betel Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć Asiaczku ,ugłaskanka dla Twojej pięknej psiej bandy- informuję ,ze zwlokłam się z wyrka i wrzyciłam do nas parę foteczek. Trzymajcie się:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Asiaczki, gdzie się podziewacie? :candle: Uhhh Majorka świetna...Moglby mi ktoś zafundować bilet tam w jedną stronę :eviltong: http://img258.imageshack.us/img258/1194/a3gny0.jpg Zakochalam się... :placz: Tylko jak tu rodzicielkę namówić na takiego rudaska? Pozdrawiam gorrąco wszystkie Asiaczki :buzi: Quote
Czoko Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Asiu życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki! Quote
agaciaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witajcie Asiaczki :multi: wszyscy ostatnio zabiegani :cool3: a ja bym tak chciała zobaczyć jak szczeniorki urosły :loveu: Quote
Matusz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 powodzenia Asiaczki ! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie doczytałam... :oops: Ale również chcę życzyć powodzenia! :) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ewelinabuck Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 trzymamy kciuki:multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 I my również !! :kciuki: Asiu przepraszam że się nie odzywałam i nie dojechałam do Was, ale znowu jestem chora :placz: Quote
Anecioreczek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Równiez zycze powodzenia:) Kiedy wracacie?:P Bede w Warszawie przez 3 dni od poniedziałku,może udałoby sie nam spotkac:roll: Quote
Czoko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiu! Serdecznie gratuluję - widziałam wyniki na wątku Wystawy! Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - kl. otwarta | DOSK. | 1 | CWC, NSwR, Zwycięstwo Rasy / ex.1 , CAC, BOS, BOB JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 1 | CAC, NPwR / ex.1 , CAC, BOS JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 2 | CAC, ex.2 ŻELKA BOG IV pary hodowlane: 2 x II MIEJSCE!!!! :) :laola: GRATULACJE ASIACZKI !!! :multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ohoho :loveu: I ja też gratuluję! :multi: :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asiaczki jak zwykle niezawodne !! SUPER !!! :multi::multi: Quote
despera Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Wpadłam akurat na wyniki:) GRATULACJE DLA ASIACZKÓW!!! Quote
jamnicze Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :sweetCyb:Ja tez spieszę sie dołączyć do gratulacji :laola: Quote
ewelinabuck Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 gratulki wielkie:multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiaczku, przyszłam się pochwalić:loveu: NVP Olomouc Halszka - Narodni Vitez, CAC, BOS, BOB :loveu: Frania - Best Puppy Piratka (MY SWEET) - Wybitnie Obiecująca :loveu: Oooooo, ale super wyniki! Pozazdrościć!!! Szczególnie serdeczne poklepki dla Franki!!!:loveu: Anecioreczek napisał(a):Równiez zycze powodzenia:) Kiedy wracacie?:P Bede w Warszawie przez 3 dni od poniedziałku,może udałoby sie nam spotkac:roll: Oj, chyba nic z tego... Nadal brak mi czasu...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Jupi AneQ Alicja jamnicze ewelinabuck cosmo Matusz Savannah sylrwia Cavallo Panienkabubu betel Cambel Czoko Agaciaaa Klaudia jo-jo anecioreczek Elitesse despera - Kochani - dziekuję, ze zagladacie do trochę spowolnionego FB. Obiecuję fotki z Kowna oraz Maleństw. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Matusz']JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - kl. otwarta | DOSK. | 1 | CWC, NSwR, Zwycięstwo Rasy / ex.1 , CAC, BOS, BOB JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 1 | CAC, NPwR / ex.1 , CAC, BOS JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl.otwarta | DOSK. | 2 | CAC, ex.2 ŻELKA BOG IV pary hodowlane: 2 x II MIEJSCE!!!! :) :laola: GRATULACJE ASIACZKI !!! :multi::multi: Matusz - dzięki za wstawienie informacji o wynikach z Kowna!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Matusz - dzięki za wstawienie informacji o wynikach z Kowna!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. nie ma za co Asiaczku :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Oooooo, ale super wyniki! Pozazdrościć!!! Szczególnie serdeczne poklepki dla Franki!!!:loveu: Dziękujemy :loveu::loveu: [quote name='Asiaczek']Panienkabubu - Kochani - dziekuję, ze zagladacie do trochę spowolnionego FB. Obiecuję fotki z Kowna oraz Maleństw. Pzdr. Nie ma za co, tutaj zawsze milutko i ciastem pachnie :loveu: A Maleństwa już chyba nie takie malutkie co :) [quote name='Asiaczek']Matusz - dzięki za wstawienie informacji o wynikach z Kowna!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Jeszcze raz serdeczne gratulacje :loveu: Quote
Recommended Posts