Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dziendobry:cool3: A Asiaczki najblizsze wystawy kiedy maja?:) Quote
Asiaczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Najbliższa, to juz pojutrze - Klubowa w Nowym Dworze Mazowieckim. Potem w kwietniu Grudziądz lub Lublin i Satu Mare/Rumunia. Potem w maju - Alytus (Litwa). A potem to nie pamiętam... pzdr. Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Asiaczek']Najbliższa, to juz pojutrze - Klubowa w Nowym Dworze Mazowieckim. Potem w kwietniu Grudziądz lub Lublin i Satu Mare/Rumunia. Potem w maju - Alytus (Litwa). A potem to nie pamiętam... pzdr. Asiaczku, z tego co wiem to Satu Mare pokrywa się z Grudziądzem....:roll: Quote
Asiaczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Zgadza się! Savannah z Rudymi Jotkami jedzie do Satu Mare, a ja - do Grudziądza lub Lublina. Jeszcze nie wiem dokładnie, gdzie.:lol: pzdr. Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Asiaczek']Zgadza się! Savannah z Rudymi Jotkami jedzie do Satu Mare, a ja - do Grudziądza lub Lublina. Jeszcze nie wiem dokładnie, gdzie.:lol: pzdr. aha, rozumiem ;) Asiaczku dawaj do Grudziądza:lol::lol: Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Najbliższa, to juz pojutrze - Klubowa w Nowym Dworze Mazowieckim. Potem w kwietniu Grudziądz lub Lublin i Satu Mare/Rumunia. Potem w maju - Alytus (Litwa). A potem to nie pamiętam... pzdr. a Potem może Kraków? :> Quote
Asiaczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Może... Chociaz nie wiem tego na 100 %, bo moze w tym czasie bedzie Luksemburg... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Może... Chociaz nie wiem tego na 100 %, bo moze w tym czasie bedzie Luksemburg... pzdr. ooo Luksemburg:cool3: no Asiaczki zawsze daleko mierzyły hyhy:cool3: Quote
betel Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ale Wy się napodróżujecie razem ze swoimi pupilkami. Życzę zebrania wszystkich nagród w Waszej kategorii:loveu:. Czekam na foteczki. Quote
jamnicze Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hej, Hej:bye: Wpadłyśmy się przywitać i zaprosić wszystkich sympatyków Sajduni do jej własnej galerii :sweetCyb: Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='jamnicze']Hej, Hej:bye: Wpadłyśmy się przywitać i zaprosić wszystkich sympatyków Sajduni do jej własnej galerii :sweetCyb: tylko ten baner musisz jeszcze podlinkować ;) Quote
jamnicze Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Matusz']tylko ten baner musisz jeszcze podlinkować ;) a jak to zrobić? Quote
Mudik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hej ! jak dobrze pamiętam najpierw wchodzisz w panel użytkownika, potem klikasz edytuj podpis,następnie taką ikonkę 'okularki z kula ziemską" wyświetli sie okienko do wpisania adresu tam wklejasz link do bloga i gotowe! Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Mudik']Hej ! jak dobrze pamiętam najpierw wchodzisz w panel użytkownika, potem klikasz edytuj podpis,następnie taką ikonkę 'okularki z kula ziemską" wyświetli sie okienko do wpisania adresu tam wklejasz link do bloga i gotowe! juz wysłałem Asi pw ;) Quote
Mudik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Matusz']juz wysłałem Asi pw ;) Ale dobrze pamiętam? Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Mudik']Ale dobrze pamiętam? dobrze ;) Asiaczku przepraszamy za offa :buzi: Quote
baskomaniak Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='jamnicze']a jak to zrobić? Prawidłowy wpis do okienka dialogowego w profilu (podpis) wygląda tak: [HTML][/HTML] a tak efekt końcowy: Przeciągnij myszką cały ciąg z okienka "HTML Code:" i przekopiuj do okienka edycji podpisu. :lol: Quote
baskomaniak Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ............... [SIZE="1"]Historyjka, którą tu umieściłem miała sens jedynie wówczas, gdy oglądana byłaby w formie jaką jej nadałem. Zamianę zdjęć na linki potraktowałem jako cenzurę, a nie reakcję (przyznam, że błyskawiczną) na nieregulaminową ilość zdjęć w poście. Uważam, że w takim wypadku to ja powinienem zdecydować, które zdjęcie będzie linkiem, a które nie. Jest bowiem jeszcze coś takiego jak PW, za pośrednictwem którego można było mnie powiadomić o naruszeniu regulaminu... Dlatego historyjkę usunąłem i wstawię ją dalej w 3 częściach. Pozdrawiam :angryy: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='jamnicze']Hej, Hej:bye: Wpadłyśmy się przywitać i zaprosić wszystkich sympatyków Sajduni do jej własnej galerii :sweetCyb: Oooooo, szybciutko się uwinęłaś...:lol: [quote name='Matusz'] Asiaczku przepraszamy za offa :buzi: nie ma sprawy! Przeciez w słusznej sprawie rozmawialiscie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='baskomaniak']KONIEC AZYLU DLA TATUSIA ;) KONIEC Azylka dla Wazirka ;) :D Mnie się baaaardzo podobało... Pzdr.:lol: Quote
baskomaniak Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Mnie się baaaardzo podobało... Pzdr.:lol: Obawiam się, że moderatorowi nie :diabloti: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106620 Asiu widziałas?:) Quote
baskomaniak Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [SIZE="4"]KONIEC AZYLU DLA TATUSIA :D cz. 1 Jak dobrze, że dzieciaki jeszcze nie potrafią wskakiwać na wyrko :p Stało się, już potrafią :-o Hej, Lovka! jak tu na górze fajnie i mięciutko w łapki... Tatusiu, a to jest twój pucharek? cdn... :D Quote
baskomaniak Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [SIZE="4"]KONIEC AZYLU DLA TATUSIA :D cz. 2 No wskakuj, mnie się udało... Widzisz jakie to proste... Tatusiu, możemy się pobawić na "miękkim"? Pańcia nie byłaby z tego zadowolona.... Jakby co, to ja nic nie widzę ;) ....... cdn... :D Quote
baskomaniak Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [SIZE="4"]KONIEC AZYLU DLA TATUSIA :D cz. 3 Wciągnijmy tatusia do zabawy... Stary niedźwiedź mocno śpi... I jak Wam się podobało? ;) [SIZE="4"]KONIEC azylka dla Wazirka ;) :D Quote
Recommended Posts