Elitesse Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 oo widze ze moje fotki z Senecu sa nawet nawet :eviltong: a juz sie balam ze cos zle naciskam i wogole nic nie bedzie :evil_lol::evil_lol: gratuluje Felci kolejnego tytulu do kolekcji !! :multi::multi: a ja po wczorajszej wystawie mam mega zakwasy w rekach i na plecach :crazyeye: i nawet nie wiem od czego :roll: Quote
alive Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Piękna panienka :loveu: http://img507.imageshack.us/img507/911/resizeofimg4768add9.jpg i gratuluję kolejnego championatu!!! Nie znudziły Ci sie jeszcze? :eviltong: :evil_lol: Quote
hanacek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Asiaczku- Iza w Raciborze uziskala zw.mlodeze ;););) Quote
Elitesse Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='hanacek']Asiaczku- Iza w Raciborze uziskala zw.mlodeze ;););) czy to was widzialam z tym stadkiem baskow ? :) Quote
hanacek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Elitesse']czy to was widzialam z tym stadkiem baskow ? :) Tak - nas tam bylo;););) Quote
jamnicze Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Jeszcze raz dziękuję za gratki. Felka jest bardzo ucieszona,bo za każdy Wasz post dostaje nieduże psie ciasteczko...:lol: Zmykam teraz na spacerek na PM. Wezmę ze sobą Wazirka, Żelcię i Ercię. No i aparat...:evil_lol: Pzdr. http://img174.imageshack.us/img174/6426/resizeofimg4835fy9.jpg :multi: I ciasteczko dla Felki ;) Aparat koniecznie, czekam na foteczki :loveu: [quote name='Asiaczek']Dodam jeszcze, że za taki tytuł trzeba zapłacić 20-25 Euro (nie pamiętam). Na stronie Estonii jest wszystko podane. Pzdr. To za to trzeba jeszcze płacić? :-o Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Elitesse']oo widze ze moje fotki z Senecu sa nawet nawet a juz sie balam ze cos zle naciskam i wogole nic nie bedzie gratuluje Felci kolejnego tytulu do kolekcji !! a ja po wczorajszej wystawie mam mega zakwasy w rekach i na plecach i nawet nie wiem od czego ... od nicnierobienia...?:evil_lol: [quote name='alive']Piękna panienka :loveu: http://img507.imageshack.us/img507/911/resizeofimg4768add9.jpg i gratuluję kolejnego championatu!!! Nie znudziły Ci sie jeszcze? Coś Ty! To mnie tylko nakręca... [quote name='hanacek']Asiaczku- Iza w Raciborze uziskala zw.mlodeze ;););) Jeeeeeeee!!!!! BRAWO IZA!!!:multi::multi::multi::multi: Mila, możesz wpisać stawkę + wyniki z tej wystawy do tematu "Basenji na wystawach"? Bardzo proszę. [quote name='Izabela124.']Witanko Czekam na jakieś foteczki Będaą.. niezbyt dużo, bo głównie rozmawialiśmy, ale troszkę jest... [quote name='jamnicze']http://img174.imageshack.us/img174/6426/resizeofimg4835fy9.jpg To za to trzeba jeszcze płacić? :-o Tak, za niektóre championaty trzeba płacić... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='alive'] i gratuluję kolejnego championatu!!! Nie znudziły Ci sie jeszcze? :eviltong: :evil_lol: ...jeszcze nie. A "to" dzisiaj znalazłam w skrzynce pocztowej... Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczku Ty to msisz byc prze szczeliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Oczywiście, że jestem! Za każdym razem, gdy otrzymuję takie "coś", skaczę to góry z radości!!!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 No to te"kilka" fotek z wczorajszej wyprawy na Pola Mokotowskie...Obecni: Erka, Żelka i Wazirek.:lol: Najpierw trzeba się poznać... Troszkę pobiegamy... Ercia zawsze biegła na Żelką...i ledwo nadążała... Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ja papierki na CH.SK wyslalam w zeszlym tygodniu i czekam na przesylke :) Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Niuchanie... Najpierw pojedynczo... Potem w dwójkę... (zawsze raźniej, prawda?) Potem to już ...zupełnie grupowe niuchanie... Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Elitesse napisał(a):ja papierki na CH.SK wyslalam w zeszlym tygodniu i czekam na przesylke :) Ja wysłałam 16.05.2008 r. Czyli miesiąc... Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja wysłałam 16.05.2008 r. Czyli miesiąc... Pzdr. no u nich to norma, choc rekordem bylo 2 tyg - ale to dokumenty zlozylam w sekretariacie wystawy Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Cd. fotek. Erka. Dziewczyny namawiają się... Aaaaa, już wiemy, co chciały! Woda z obcej miski zawsze smakuje najlepiej! A właściciel tej miski - bokser - był coraz bardziej zdziwiony....:evil_lol: Ufff, wreszcie chwila relaksu w cieniu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ercia na zaprzyjaźnionych rękach... I to wsio... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Elitesse napisał(a):no u nich to norma, choc rekordem bylo 2 tyg - ale to dokumenty zlozylam w sekretariacie wystawy Nie wiedziałam, że tak można... Czy to na kazdej wystawie na Słowacji można w ten sposób załatwić sprawę ichniejszych Championatów? Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie wiedziałam, że tak można... Czy to na kazdej wystawie na Słowacji można w ten sposób załatwić sprawę ichniejszych Championatów? Pzdr. napewno w Bratyslawie i w Trencinie - bo one sa przez SKJ organizowane a inne nie wiem :roll: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Elitesse napisał(a):napewno w Bratyslawie i w Trencinie - bo one sa przez SKJ organizowane a inne nie wiem :roll: Dzięki. A Kosice? Pzdr. Quote
Matusz Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 czyje to te zaprzyjaźnione ręce ?:razz: a zdjęcie superowe, dawno takich nie było :loveu: w sensie, że ze spacerów :) Quote
Recommended Posts