Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Savannah napisał(a):Asiaczku dziękuje za fotki wystawowe z Bańskiej, ze mna... :) co prawda na niektórych mam takie miny, że jak oszołom wyglądam, no ale przeżyje :lol: Ej, tam, opowiadasz! Ja jednych się uśmiechasz, na innych - nie. Ot, i cała tajemnica ładnej fotki. Ja osobiście wolę, jak się usmiechasz na zdjęciach...:lol: Ciesze się, że już jestes po egzaminach i masz wakacje! Pozazdrościć!!! Gratuluję zaliczonej sesji!!! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 jamnicze napisał(a):Aaaaa, ten mail, kiedy to było? :evil_lol: No ale teraz już będzie co wysyłać ;) Mail był... hohoho... temu... I nawet się zdziwiłam, że nie odpowiadasz... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Pierwszy raz - wysłałam maila. A teraz napisałam w Twoim FB. fotki moga być w rozmiarze jak na DGM. CD, oczywiście, bedzie do zwrotu. Pzdr. Aaaaa, ten mail, kiedy to było? :evil_lol: No ale teraz już będzie co wysyłać ;) Quote
Savannah Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Ej, tam, opowiadasz! Ja jednych się uśmiechasz, na innych - nie. Ot, i cała tajemnica ładnej fotki. Ja osobiście wolę, jak się usmiechasz na zdjęciach...:lol: Ciesze się, że już jestes po egzaminach i masz wakacje! Pozazdrościć!!! Gratuluję zaliczonej sesji!!! BRAWO!!! Pzdr. Nie zawsze ten uśmiech wyjdzie, jak fotki strzelane seriami :) Dziękuje za gratulacje. Mogę napisać (z lekką dumą) że jednak żadnej 3 w indeksie po 1 roku jednak nie ma! Z prawa - ostatni egzamin - dostałam co prawda 3, ale mieliśmy jeszcze prezentacje a za nią dostałam 5 i ona brała średnią, więc z prawa w indeksie jest 4 :cool3: I tak żadnej 3 nie ma, to mnie cieszy najbardziej, bo chyba, po ciuchu mogę mówić że dostane stypendium za wyniki w nauce :multi: No takie wakacje jak wakacje - praca niestety, teraz jest :( dziś wróciłam o 23 do domu z KFC, piatek, sobota, niedziela i poniedzialek tez w pracy :( Nogi mi odpadają, ale jeden plus tego - odechciewa mi się jedzenia z KFC i juz nie kusi :evil_lol: no ale płacą bardzo dobrze, więc nie narzekam :) Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Savannah napisał(a):Nie zawsze ten uśmiech wyjdzie, jak fotki strzelane seriami :) Dziękuje za gratulacje. Mogę napisać (z lekką dumą) że jednak żadnej 3 w indeksie po 1 roku jednak nie ma! Z prawa - ostatni egzamin - dostałam co prawda 3, ale mieliśmy jeszcze prezentacje a za nią dostałam 5 i ona brała średnią, więc z prawa w indeksie jest 4 :cool3: I tak żadnej 3 nie ma, to mnie cieszy najbardziej, bo chyba, po ciuchu mogę mówić że dostane stypendium za wyniki w nauce :multi: Gratuluję :lol:, a stypendium - dobra rzecz, warto sie czasem trochę natrudzić :p Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Mail był... hohoho... temu... I nawet się zdziwiłam, że nie odpowiadasz... Pzdr. Przecież odpowiedziałam, tylko zdjęcia miałam dosłać później, ale tak jakoś zleciało :oops: Quote
Savannah Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 jamnicze napisał(a):Gratuluję :lol:, a stypendium - dobra rzecz, warto sie czasem trochę natrudzić :p Dziękuje jamnicze :) co prawda to jest tylko 60 złotych, no ale jak by nie patrzeć, to 60 zł "piechotą nie chodzi", prawda? :lol: Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Savannah napisał(a):Dziękuje jamnicze :) co prawda to jest tylko 60 złotych, no ale jak by nie patrzeć, to 60 zł "piechotą nie chodzi", prawda? :lol: Pewnie, zawsze na jakieś drobiazgi sie przyda :lol: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Savannah napisał(a): Dziękuje za gratulacje. Mogę napisać (z lekką dumą) że jednak żadnej 3 w indeksie po 1 roku jednak nie ma! Z prawa - ostatni egzamin - dostałam co prawda 3, ale mieliśmy jeszcze prezentacje a za nią dostałam 5 i ona brała średnią, więc z prawa w indeksie jest 4 :cool3: I tak żadnej 3 nie ma, to mnie cieszy najbardziej, bo chyba, po ciuchu mogę mówić że dostane stypendium za wyniki w nauce :multi: No takie wakacje jak wakacje - praca niestety, teraz jest :( dziś wróciłam o 23 do domu z KFC, piatek, sobota, niedziela i poniedzialek tez w pracy :( Nogi mi odpadają, ale jeden plus tego - odechciewa mi się jedzenia z KFC i juz nie kusi :evil_lol: no ale płacą bardzo dobrze, więc nie narzekam :) Uuuuuu, a ja nic nie wiedziałam o tej ostatniej czwórce!!! Brawo, nastepna sesja bez oceny dostatecznej!!! Warto!!! Ja, jak chodziłam do szkoły podstawowej, to miałam stypendium i... wtedy co prawda nie wiedziałam, na co je wydac, ale sam fakt, że mam własne pieniądze... W liceum z kolei pracowałam w czasie wakacji, a w studium - w weekendy... Tak więc wiem, ile trzeba się natrudzić, aby mieć własne pieniądze. Nie mówię tutaj o normalnej pensji, chociaz i w tym przypadku nie jest lekko.;) Mam juz potwierdzenia z Luksemburga + zarezerwowany hotel. :lol: Na jutro szykuję fotki JUMY z Portoroz i Umag. To było 3xCACIB. Jak myślisz, ile CACIB'ów otrzymał JUMA?:evil_lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Uuuuuu, a ja nic nie wiedziałam o tej ostatniej czwórce!!! Brawo, nastepna sesja bez oceny dostatecznej!!! Warto!!! Ja, jak chodziłam do szkoły podstawowej, to miałam stypendium i... wtedy co prawda nie wiedziałam, na co je wydac, ale sam fakt, że mam własne pieniądze... W liceum z kolei pracowałam w czasie wakacji, a w studium - w weekendy... Tak więc wiem, ile trzeba się natrudzić, aby mieć własne pieniądze. Nie mówię tutaj o normalnej pensji, chociaz i w tym przypadku nie jest lekko.;) Mam juz potwierdzenia z Luksemburga + zarezerwowany hotel. :lol: Na jutro szykuję fotki JUMY z Portoroz i Umag. To było 3xCACIB. Jak myślisz, ile CACIB'ów otrzymał JUMA?:evil_lol: Pzdr. Dokładnie, teraz wiem, że warto było, choćby dla tej satysfakcji! :loveu: A Luksemburga juz sie nie mogę doczekać, w pracy napisałam że biore OFF'a na weekend :evil_lol: Niech zgadne, JUMA dostał 3 CACIB'y? :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja miałam szansę na stypendium w tym semestrze,a tu bach.... Oblałam egzamin z finansów międzynarodowych :( Widocznie mnie kasiorka nie jest pisana :evil_lol: dalej puszki będę zbierać, żeby psy wykarmić :evil_lol: haha grunt to dobry żart :evil_lol: Asiu - tak myślałam, że takie ceny są za Basenji. Zawsze mnie to ciekawiło, że np. Bernardyny wielkie psy potrafią kosztować po 1500 nawet po 1200 zł, a tu takie maciupkie (bez obrazy) za taką kasę.. Czasem dwóch dobrych bernów nie dałoby się uzbierać na jednego baska, yorka, czy jakiegoś innego kurdupelka. A to ci paradoks :) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Savannah napisał(a): A Luksemburga juz sie nie mogę doczekać, w pracy napisałam że biore OFF'a na weekend :evil_lol: Niech zgadne, JUMA dostał 3 CACIB'y? :cool3: BINGO!!! Jumaszka dostał 3 CACIb'y!!!:loveu: panienkabubu napisał(a):Ja miałam szansę na stypendium w tym semestrze,a tu bach.... Oblałam egzamin z finansów międzynarodowych :( Widocznie mnie kasiorka nie jest pisana :evil_lol: dalej puszki będę zbierać, żeby psy wykarmić :evil_lol: haha grunt to dobry żart :evil_lol: Asiu - tak myślałam, że takie ceny są za Basenji. Zawsze mnie to ciekawiło, że np. Bernardyny wielkie psy potrafią kosztować po 1500 nawet po 1200 zł, a tu takie maciupkie (bez obrazy) za taką kasę.. Czasem dwóch dobrych bernów nie dałoby się uzbierać na jednego baska, yorka, czy jakiegoś innego kurdupelka. A to ci paradoks :) Może w następnym semetrze uda się dostac stypendium? Nie rezygnuj! A co do cen. Cena za basenji jest wypadkową marki hodowli, jej osiągnięć, osiągnięć rodziców (czasami i dziadków!), umaszczenia (tak, tak!)... Dlatego cena wyjściowa to 2000-2500 zł, natomiast cena górna - nie do przewidzenia...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Tak na szybko - kilka fotek JuMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) z Portoroz i Umag: Podczas BOG w Portoroz. Kilka fotek z ringu, ocena... Cdn. Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Asiaczek'] A co do cen. Cena za basenji jest wypadkową marki hodowli, jej osiągnięć, osiągnięć rodziców (czasami i dziadków!), umaszczenia (tak, tak!)... Pzdr. :crazyeye: Asiaczku to ktore sa te droższe? A ostatnia fotka cudowna taka gracja :loveu: Quote
Matusz Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://img528.imageshack.us/img528/3158/portorozparumag262ch6.jpg pięknie się prezentuje:loveu: a ostatnie zdjęcie - pięknie uchwycony pies w ruchu :) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 DuDziaczek napisał(a)::crazyeye: Asiaczku to ktore sa te droższe? A ostatnia fotka cudowna taka gracja :loveu: pręgowane, trikolory... dlatego, że rzadziej się rodzą. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Matusz']http://img528.imageshack.us/img528/3158/portorozparumag262ch6.jpg pięknie się prezentuje:loveu: a ostatnie zdjęcie - pięknie uchwycony pies w ruchu :) Matusz, witaj! Mnie tez się te fotki nadesłąne przez Ingę podobają.:lol: Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Asiaczek napisał(a):pręgowane, trikolory... dlatego, że rzadziej się rodzą. Pzdr. Aha ;) Mi sie rudzielce podobaja :loveu::loveu: Sa cudowne :lol: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Fakt. Mają w sobie "coś"...:lol: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Witanko Ale bombowe zdjecia A ceny basenji nie są jeszcze takie duże, ale np. buldożki francuskie to potrafią nawet 4000zł kosztowac Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :loveu::loveu::loveu:cudeńko http://img406.imageshack.us/img406/4858/portorozparumag222cs1.jpg i ile w nich gracji :loveu: Quote
Mudik Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cudne foty,tylko ta z rozetą zasłania psa, ale mi się ta podoba http://img528.imageshack.us/img528/2182/portorozparumag420qv9.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
bety Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hejka! To jeszcze ja się dorzucę z fotkami z Portoroz :lol: Pzdr Quote
Mudik Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Łaaaaa Bety extra foty,pełen profesjonizm! Brawo!:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts