bety Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No dobra to my też będziemy zaciskać paluchy i łapska - chociaż jak na mój gust to nie będą potrzebne :cool3::cool3::cool3:. Przecież wiadomo, że na Asiaczki nie ma mocnych :p:p:p Pzdr Quote
piotrjan Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Asiaczek'] Ale proszę Was o jedno: MOCNO TRZYMAJCIE KCIUKI ZA ASIACZKI w Austrii. Gusio, Wahzirek i Żelka bardzo o to proszą! Trzymamy wszyscy ! Bardzo mocno ! Powodzenia ! Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 nie wiem jak będe pracowała z zacisnietymi kciukasami..............a w sumie po co mi praca.............TRZYMAM ASIACZKI TRZYMAM:cool2::cool2::thumbs::thumbs: Quote
jamnicze Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 To ja już nic nie mówię tylko chwytam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::thumbs: Quote
Mudik Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mudiki też:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: :multi: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :cool2::cool2::cool2::thumbs::thumbs::thumbs: :happy1::happy1::happy1: Quote
Cambel&Megi Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
betel Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dołączam sie do tych zaciskaczy i też mocno trzymam kciuki. POWODZENIA:lol: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Agappe'] Asia zaliczyłam statystyke!!!!!!!! OGROMNE GRATULACJE!!! [quote name='despera']Wpadłam tylko pozdrowić Asiaczka i baski:) A przy okazji czekam na fotki;) Cieszę się, że znalazłaś chwilke czasu, aby tutaj zajrzeć!Bardzo nam miło!!!:lol: [quote name='sylrwia']Bardzo smakowite ciasto :) Kruszaniec: 4,5 szklanek maki krupczatki 1 margaryna 2 łyzki smalcu 5 żółtek 3 łyżki cukru płaska łyzka proszku do pieczenia 1 cukier waniliowy Białka oddzielic od żółtek i wstawić do lodówki. Pozostałe składniki wymieszać, az powstanie twarda masa. Podzielić na 3 kule. Jedną z nich wymieszać z kakao. Na blaszkę utrzeć żółtą kulę, potem tę z kakao. połozyć np. agrest (może byc np.wiśnia, czarna porzeczka). Białko utrzeć na pianę + pół szkl. cukru) i wyłożyc na owoce. Na wierzch - utarta żółta kula. Piec ok. 35 min. w 180 stopniach. Tak oto wygląda przepis na Kruszaniec... I ciasto jest pyszne! [quote name='Savannah']Asiaczku, dopiero dzisiaj odpisałam na smsa - miałam wyłaczona komorke przez parę dni... Ale moja odpowiedź brzmi: TAK! :evil_lol: Strrraszliwie się cieszę! [quote name='jamnicze']Pozdrowienia znad morza Śliczna widokówka!:loveu: [quote name='dbsst']heloł :smilecol: bardzo spóźnione gratulejszyns :thumbs: dawno mnie nie było :ices_bla: dbsst - rzeczywiscie, co tu ukrywać - dawno Cię tu nie było! Ale cieszę się, ze się nawróciłaś! Tak więc, witaj Nawrócona!!!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 A oto relacja z Wieselburga. Sędzia: Roland SPORR/Aut. Abotere's ADUNBI - bdb2 (sic!) Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI - dosk.2, r.CAC (ale po Ch.Austrii, więc przechodzi...). Jak widać, wystawa nie za bardzo udana, chociaż tak do końca nie mogę narzekac. W sumie 2 CACe austriackie przywiozłam... A, i zrobiłam udane zakupy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Matusz Elitesse panienkabubu agaciaaa alive + Marysia betel cambel Sylrwia bety Alilcja piotrjan dbsst jamnicze Mudik Klaudia - bardzo Wam wszystkim dziękuję. Gdyby nie Wasze kciuki, pewnie wróciłabym z Nietschem...;) Pzdr. Quote
bety Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dwa CAC-e to też nie byle co - GRATULACJE. :multi::multi::multi: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 ... tak sie właśnie pocieszam...:cool3:oraz świeżo nabyta w Wieselburgu czekoladą nazwie Toffee Ganznuss... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Matusz']GRATULACJE !! :multi::multi: thanx! Pzdr. Quote
bazylowa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Asiaczek']A oto relacja z Wieselburga. Sędzia: Roland SPORR/Aut. Abotere's ADUNBI - bdb2 (sic!) Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI - dosk.2, r.CAC (ale po Ch.Austrii, więc przechodzi...). Jak widać, wystawa nie za bardzo udana, chociaż tak do końca nie mogę narzekac. W sumie 2 CACe austriackie przywiozłam... A, i zrobiłam udane zakupy... Pzdr. No jak dla mnie to całkiem przyzwoicie :p Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 No tak, ale ta ocena bdb dla Gusia... Eh... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Oj tam Asiu, o porażce trzeba zapomnieć, wymazać i brnąć dalej!! Gratuluję serdecznie :loveu: My dziś w Ostravie: Franka - BIS JUNIOR III Halszka - CAC (kolejny do Championatu :loveu:) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Oj tam Asiu, o porażce trzeba zapomnieć, wymazać i brnąć dalej!! Gratuluję serdecznie :loveu: My dziś w Ostravie: Franka - BIS JUNIOR III Halszka - CAC (kolejny do Championatu :loveu:) O, i to jest piekny wynik! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts