panienkabubu Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Super :loveu::loveu: http://img255.imageshack.us/img255/2325/3cp2229684mh7.jpg Teraz proszę o przedstawienie maluchów, bo nie poznaję:cool3: Quote
jamnicze Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 panienkabubu napisał(a): Teraz proszę o przedstawienie maluchów, bo nie poznaję:cool3: Po lewej LOVKA, po prawej ERKA Super historyjka :lol: Quote
jamnicze Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mudik, Matusz i Baskomaniak - serdecznie dziękuję za pomoc :Rose: Jeszcze trochę się pomęczę i mam nadzieję, że w końcu uda mi się i z podpisem :huh:, ja tak łatwo sie nie poddam :mad: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='panienkabubu']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106620 Asiu widziałas?:) Bylam, widziałam i ślad zostawiłam!:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Trzymamy kciuki za wystawę!!! Oby pogoda dopisała! ps: matko :splat: pomyliłam FB i wpisałam to do Sajduni :splat: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Koniec Azylu dla Wazirka :loveu::loveu::loveu:bowski :evil_lol::evil_lol: moja Lowka :loveu::loveu:jak ładnie siedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img212.imageshack.us/img212/8814/2fp2229685rq3.jpg Quote
jamnicze Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tRZYMAMY Z sAIDKą KCIUKI ZA WSZYSTKIE aSIACZKI NA WYSTAWIE - TO JUż KLUBóWKA, PRAWDA? (o caps lock miałam włączony) Czekamy na fotoreportaż z wystawy :) Quote
Savannah Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja z Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dzisiaj od poczatku do konca, wywalczylismy w klasie championow CWC, NDSwR i Zwyciezca Klubu 2008 :loveu: Zelka- JELLY JOSHREEN Asiaczek - CWC Dzezik - JAZZY BOY Asiaczek - CWC Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek - I Zw.Mł, Mł.Zw.Klubu 2008 Kika- KALIMERA Asiaczek - I Zw.Mł, Mł.Zw.Klubu 2008, NJwR Gusio - Abotere's ADUNBI - II dosk Farik - FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - III dosk Wahziri - Abotere's WAHZIRI - III dosk Maniek - KEY TO LOVE Asiaczek - II dosk no to chyba wszystko. Jeszcze nigdy w swojej juz nie małej karierze wystawowej nie widziałam tak ZENUJACEJ i BEZCZELNEJ sytuacji jaka miała miejsce podczas wyboru Zwyciezcy Rasy.:shake::cool1: po prostu MASAKRA ! jeszcze do konkurencji hodowlanych: ja & Zelka & Dzez - Najlepsza Para Hodowlana Basenji 2008 Felka - 3 Najlepsza Suka Hodowlana Wystawy Klubowej 2008 Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Serdeczne gratulacje :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Savannah - co się działo przy wyborze rasy? Quote
Matusz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Gratulacje !! :multi::multi::multi: właśnie, powiedz co się działo Lidka Quote
jamnicze Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Super, super - ASIACZKI górą :multi::multi::multi: A co się stało przy tym wyborze? Quote
Savannah Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 powiem tak - nienawidze obstawionych wystaw ! A wybor Zwyciezcy Rasy był jawnie i dla wszystkich wybrany nie przez sedziego na ringu....:cool1: zreszta .. no comment...:roll: Quote
lady_m Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Gratulacje dla Asiaczkow! :multi: Brawo i glowa do gory - tak to bywa z tymi wystawami... :roll: Asiu, bardzo milo bylo zamienic pare slow ;) Quote
bety Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Savannah napisał(a):powiem tak - nienawidze obstawionych wystaw ! A wybor Zwyciezcy Rasy był jawnie i dla wszystkich wybrany nie przez sedziego na ringu....:cool1: zreszta .. no comment...:roll: Nie tylko w basenji takie coś się stało na tejże Klubófffffce (celowo napisane :evil_lol:). Asia nie przejmuj się i tak ładne wyniki - GRATULUJĘ. Pzdr Quote
Błyskotka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Quote
Agappe Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Savannah napisał(a):powiem tak - nienawidze obstawionych wystaw ! A wybor Zwyciezcy Rasy był jawnie i dla wszystkich wybrany nie przez sedziego na ringu....:cool1: zreszta .. no comment...:roll: i tenże basek wygrał również BIS.. Tak czy inaczej gratuluje serdecznie!!!!! Wpadnij do wystaw akit, a zobaczysz, że nie tylko baski potrafią biegać w synchronie :))) Quote
Mudik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Savannah']ja z Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dzisiaj od poczatku do konca, wywalczylismy w klasie championow CWC, NDSwR i Zwyciezca Klubu 2008 :loveu: Zelka- JELLY JOSHREEN Asiaczek - CWC Dzezik - JAZZY BOY Asiaczek - CWC Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek - I Zw.Mł, Mł.Zw.Klubu 2008 Kika- KALIMERA Asiaczek - I Zw.Mł, Mł.Zw.Klubu 2008, NJwR Gusio - Abotere's ADUNBI - II dosk Farik - FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - III dosk Wahziri - Abotere's WAHZIRI - III dosk Maniek - KEY TO LOVE Asiaczek - II dosk no to chyba wszystko. Jeszcze nigdy w swojej juz nie małej karierze wystawowej nie widziałam tak ZENUJACEJ i BEZCZELNEJ sytuacji jaka miała miejsce podczas wyboru Zwyciezcy Rasy.:shake::cool1: po prostu MASAKRA ! jeszcze do konkurencji hodowlanych: ja & Zelka & Dzez - Najlepsza Para Hodowlana Basenji 2008 Felka - 3 Najlepsza Suka Hodowlana Wystawy Klubowej 2008 WwIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Ale nie rozumiem o co chodzi,przecież wygraliście:-o:-o:roll: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']moja Lowka :loveu::loveu:jak ładnie siedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img212.imageshack.us/img212/8814/2fp2229685rq3.jpg Kłamczucha...:lol: [quote name='lady_m'] Brawo i glowa do gory - tak to bywa z tymi wystawami... :roll: Asiu, bardzo milo bylo zamienic pare slow ;) Szkoda,ze tylko kilka... No, ale jeszcze sporo wystaw przed nami! [quote name='bety']Nie tylko w basenji takie coś się stało na tejże Klubófffffce (celowo napisane :evil_lol:). Asia nie przejmuj się i tak ładne wyniki - GRATULUJĘ. Pzdr bety - wiem, wiem... I dlatego podkreślam - ja mam czyste sumienie a wynik świadczy tylko o sedzim i jego "pomocnicach"... Kit im w oko! [quote name='Agappe']i tenże basek wygrał również BIS.. No comments...Jaki sędzia, taki wynik... Jeżeli uważał, że cała reszta psów z naszej V gr. są daleko w tyle, a ten jest najładniejszy, to....wyrazy współczucia... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asiu - szkoda nerwów :) A jak debiuty Asiaczkowych Baby'ików? :) Quote
Recommended Posts