Elitesse Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :multi::Cool!::multi: Asiu wysciskaj Zelinke !! tylko tak coby jej oczki na wierzch nie wylazly ;) :calus::calus::calus: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Witanko A ja tak ladnie o fotki prosze :) Quote
Savannah Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu, a gdzie ten weekend? Opole?:) odpowiem za Asiaczka :evil_lol: z tego co mi wiadomo, kolejna wystawa "dopiero":diabloti: 1 maja w Bydgoszczy ;) Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :mdleje: tyle przerwy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='panienkabubu']Asiu, a gdzie ten weekend? Opole?:) Nieeee, mam małą przerwę... [quote name='agabass']brava dla Żelosławy :multi: Agabassku - witaj! Pewnie u Ciebie coś nowego... Zaraz tamlecę sprawdzic!:lol: [quote name='Elitesse']:multi::Cool!::multi: Asiu wysciskaj Zelinke !! tylko tak coby jej oczki na wierzch nie wylazly ;) :calus::calus::calus: Hahaha, postaram się! [quote name='Izabela124.']Witanko A ja tak ladnie o fotki prosze :) Widzę i jest mi głupio, że jeszcze nic nie wstawiłam...:oops: [quote name='Savannah']odpowiem za Asiaczka :evil_lol: z tego co mi wiadomo, kolejna wystawa "dopiero":diabloti: 1 maja w Bydgoszczy ;) Prawdę rzekła Savannah. [quote name='panienkabubu']:mdleje: tyle przerwy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Złośnica! [quote name='Savannah']haha też się dziwie :eviltong: O, następna Mądrala! Ja jestem starsza pani i musze od czasu do czasu wypoczywać! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Do Łodzi jedzie jeden Asiaczek - JUMA MONGO Asiaczek FCI i on bedzie reprezentował nasze barwy...:lol: Ja będę w Bydgszczy (1.5.2008 r.) i w Banskiej Bystricy/SK (4.5.2008 r.). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 A co Ty masz wspólnego z V gr.? Oprócz mnie, oczywiscie...:crazyeye: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Kilka fotek obiecanej wiosny. Uprzedzam, że "ta wiosna" jest nieco spóźniona, bo fotki były robione 30-03-2008 r. Sami porównajcie z tym, co dzisiaj jest za oknem... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Troche "kolorowych" roślinek... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Jeszcze trchę badylków budzacych się do zycia... Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cudna "ta wiosna". :loveu: Asiaczku, jaki Ty masz model aparatu, pamiętam, że to Canon,a co więcej ? :oops: Quote
Matusz Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cudna "ta wiosna". :loveu: Asiaczku, jaki Ty masz model aparatu, pamiętam, że to Canon,a co więcej ? :oops: 400D :eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 A na koniec tej serii... ..."młodzież"... Okazuje sie, ze nie tylko flora budzi się na wiosnę. Fauna też!:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 brrrr... nie lubię tych czerwonych robali w kropki....:icon_roc::nerwy: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cudna "ta wiosna". :loveu: Asiaczku, jaki Ty masz model aparatu, pamiętam, że to Canon,a co więcej ? :oops: Matusz napisał(a):400D :eviltong::eviltong: Tak, zgadza się. Pełna nazwa to CANON EOS 400D + obiektyw: SIGMA APO DG 70-300 mm 1:4-5.6. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Tak, zgadza się. Pełna nazwa to CACON EOS 400D + obiektyw: SIGMA APO DG 70-300 mm 1:4-5.6. Pzdr. Ahhh, Cacon.... :lol: Fajny sprzęt..Zbieram na coś takiego, wlasnie canon 400d, albo nikon d80...nikony trochę znam, i jestem do nich bardziej jakoś przekonana, sama nie wiem :lol: chociaż właściwie, to wolalabym zbierac na coś, a raczej kogoś innego.... Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Hihihi, juz poprawiłam... Ja Nikonach tez słyszałam duzo dobrego... Pzdr. Quote
bety Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hejka! Oooooooo nareszcie wczesno-wiosenne fotki, szuper ;) Ja ostatnio też latałam z aparatem i robiłam fotki różnym takim kwitnącym zielskom. Teraz to zupełnie inaczej wygląda przyroda za oknem - bardziej zielono i kwitnąco. [quote name='Cambel&Megi']Ahhh, Cacon.... :lol: Fajny sprzęt..Zbieram na coś takiego, wlasnie canon 400d, albo nikon d80...nikony trochę znam, i jestem do nich bardziej jakoś przekonana, sama nie wiem :lol: Też to znam jak się przywyczaiłam to jednego aparatu to nie mogłam się przekonać do zmiany na inny - ale los zadecydował za mnie i zostałam do tego zmuszona. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Recommended Posts