cuciola Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Gratulujemy!!! wpadnijcie do nas na foteczki Yoghiego! Quote
Matusz Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Brawo !! Gratulacje !! :multi::multi: :klacz::klacz::klacz: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Asiaczek napisał(a):O, super! Jest szansa, że się spotkamy? Pzdr. A bardzo chetnie sie z toba spotkam:multi::multi::multi: No i gratluje sukcesow:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a)::terazpol:wpadłam poświętować ;) My właśnie wróciliśmy do domu po świętowaniu i.... tylko ostatni look na DGM i spać! Jutro - do pracy - dalsze świętowanie, tym razem służbowe...:lol: kaskaSz napisał(a):Świetne te ostatnie zdjęcia :) Trzymam kciuki za sukcesy na wystawie! Też będę w Białymstoku, jeśli chodzi o tą sierpniową wystawę :) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego długaśnego weekendu! Dzięki! I wzajemnie...:lol: Savannah napisał(a):Bydgoszcz - Krajowa Wystawa V Grupy Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CWC,NDPwR, Zw.Rasy! Zelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CWC, NDSwR Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - CWC Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - CWC, rozpoczęty CH.PL! Wielkie Gratulacje, trzymam kciuki za BOG! :loveu::loveu::loveu::loveu: Niestety, na grupie - nic. Ale za to Florka z Dżezikiem (jego debiut w konkurencji Młody Prezenter!!!) zajęli I miejsce w grupie starszej a potem --- Zwycięstwo Dnia!!! Brawo Florka, brawo Dżezik!!!:multi::multi::multi::multi: Alicja napisał(a):BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też się cieszymy!:multi: Anecioreczek napisał(a):BRAWOO!!! :d A Ja tutaj jeszcze przyszlam z jedna wiadomoscia,mianowicie jade w poniedzialek do Warszawy,zeby odebrac Yorka dla pewnej dziewczyny :) Czy Asiaczkowa grupka znajdzie chwile dla nas?:P Mozwliwe ze wezme Tosia dla obrony :eviltong: W niedzielę, razem z Savannah, jesteśmy na wystawie w Banskiej Bystricy /SK. A ponieważ wracamy w poniedziałek nad ranem, to do dpracy idę na późniejszą godzinę. Napisz mi, o której i gdzie będziesz w W-wie, bo ja już mam pewne plany co do poniedziałku: - odebrać rodowód Erki, - porobić przelewy w banku... hanacek napisał(a):Asiaczek - poznowa GRATULUJE - SUPER ,SUPER V,SUPER- jak obwyklo Hanacku, dziękujemy!:lol: cuciola napisał(a):Gratulujemy!!! wpadnijcie do nas na foteczki Yoghiego! O, wreszcie nowe fotki Yoghiego! Wpadniemy, ale raczej nie dzisiaj. Jutro! Matusz napisał(a):Brawo !! Gratulacje !! Dzięki, Matusz! Izabela124. napisał(a):A bardzo chetnie sie z toba spotkam No i gratluje sukcesow No to jesteśmy umówione! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 aaaa...niemam pojeciaaa...o ktorej bede wszystkiego niestety dowiem sie dopiero w niedziele! ;( chce jechac jak najwczesniej,no bo wiadomo,zeby wrocic wczesniej...kurcze...jak bedzie Sylwia to do niej napisze. a wr... co za pech .;/ Quote
Asiaczek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 No to zostaw info na PW lub mailu. A ja po przyjeździe z BB - odczytam i jakoś dam znać. Może na PW dam Ci mój nr komórki? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Mam nadzieje ze uda sie spotkac ^^ łoby:lol: Quote
Mudik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Gratki dla Dżezika i Florki!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Savannah napisał(a):Asiaczku, dostałaś maila odemnie? Tak, dzisiaj rano go przeczytałam. A ppłd. zrobię przelew. Felka chyba się zmieści.:lol: Mudik napisał(a):Gratki dla Dżezika i Florki!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:Witaj Mudik! Dżezik dziekuje. Florka pewnie tez...:lol:, ale raczej wejdzie na topik "Junior Handling". Pzdr. Quote
baskomaniak Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Zagadka... Kto rozpozna to zwierzątko zupełnie "przypadkowo" ufocone podczas wystawy w Bydgoszczy? :cool3: Quote
Mudik Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Jak Ty i inni je rozróżniacie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Savannah Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 W sumie to wychodzi tak naturalnie :) Znam psiaki Asiaczkowe już ho, ho, więc chyba to dlatego :loveu: Quote
Savannah Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak, dzisiaj rano go przeczytałam. A ppłd. zrobię przelew. Felka chyba się zmieści.:lol: Dzięki! No to się cieszę :) Mam nadzieje, że zarówno jutro Warszawa powita mnie słoneczkiem, jak i pojutrze Bańska nas tak powita :lol: Quote
bazylowa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Mudik napisał(a):Jak Ty i inni je rozróżniacie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dla mnie to też nieodgadniona tajemnica :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 2 boksie odróżnie..ale 2 baski to juz trudniej, śliczne zdjecie, hej Asiaczkowa!:multi: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Savannah napisał(a):Ercia ! :loveu::loveu::loveu::loveu: BRAWO!!! Mudik napisał(a):Jak Ty i inni je rozróżniacie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalka...:lol: Savannah napisał(a):Dzięki! No to się cieszę :) Mam nadzieje, że zarówno jutro Warszawa powita mnie słoneczkiem, jak i pojutrze Bańska nas tak powita :lol: Też liczę na słońce, a przynajmniej aby nie było deszczu... bazylowa napisał(a):Dla mnie to też nieodgadniona tajemnica :evil_lol: My rozróżniamy baski tak, jak Wy Wasze węgry...:evil_lol: Rybka_39 napisał(a):2 boksie odróżnie..ale 2 baski to juz trudniej, śliczne zdjecie, hej Asiaczkowa!:multi: Witaj, Rybcia! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Asiu przychodzę i tu znowu takie wieści!:loveu: Gratuluję!:loveu: Ja dzisiaj wystawiałam pierwszy raz w życiu obcą rasę, mianowicie Goldena Retrievera, i w stawce 8 psów mamy CWC i złoto :) Ale zdziwienie :cool3: Powodzenia na Słowacji!!!!!:multi: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu przychodzę i tu znowu takie wieści!:loveu: Gratuluję!:loveu: Ja dzisiaj wystawiałam pierwszy raz w życiu obcą rasę, mianowicie Goldena Retrievera, i w stawce 8 psów mamy CWC i złoto :) Ale zdziwienie :cool3: Powodzenia na Słowacji!!!!!:multi: Tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
dzasta Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :multi:Gratulujacje :multi: A od teraz bardzo mocno trzymamy kciuki za Wasze występy i czekamy na relacje po :D Quote
Recommended Posts