Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Matusz']Asiaczki, a o nas zapomnieliście już?:shake::eviltong::eviltong::diabloti: A skąd! Powolutku nadrabiam...:lol: [quote name='Alicja']Czytam hurtem ... BRAWO BRAWO BRAWO :Rose: Nawet dzisiaj można juz powoli zacząć bić brawo, bo ... Dżezik - dosk.1, CAC, CACIB, Żelka - dosk.1, CAC, CACIB i... BOB!!!:loveu: Zamienili sie miejscami!:lol: [quote name='bazylowa']:multi: Nadrobiłam zaległości!! Same BOBy i CACIBy widzę :klacz::klacz: Tylko fotek brak coś :shake: Wiem, wiem... i strrrasznie mi stydno...:oops: A wszystko bez te atomy... Pzdr. Quote
bety Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Asiaczek'] Nawet dzisiaj można juz powoli zacząć bić brawo, bo ... Dżezik - dosk.1, CAC, CACIB, Żelka - dosk.1, CAC, CACIB i... BOB!!!:loveu: Zamienili sie miejscami!:lol: Nic z tego :p ja na razie nie będę gratulować ani bić braw - poczekam na pudło :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 OK! Ja tak samo zdecydowałam...:cool1: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Juz można bić! Brawa - oczywiscie.:lol: Na BOG - Żelcia nie została zauwazona....:oops: Podejrzewam, że albo juz "nasi" sa w drodze albo pakują sie... Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 wielkie gratulacje dla ślicznych basków:-) Quote
Helga&Ares Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no to Gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witanko Ja tu pirwszy raz, ale bede zagladala.Fajne sa basenji, jeszcze zadnego na zywo nie widzialam Pozdrawiam i zapraszam do siebie :) Quote
bety Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Asiaczek']Juz można bić! Brawa - oczywiscie.:lol: Na BOG - Żelcia nie została zauwazona....:oops: Podejrzewam, że albo juz "nasi" sa w drodze albo pakują sie... Pzdr. Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']no to Gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='bety'] Pzdr Dziękuję, Koffane! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ja tu pirwszy raz, ale bede zagladala.Fajne sa basenji, jeszcze zadnego na zywo nie widzialam Pozdrawiam i zapraszam do siebie :) Witaj, Izabela124! Za chwilę Asiaczki podreptają do Was...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='katik']Gratulacje :multi: Katik, dziekujemy i witamy u nas! Trochę mało fotek u nas ostatnio, ale może uda mi sie to jakoś nadrobic... Pzdr. Quote
alive Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No ja liczę na to, że Szanowna Koleżanka nadrobi... :p Quote
betel Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A ja z utęsknieniem czekam na nowe fotki moich pupili ze szczególnym uwaględnieniem maluchów:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='hanacek']Zobacite jak kennel ve Wegrach ma baski:shake::shake::shake: http://www.fallohide.dk/kennel_del_tromontini.htm I oni jeszcze mają czelność się "Kennelem" nazywać? :angryy: *** Gratuluję wspaniałych wyników!! Quote
panienkabubu Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Asiu serdeczne gratulacje!!!! Ja dziś z Franką w Częstochowie NJwR:loveu: Bardzo się cieszę, pokonałyśmy o 4 miesiące starszego psa :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Cambel&Megi'] Gratuluję wspaniałych wyników!! Witajcie! I dziekuję za pamięć... [quote name='panienkabubu']Asiu serdeczne gratulacje!!!! Ja dziś z Franką w Częstochowie NJwR:loveu: Bardzo się cieszę, pokonałyśmy o 4 miesiące starszego psa :loveu: Tez gratuluję pieknego wyniku! Brawo Franka...:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 huraaa !! jotkowe rodzenstwo spisalo sie na medal !! :multi::multi: wymiziaj je koniecznie jak tylko dotra do domu !! :loveu: :laola: :laola: Quote
Mudik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Cambel&Megi']I oni jeszcze mają czelność się "Kennelem" nazywać? :angryy: *** Gratuluję wspaniałych wyników!! Na węgierskim forum mi napisali,że to jedna z najlepszych hodowli basenji na Węgrzech,żenada,że związek nic nie robi:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Mudik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Asiaczek napisał(a):A widzieli te fotki, co my? pzdr. A ni wim,tam teraz niezły bajzel ,jest we władzach,nie wiadomo czy coś się nie zmieni z organizacja europejskiej.Poszukam i wkleję co na mudikowym ,międzynarodowym forum o tym było i jak znajde czas to może jakiś tekst im walnąć plus ten link,że Europa jest oburzona takim faktem,tylko nie wiem czy umiem to dobrze po angielsku napisać,a może ktoś by umiał taki tekst angielski sklecic podesłało by sie to im na związkowy mail zbiorowo może coś by to ruszyło??:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts