Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Wstawię kilka fotek pieska o imieniu ALEM African Elite, jakie otrzymałam od małżonka Gosi- właścicielki Buszki... Sami zobaczcie, jak chłopak wyrosł! I z Mamuska - Buszką. W niedzielę Maluszek będzie w W-wie razem ze swoja siostrzyczką AYOKA African Elite. Może - zanim odjadą do nowych domków - zdążę porobić jakies fotki...? Pzdr. Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :loveu::loveu::loveu:słodkie ....i też siedzi jak mój jełopek:loveu::loveu: http://img295.imageshack.us/img295/7435/psyallegro017ng6.jpg Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Pewnie masz na mysli Ozzulka, co? ale ja sie nie zgadzam, że on taki jełopek... Pzdr. Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Pewnie masz na mysli Ozzulka, co? ale ja sie nie zgadzam, że on taki jełopek... Pzdr. :loveu::loveu:no Ozzulka ....ale ja nie z racji innej tylko ze sposobu siadania takiego pierdółeczka :loveu::loveu: Quote
Dzaga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dzień dobry! ..:hand: Miłego dnia :roll: ! Quote
Mudik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 My też witamy i ratować drzewka zapraszamy!:-) Mudik.posadzdrzewo.pl Quote
BORA Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Asiaczek'] http://img405.imageshack.us/img405/3356/resizeofmaluszki111zj0.png Pzdr. Jaki słodki sen :p [quote name='Asiaczek']No to troszkę zabawy w ten sobotni wieczór... http://img409.imageshack.us/img409/6677/resizeofimg1620adv1.jpg Ale tu szczeniaczków :crazyeye:W moim ulubionym Torkowym umaszczeniu :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Fotka z I spacerku Buszkowych dzieci... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 I jeszcze jedna fotka Sajduni - w czasie drogi do nowego domku. Jak widać, Malutka wcale nie przejeła się jazda samochodem (I jazda w zyciu!)... Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ona uwielbia spać wtulona w nasze kolana :) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Czyli niczym nie ustępuje swoim starszym braciom i siostrom...:loveu: Pzdr. Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 o rany ale radocha :evil_lol::evil_lol: http://img401.imageshack.us/img401/4302/psynadworze014hh1.jpg Quote
lady_m Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Piekna Sajdunia bedzie mieszkac blisko mnie :loveu: Quote
MateUsz Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A czy Asiaczki spotkamy w Jarosławiu??:P Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 lady_m napisał(a):Piekna Sajdunia bedzie mieszkac blisko mnie :loveu: O, to może gdzies sie umówicie na spacerek? MateUsz napisał(a):A czy Asiaczki spotkamy w Jarosławiu??:P Nie, niestety... Pzdr. Quote
Mudik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 latające baski-baskoloty:turn-l::turn-l::turn-l:http://img401.imageshack.us/img401/4302/psynadworze014hh1.jpg Quote
Asiaczek Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Jak ja zazdroszczę Gosi ogrodu.... W sprzyjającym momencie (słońce!) Maluchy sioo na dwór i jaka ulga dla domu...:lol: Pzdr. Quote
Jupi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Hej śniło mi się dziś w nocy że jedna z Twoich baskowych dziewczynek była u nas na treningu w Niemczech i cały czas chciała mlekiem wszystkie psy karmić;), wszystkim wpychała pod pyszczek swoją mleczarnie i tyko Ciri cały czas korzystała Twoja baska stała a Ciri podczepiona piła mleczko:evil_lol: Ty sie denerwowałaś że jakiegoś zapalenia przez to dostanie, a ja sie wkurzałam bo Ciri nic nie chciała robić, w ogóle sie nie koncentrowała na treningu tylko biegała za baskową panienka i mleczko piła:evil_lol: skąd mi sie to wzieło:niewiem::evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witajcie Asiaczki :) Jaka szczęśliwa dzieciarnia :loveu: http://img401.imageshack.us/img401/4302/psynadworze014hh1.jpg Dawno mnie nie było, ale jak wiesz u siebie też mnie nie ma zbyt często, wogóle czasu nie mam ostatnio....ehhhhh Pozdrowionka Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jupi ale masz sny Asiaczku a ja liczę , ze kiedyś się spotkam z Twoimi boBaskami ;) Quote
Poświata Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Jak ja zazdroszczę Gosi ogrodu.... W sprzyjającym momencie (słońce!) Maluchy sioo na dwór i jaka ulga dla domu...:lol: Pzdr.Taaak, ogród to wspaniały wynalazek :cool3:... A tak a propo ogrodu, może wreszcie zmontujemy jakieś spotkanko :hmmmm: ??? Jupi napisał(a):Hej śniło mi się dziś w nocy że jedna z Twoich baskowych dziewczynek była u nas na treningu w Niemczech i cały czas chciała mlekiem wszystkie psy karmić;), wszystkim wpychała pod pyszczek swoją mleczarnie i tyko Ciri cały czas korzystała Twoja baska stała a Ciri podczepiona piła mleczko:evil_lol: Ty sie denerwowałaś że jakiegoś zapalenia przez to dostanie, a ja sie wkurzałam bo Ciri nic nie chciała robić, w ogóle sie nie koncentrowała na treningu tylko biegała za baskową panienka i mleczko piła:evil_lol: skąd mi sie to wzieło:niewiem::evil_lol:Tak, to faktycznie ciekawe, cóż może oznaczać sen o karmieniu piersią :evil_lol:... hmmmmm, wiosna się zbliża..., a co za tm idzie, wszystko się budzi ze snu zimowego, no i te pszczółki, ptaszki i inne zwierzątka... hmmmm... lten tego... udzie tez się budzą... iiiiiii... ...co ja będę tu pisać... resztę każdy niech sobie dośpiewa :evil_lol:. Quote
cavallo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witaj Asiaczku!! :loveu: Pozdrowionka dla Was zostawiam!! Przychodzę sobie tu nacieszyć się Baseczkami chociaż wirtualnie... :loveu: Quote
Matusz Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hej Asiaczki :multi::loveu::multi: jesteście może Grudziądz albo Dobre Miasto?:razz: Quote
Recommended Posts