Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cd. A może to jednak bedzie moje? Tyle miejsca tylko dla mnie...? ... musze przespać ten problem... Tak sobie siedzę, a oni się cieszą. Ciekawe dlaczego... Duża ciocia = ciepła ciocia! Co tam będę leżała na podłodze, baski lubią miękko i przytulnie!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Anecioreczek napisał(a):Niewiem xD niechce sie stresowac ;D Fotki z nowego domu super^^ Gdzie lezy Legionowo? XD Moze wpadne jak to gdzies niedaleko mnie haha xD Mozesz powiedzieć: high school diploma or general certificate of secondary education (GCSE). Jak chcesz... A Legionowo? Niedaleko od W-wy, chyba nie po drodze od Ciebie...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Mozesz powiedzieć: high school diploma or general certificate of secondary education (GCSE). Jak chcesz... A Legionowo? Niedaleko od W-wy, chyba nie po drodze od Ciebie...:lol: Pzdr. chyba troszke haha to ja napisze to w skrócie haha xD u nas tez nowe fotki ^^ zapraszamy Baski ^^ Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Da lam dzisiaj tyle fotek, a teraz czekam na komentarze... Jeszcze, jak zdażę, dam fotki Anjaro, jak opuszczał domek... Pzdr. Quote
Savannah Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 no my sie zawsze uczylismy ze zdajemy nasz 'matura exam', bo słowa matura nie ma po angielsku i nawet raczej nie nalezy probowac tego 'tłumaczyc' ;) Fotki super, znajome jakies :cool3: ładnie Alem wyszedł ja go ustawiłam nawet :loveu: Quote
Agappe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Asiaczek']Cd. Duża ciocia = ciepła ciocia! Co tam będę leżała na podłodze, baski lubią miękko i przytulnie!:lol: http://img247.imageshack.us/img247/4915/dsc07244ym7.jpg Pzdr. haha ciekawe co na to Fumi, bo miny raczej nie ma zachwyconej, że jakieś małe rude "coś" próbuje zajać jej ukochany kącik :lol: Quote
AiK Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 jak zwykle można tu nacieszyć oko fajnymi fotkami ślicznych psiaków:lol: śliczna ta mała :loveu:i kolorek jaki myślałam że podobają mi się te ciemne a tu taki rudy słodziak :loveu: pozdrawiam Quote
jamnicze Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ile małych baseczków :loveu: W jakim wieku jest ta sunia na wadze? I kim jest mamusia ?(bo tatyś, to Wazirek?) Quote
Savannah Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 jamnicze napisał(a):Ile małych baseczków :loveu: W jakim wieku jest ta sunia na wadze? I kim jest mamusia ?(bo tatyś, to Wazirek?) sunka jest o 16 dni młodsza od Twojej :) Mamusia ejest moja podopieczna wystawowa, I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek czyli BUSZKA, a tatusiem jest Gusio - Abotere's ADUNBI Quote
jamnicze Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Savannah napisał(a):sunka jest o 16 dni młodsza od Twojej :) Mamusia ejest moja podopieczna wystawowa, I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek czyli BUSZKA, a tatusiem jest Gusio - Abotere's ADUNBI Dzięki za ifo :lol:, Sajdunia jeszcze nie ma 4 kg. Dzisiaj była u weta na 3. szczepieni i jest wielce nieszczęśliwa :angryy: Quote
Savannah Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 jamnicze napisał(a):Dzięki za ifo :lol:, Sajdunia jeszcze nie ma 4 kg. Dzisiaj była u weta na 3. szczepieni i jest wielce nieszczęśliwa :angryy: no w sumie nie ma sie jej co dziwic prawda? :evil_lol: Biedactwo :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 jamnicze napisał(a):Ile małych baseczków :loveu: W jakim wieku jest ta sunia na wadze? I kim jest mamusia ?(bo tatyś, to Wazirek?) Już mnie ubiegła Savannah... jamnicze napisał(a):Dzięki za ifo :lol:, Sajdunia jeszcze nie ma 4 kg. Dzisiaj była u weta na 3. szczepieni i jest wielce nieszczęśliwa :angryy: czytałam, czytałam... pogłaszcz ja ode mnie...:loveu: Pzdr. Quote
betel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asiaczku , psiaki są tak cudne:loveu:, że chętnie bym je schrupała. Nie wiem, jak potem można się z taki ślicznościami rozstać. Małe są przeurocze, mają w sobie tyle wdzięku i takiej szczenięcej, kochanej nieforemności i te fałdki zmarszczonej skóry:loveu:. Słodkie!!!! Jak patrzyłam na te fotki , to miałam ochotę porwać Ci takiego jednego malucha.:evil_lol: Wygłaszcz je wszystkie ode mnie. Jestem obecnie na "psim głodzie" , bo moich suń nie ma już 10 dzień w domu:-(. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 betel napisał(a):Asiaczku , psiaki są tak cudne:loveu:, że chętnie bym je schrupała. Nie wiem, jak potem można się z taki ślicznościami rozstać. Małe są przeurocze, mają w sobie tyle wdzięku i takiej szczenięcej, kochanej nieforemności i te fałdki zmarszczonej skóry:loveu:. Słodkie!!!! Jak patrzyłam na te fotki , to miałam ochotę porwać Ci takiego jednego malucha.:evil_lol: Wygłaszcz je wszystkie ode mnie. Jestem obecnie na "psim głodzie" , bo moich suń nie ma już 10 dzień w domu:-(. Czytałam o tym wyjeździe. Nie dziwota, jak się ma takie stadko, a potem zostaje 1 albo żaden psiak, to smutnawo w domu. Juz niedługo wracają, prawda? pzdr. Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :loveu::loveu::loveu:tyle fotasków :loveu:miód na moje serducho :loveu: Quote
Mudik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A mi się ta najbardziej podoba. Nie ma kota ale ten pies lepszy= więcej ciepła:lol: http://img247.imageshack.us/img247/4915/dsc07244ym7.jpg Quote
jamnicze Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Asiaczek napisał(a):czytałam, czytałam... pogłaszcz ja ode mnie...:loveu: Pzdr. Pogłaskana :loveu:Wczoraj była bardzo przytulasta, no ale jak się wieczorkiem lepiej poczuła, to znowu przeszła z lizania na podgryzanie :evil_lol: Quote
despera Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witam:multi: Świetne fotki, jak te dzieci szybko rosną:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam! Quote
Mudik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jamnicze napisał(a):Pogłaskana :loveu:Wczoraj była bardzo przytulasta, no ale jak się wieczorkiem lepiej poczuła, to znowu przeszła z lizania na podgryzanie :evil_lol: To jak mój mały przyjdzie sie poprzymilac a potem cap ząbkami,zbój mały.:evil_lol::evil_lol: Quote
bety Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witajcie! Wstawię kilka fotek z klubówki (większość z wyborów grup hodowlanych) - robiłam je z bardzo daleka i przez to ich jakość może być różna :roll: Jakby któraś fotka się nie podobała to proszę na mnie "nakrzyczeć" :p to ją wyrzucę. [SIZE=2] Pzdr Quote
bety Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 i jeszcze jedna fotka z ringu rasy a tu mała zagadka (mam nadzięję że mi Asiu wybaczysz ten wtręt niebaskowy :cool1: ) - Co to za ptaszki? [SIZE=2] Pzdr Quote
Mudik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 czyżby to czyżyk??? A grupowe foty EXTRA! jeszcze jakby stały kolorami na zmianę i te barwy klubowe Super!:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts