal sie w W-wie swietnie, porywam go jeszcze gdzies na JH (tylko gdzie ja bede na JH :hmmmm:)
A wlasnie - juz pisze maila do Luksemburga w tej sprawie :)

A ja już się przyzwyczaiłam, że baski to ciche psiaki i takie zachowanie też by mi się nie podobało...:diabloti:
Pzdr.

Posted

Zapomniałam że Gusia to ja przecież też lubie wystawiać :cool3: I to właśnie z tego powodu jak Dżeza - trzeba do nich silnej ręki i nic "nie jest podane na tacy" :p

Posted

Masz rację, chociaż oni "tacę" ćwiczą z innymi. Ze mną nie próbują...:diabloti: Ale zawsze trzeba się liczyć, ze takmogą zrobić... np. Erka z Luksie, pamiętasz?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Masz rację, chociaż oni "tacę" ćwiczą z innymi. Ze mną nie próbują...:diabloti: Ale zawsze trzeba się liczyć, ze takmogą zrobić... np. Erka z Luksie, pamiętasz?
Pzdr.

Niestety pamiętam :mad: to samo Zelcia na Championach w tym roku...:cool1:

Posted

Ahhh ja i tak najbardzej lubie Dzezika i juz sie nie moge doczekac bialegosotku...:lol:Bedziemy walczyc z chlopakiem;)No No Asiaczku jak ja wroce z Holandii tez Ci troche zasmiece watek jesli pozowlisz:evil_lol:

Posted

Mam Asiaczku ze trzy zdjecia Twojej "wnusi" Sajduni ale czekaja w kolejce "do obrobki" ;)

A tak w ogole to oddali mi internet juz! :multi: Nareszcie cos moge popisac i poczytac na Dogo :cool3: