Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie zauważyliście, co napisałam a propos wyników BOG?:crazyeye::placz:
Pzdr.

Hi, hi, hi - jaka zachłanna na komplementy i gratulacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie, że zauważyli wszyscy - ale po co się rozdrabniać :p jutro hurtowo złoży się gratki za pudła z obu dni - hi hi hi :lol::lol::lol:

A tak poważnie - GRATULACJE za dzisiejszy BOG!!!!!!!!!!!!!!

Pzdr

Posted

[quote name='Helga&Ares']Gratulacje!!!
Witaj, Helga!

[quote name='jamnicze']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No to ja dla Ciebie: :mad::mad::mad:

[quote name='bety']Hi, hi, hi - jaka zachłanna na komplementy i gratulacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie, że zauważyli wszyscy - ale po co się rozdrabniać :p jutro hurtowo złoży się gratki za pudła z obu dni - hi hi hi :lol::lol::lol:

A tak poważnie - GRATULACJE za dzisiejszy BOG!!!!!!!!!!!!!!

Pzdr
Ej no.... nie zachłanna, ale ładnie wyszło, co? :multi:
Savannah pewnie spać nie będzie mogła...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ej no.... nie zachłanna, ale ładnie wyszło, co? :multi:
Savannah pewnie spać nie będzie mogła...
Pzdr.

Ładnie, ładnie wyszło. :lol: A nie wiesz co tam jeszcze było na pudle piątki - tzn. czy załapał się przedstawiciel "wiadomo jakiej rasy" ;) (jeśli wogóle jakiś był :roll: )?
Pzdr

Posted

[quote name='jamnicze']Za co? :look3:
Za "gradki"...

[quote name='bety']Ładnie, ładnie wyszło. :lol: A nie wiesz co tam jeszcze było na pudle piątki - tzn. czy załapał się przedstawiciel "wiadomo jakiej rasy" ;) (jeśli wogóle jakiś był :roll: )?
Pzdr
Na wszystkich konkurencjach finałowych były tylko 2 miejsca.
Savannah ma katalog, jutrzejszy tez pewnie dostanie do łapek. A ja na pewno przeslę stawkę i ewent. jakies oceny z AA (jak Savannah uda się cokolwiek złapać, bo dzisiaj np. padał deszcz...).
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Na wszystkich konkurencjach finałowych były tylko 2 miejsca.
Savannah ma katalog, jutrzejszy tez pewnie dostanie do łapek. A ja na pewno przeslę stawkę i ewent. jakies oceny z AA (jak Savannah uda się cokolwiek złapać, bo dzisiaj np. padał deszcz...).
Pzdr.

Phi, ale bida - tylko dwa miejsca :roll:
Dzięki za pamięć, ja sobie grzecznie i cierpliwie poczekam na staweczki :loveu:
Czyli w całej Europie pogoda do bani :shake:
Pzdr

Posted

[SIZE=2]Pozdrawiamy i mówimy Helloł po długiej przerwie !!!

ASIACZKI Graty dla Was za kolejne spektakularne podboje ringowe :multi:

Ehhh jestem pod wrażeniem tej rasy odkąd poznałam Asiaczka :loveu: Nie wiem czym to się w przyszłości skończy hmmm pewnie baskiem bobaskiem :evil_lol:

Posted

[quote name='jenis']No no Asiaczki znowu zaszalały.
WIELKIE GRATKI SUPER
Witaj, Koffana! Dzieki za zajrzenia d naszego FB!

[quote name='bety']Phi, ale bida - tylko dwa miejsca :roll:
Dzięki za pamięć, ja sobie grzecznie i cierpliwie poczekam na staweczki :loveu:
Czyli w całej Europie pogoda do bani :shake:
Pzdr
Ciekawe, jaka pogoda będzie dzisiaj...? Humory im dopisuja i maja apetyty, że hohho...!

[quote name='panienkabubu']Ja gratulowałam, ale mój post pojawił się przed Twoim :hmmmm:

Mimo wszystko GRATULUJĘ!!!!!

CZYLI TRZYMAMY KCIUKI :loveu:
Trzymaj, Panienko, trzymaj mocno!:lol:

[quote name='jamnicze']no tak :oops:, już poprawione :roll:
Uffff.... :multi:

[quote name='betel']Ugłaskanka dla słodkich baseczków:loveu: i wielkie dzięki za pamięć o Rudej:lol:
Pomagam tyle, ile mogę...
Liczę, że i Ruda będzie cudownym, ufnym psiakiem i znajdzie dobry domek...

[quote name='Mudik']Baski górą,ale wy kosicie to może i w Koszycach pokoszą:razz::razz:
Hihihihihi
GRATKI!!!!
A co? Też jedziesz do Koszic?
A próbowac na pewno będziemy!

[quote name='dzasta'][SIZE=2]Pozdrawiamy i mówimy Helloł po długiej przerwie !!!

ASIACZKI Graty dla Was za kolejne spektakularne podboje ringowe :multi:

Ehhh jestem pod wrażeniem tej rasy odkąd poznałam Asiaczka :loveu: Nie wiem czym to się w przyszłości skończy hmmm pewnie baskiem bobaskiem :evil_lol:

Dzieki za miłe słowa!
Ale tak się nie rozpędzajcie co do baskow, bo w planach jest przecież buldożek /buldozka... A z baskami to tak bywa, ze mając jednego, chce się nastepneg... Przestrzegam...;)
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dzieki za miłe słowa!
Ale tak się nie rozpędzajcie co do baskow, bo w planach jest przecież buldożek /buldozka... A z baskami to tak bywa, ze mając jednego, chce się nastepneg... Przestrzegam...;)
Pzdr.

Asiaczku w planach mamy i mieliśmy buldożka ale to w odległej przyszłości bo Czesio i jego zdrowie jest ważne i nie bardzo może mieć koleżankę z którą non stop by szalał. Więc w niedalekiej przyszłości w naszym domku a w sumie nie do końca w naszym bo u mojej Mamy mały piesio w wersji Mini ale narazie CIiii :)