panienkabubu Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Świetne rudzielce :loveu: aaaaaa jaka minka http://img208.imageshack.us/img208/7929/resizeofja206vs9.jpg rozplywam sie :) Quote
Matusz Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Mateusz, a :crazyeye:co Ty za fotke cytujesz...? Pzdr. już zmieniony ;) Quote
Elitesse Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ale chlopaki sie cudnie prezentuja :loveu: Quote
Savannah Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Asiaczek napisał(a): No to umowa stoi? Ok, zaklepuje sobie ten termin na przyjazd do Wa-wy i wystawe w Białymstoku :) Quote
Izabela124. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hejka Obejrzalam foteczki Ja tez bede w Bialystoku :) Quote
Asiaczek Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Obejrzalam foteczki Ja tez bede w Bialystoku :) O, super! Jest szansa, że się spotkamy? Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 piękne:loveu: http://img208.imageshack.us/img208/7929/resizeofja206vs9.jpg Quote
Asiaczek Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Savannah napisał(a):Asiaczku, Ty tak wcześnie tutaj? :) Od kilku dni mamy w pracy ogólnodostępny Internet, a więc korzystam...:evil_lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Asiaczku, to ja nie tracę nadziei. :loveu::loveu: Pozdrawiam ;) Quote
Mudik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Helga&Ares']piękne:loveu: http://img208.imageshack.us/img208/7929/resizeofja206vs9.jpg CUUUUUDNEEEEEE!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Asiaczek']Od kilku dni mamy w pracy ogólnodostępny Internet, a więc korzystam...:evil_lol: Pzdr. a ja jak wrócę do pracy to będę odcięta od netu ....:placz::placz::placz:...dopiero w domku będę miała.... witanko ;) Quote
Asiaczek Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 W W-wie pogoda byle jaka, takwięc "coś" wesołego na dobry początek dnia... Do lekarza przychodzi mężczyzna: - Panie doktorze, mój przyjaciel przespał się z nieznajomą dziewczyną i teraz boi się, że zaraził się choroba weneryczną... Lekarz westchnął: - To nie pan ściągnie spodnie i pokaże mi tego przyjaciela... :laugh2_2::roflt: [SIZE=2]Pzdr. Quote
panienkabubu Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :evillaug::evillaug: Asiu rozbawiłaś mnie do łez :) U nas słonko od rana, ciepluteńko :) Ajjj...... wiosna :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Do lekarza przychodzi mężczyzna: - Panie doktorze, mój przyjaciel przespał się z nieznajomą dziewczyną i teraz boi się, że zaraził się choroba weneryczną... Lekarz westchnął: - To nie pan ściągnie spodnie i pokaże mi tego przyjaciela... :laugh2_2::roflt: [SIZE=2]Pzdr. :roflt::roflt::roflt: [SIZE=2]Widze, że wybieracie sie do Białegostoku? :) Ja też :) Quote
Asiaczek Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='panienkabubu']:evillaug::evillaug: Asiu rozbawiłaś mnie do łez :) U nas słonko od rana, ciepluteńko :) Ajjj...... wiosna :loveu::loveu::loveu: U nas nadal tak sobie, chociaż ciepło... Ciekawa jestem, jaka będzie jutro pogoda - w planach mamy wystawę w Bydgoszczy na wolnym powietrzu... Oby tylko nie padało... [quote name='agaciaaa'] [SIZE=2]Widze, że wybieracie sie do Białegostoku? :) Ja też :) Tak, będziemy. Lubimy Białystok! I - co ważniejsze - mamy stamtąd piękne wspomnienia...:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajny kawał ;) Asiaczku znasz moze jakiegoś pasjonata PONów :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10060641#post10060641 Quote
Asiaczek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajny kawał ;) Asiaczku znasz moze jakiegoś pasjonata PONów :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10060641#post10060641 Akurat od PON-ów nikogo takiego nie znam, ale rozglądnę się... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Jeszcze tylko spakowac się i... jazda do Bydgoszczy. Dzisiaj, pracą uczcimy Święto 1 Maja!:evil_lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Świetne te ostatnie zdjęcia :) Trzymam kciuki za sukcesy na wystawie! Też będę w Białymstoku, jeśli chodzi o tą sierpniową wystawę :) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego długaśnego weekendu! Quote
Savannah Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bydgoszcz - Krajowa Wystawa V Grupy Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CWC,NDPwR, Zw.Rasy! Zelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CWC, NDSwR Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - CWC Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - CWC, rozpoczęty CH.PL! Wielkie Gratulacje, trzymam kciuki za BOG! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Savannah']Bydgoszcz - Krajowa Wystawa V Grupy Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - CWC,NDPwR, Zw.Rasy! Zelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CWC, NDSwR Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - CWC Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - CWC, rozpoczęty CH.PL! Wielkie Gratulacje, trzymam kciuki za BOG! :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi:BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 BRAWOO!!! :d A Ja tutaj jeszcze przyszlam z jedna wiadomoscia,mianowicie jade w poniedzialek do Warszawy,zeby odebrac Yorka dla pewnej dziewczyny :) Czy Asiaczkowa grupka znajdzie chwile dla nas?:P Mozwliwe ze wezme Tosia dla obrony :eviltong: Quote
hanacek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Asiaczek - poznowa GRATULUJE - SUPER ,SUPER V,SUPER- jak obwyklo:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts