Mudik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 bety napisał(a):OK, ni ma sprawy - będziem trzymać :evil_lol::p:lol: Pzdr My też tylko wirtualnie-vide treningi:lol::lol::lol: Quote
Matusz Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 zauważyłem !! Dżezik na pudle z numerem 1 !!! GRATULACJE !!! ogromne ! :multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Nie zauważyliście, co napisałam a propos wyników BOG?:crazyeye::placz: Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Nie zauważyliście, co napisałam a propos wyników BOG?:crazyeye::placz: Pzdr. WIELKIE GRATKI !!!!!!!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 jamnicze - wielkie co?:crazyeye: Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']jamnicze - wielkie co?:crazyeye: Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bety Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Nie zauważyliście, co napisałam a propos wyników BOG?:crazyeye::placz: Pzdr. Hi, hi, hi - jaka zachłanna na komplementy i gratulacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie, że zauważyli wszyscy - ale po co się rozdrabniać :p jutro hurtowo złoży się gratki za pudła z obu dni - hi hi hi :lol::lol::lol: A tak poważnie - GRATULACJE za dzisiejszy BOG!!!!!!!!!!!!!! Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Helga&Ares']Gratulacje!!! Witaj, Helga! [quote name='jamnicze']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to ja dla Ciebie: :mad::mad::mad: [quote name='bety']Hi, hi, hi - jaka zachłanna na komplementy i gratulacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie, że zauważyli wszyscy - ale po co się rozdrabniać :p jutro hurtowo złoży się gratki za pudła z obu dni - hi hi hi :lol::lol::lol: A tak poważnie - GRATULACJE za dzisiejszy BOG!!!!!!!!!!!!!! Pzdr Ej no.... nie zachłanna, ale ładnie wyszło, co? :multi: Savannah pewnie spać nie będzie mogła... Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asiaczek napisał(a): No to ja dla Ciebie: :mad::mad::mad: Za co? :look3: Quote
bety Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asiaczek napisał(a): Ej no.... nie zachłanna, ale ładnie wyszło, co? :multi: Savannah pewnie spać nie będzie mogła... Pzdr. Ładnie, ładnie wyszło. :lol: A nie wiesz co tam jeszcze było na pudle piątki - tzn. czy załapał się przedstawiciel "wiadomo jakiej rasy" ;) (jeśli wogóle jakiś był :roll: )? Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='jamnicze']Za co? :look3: Za "gradki"... [quote name='bety']Ładnie, ładnie wyszło. :lol: A nie wiesz co tam jeszcze było na pudle piątki - tzn. czy załapał się przedstawiciel "wiadomo jakiej rasy" ;) (jeśli wogóle jakiś był :roll: )? Pzdr Na wszystkich konkurencjach finałowych były tylko 2 miejsca. Savannah ma katalog, jutrzejszy tez pewnie dostanie do łapek. A ja na pewno przeslę stawkę i ewent. jakies oceny z AA (jak Savannah uda się cokolwiek złapać, bo dzisiaj np. padał deszcz...). Pzdr. Quote
jenis Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No no Asiaczki znowu zaszalały. WIELKIE GRATKI SUPER:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bety Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asiaczek napisał(a): Na wszystkich konkurencjach finałowych były tylko 2 miejsca. Savannah ma katalog, jutrzejszy tez pewnie dostanie do łapek. A ja na pewno przeslę stawkę i ewent. jakies oceny z AA (jak Savannah uda się cokolwiek złapać, bo dzisiaj np. padał deszcz...). Pzdr. Phi, ale bida - tylko dwa miejsca :roll: Dzięki za pamięć, ja sobie grzecznie i cierpliwie poczekam na staweczki :loveu: Czyli w całej Europie pogoda do bani :shake: Pzdr Quote
panienkabubu Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja gratulowałam, ale mój post pojawił się przed Twoim :hmmmm: Mimo wszystko GRATULUJĘ!!!!! :multi::multi: CZYLI TRZYMAMY KCIUKI :loveu: Quote
jamnicze Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Za "gradki"... no tak :oops:, już poprawione :roll: Quote
betel Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ugłaskanka dla słodkich baseczków:loveu: i wielkie dzięki za pamięć o Rudej:lol: Quote
Mudik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Baski górą,ale wy kosicie:-) to może i w Koszycach pokoszą:razz::razz: Hihihihihi:lol: GRATKI!!!! Quote
dzasta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [SIZE=2]Pozdrawiamy i mówimy Helloł po długiej przerwie !!! ASIACZKI Graty dla Was za kolejne spektakularne podboje ringowe :multi: Ehhh jestem pod wrażeniem tej rasy odkąd poznałam Asiaczka :loveu: Nie wiem czym to się w przyszłości skończy hmmm pewnie baskiem bobaskiem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='jenis']No no Asiaczki znowu zaszalały. WIELKIE GRATKI SUPER Witaj, Koffana! Dzieki za zajrzenia d naszego FB! [quote name='bety']Phi, ale bida - tylko dwa miejsca :roll: Dzięki za pamięć, ja sobie grzecznie i cierpliwie poczekam na staweczki :loveu: Czyli w całej Europie pogoda do bani :shake: Pzdr Ciekawe, jaka pogoda będzie dzisiaj...? Humory im dopisuja i maja apetyty, że hohho...! [quote name='panienkabubu']Ja gratulowałam, ale mój post pojawił się przed Twoim :hmmmm: Mimo wszystko GRATULUJĘ!!!!! CZYLI TRZYMAMY KCIUKI :loveu: Trzymaj, Panienko, trzymaj mocno!:lol: [quote name='jamnicze']no tak :oops:, już poprawione :roll: Uffff.... :multi: [quote name='betel']Ugłaskanka dla słodkich baseczków:loveu: i wielkie dzięki za pamięć o Rudej:lol: Pomagam tyle, ile mogę... Liczę, że i Ruda będzie cudownym, ufnym psiakiem i znajdzie dobry domek... [quote name='Mudik']Baski górą,ale wy kosicie to może i w Koszycach pokoszą:razz::razz: Hihihihihi GRATKI!!!! A co? Też jedziesz do Koszic? A próbowac na pewno będziemy! [quote name='dzasta'][SIZE=2]Pozdrawiamy i mówimy Helloł po długiej przerwie !!! ASIACZKI Graty dla Was za kolejne spektakularne podboje ringowe :multi: Ehhh jestem pod wrażeniem tej rasy odkąd poznałam Asiaczka :loveu: Nie wiem czym to się w przyszłości skończy hmmm pewnie baskiem bobaskiem :evil_lol: Dzieki za miłe słowa! Ale tak się nie rozpędzajcie co do baskow, bo w planach jest przecież buldożek /buldozka... A z baskami to tak bywa, ze mając jednego, chce się nastepneg... Przestrzegam...;) Pzdr. Quote
dzasta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Asiaczek napisał(a): Dzieki za miłe słowa! Ale tak się nie rozpędzajcie co do baskow, bo w planach jest przecież buldożek /buldozka... A z baskami to tak bywa, ze mając jednego, chce się nastepneg... Przestrzegam...;) Pzdr. Asiaczku w planach mamy i mieliśmy buldożka ale to w odległej przyszłości bo Czesio i jego zdrowie jest ważne i nie bardzo może mieć koleżankę z którą non stop by szalał. Więc w niedalekiej przyszłości w naszym domku a w sumie nie do końca w naszym bo u mojej Mamy mały piesio w wersji Mini ale narazie CIiii :) Quote
Matusz Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Asiaczki, a o nas zapomnieliście już?:shake::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
bazylowa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :multi: Nadrobiłam zaległości!! Same BOBy i CACIBy widzę :klacz::klacz: Tylko fotek brak coś :shake: Quote
Recommended Posts