Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawię kilka fotek pieska o imieniu ALEM African Elite, jakie otrzymałam od małżonka Gosi- właścicielki Buszki...
Sami zobaczcie, jak chłopak wyrosł!

I z Mamuska - Buszką.

W niedzielę Maluszek będzie w W-wie razem ze swoja siostrzyczką AYOKA African Elite. Może - zanim odjadą do nowych domków - zdążę porobić jakies fotki...?
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie masz na mysli Ozzulka, co? ale ja sie nie zgadzam, że on taki jełopek...
Pzdr.

:loveu::loveu:no Ozzulka ....ale ja nie z racji innej tylko ze sposobu siadania takiego pierdółeczka :loveu::loveu:

Posted

lady_m napisał(a):
Piekna Sajdunia bedzie mieszkac blisko mnie :loveu:

O, to może gdzies sie umówicie na spacerek?

MateUsz napisał(a):
A czy Asiaczki spotkamy w Jarosławiu??:P

Nie, niestety...
Pzdr.

Posted

Hej
śniło mi się dziś w nocy że jedna z Twoich baskowych dziewczynek była u nas na treningu w Niemczech i cały czas chciała mlekiem wszystkie psy karmić;), wszystkim wpychała pod pyszczek swoją mleczarnie i tyko Ciri cały czas korzystała Twoja baska stała a Ciri podczepiona piła mleczko:evil_lol:
Ty sie denerwowałaś że jakiegoś zapalenia przez to dostanie, a ja sie wkurzałam bo Ciri nic nie chciała robić, w ogóle sie nie koncentrowała na treningu tylko biegała za baskową panienka i mleczko piła:evil_lol:
skąd mi sie to wzieło:niewiem::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak ja zazdroszczę Gosi ogrodu.... W sprzyjającym momencie (słońce!) Maluchy sioo na dwór i jaka ulga dla domu...:lol:
Pzdr.
Taaak, ogród to wspaniały wynalazek :cool3:...
A tak a propo ogrodu, może wreszcie zmontujemy jakieś spotkanko :hmmmm: ???

Jupi napisał(a):
Hej
śniło mi się dziś w nocy że jedna z Twoich baskowych dziewczynek była u nas na treningu w Niemczech i cały czas chciała mlekiem wszystkie psy karmić;), wszystkim wpychała pod pyszczek swoją mleczarnie i tyko Ciri cały czas korzystała Twoja baska stała a Ciri podczepiona piła mleczko:evil_lol:
Ty sie denerwowałaś że jakiegoś zapalenia przez to dostanie, a ja sie wkurzałam bo Ciri nic nie chciała robić, w ogóle sie nie koncentrowała na treningu tylko biegała za baskową panienka i mleczko piła:evil_lol:
skąd mi sie to wzieło:niewiem::evil_lol:
Tak, to faktycznie ciekawe, cóż może oznaczać sen o karmieniu piersią :evil_lol:... hmmmmm, wiosna się zbliża..., a co za tm idzie, wszystko się budzi ze snu zimowego, no i te pszczółki, ptaszki i inne zwierzątka... hmmmm... lten tego... udzie tez się budzą... iiiiiii...

...co ja będę tu pisać... resztę każdy niech sobie dośpiewa :evil_lol:.