Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale mi smaka na majorke zrobilas :cool3: choc z reguly wole Norwegie, Austrie, Szwajcarie i Alaske [miejsca, ktore chcialabym zobaczyc]:eviltong:

Dino:-( [ladnie sie baski trzymaja w zaawansowanym wieku, naprawde, nie widac po nich starosci, tak jak po niektorych pieskach:p]

A niunki slooodkie :loveu: zwlaszcza to drugie zdjecie suni nr 2 :loveu: kochane pycholki :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

witam,
czy jesli wezme szczeniaczka basenjiego w kwietniu (ktory urodzil sie w grudniu), a nastepnie wyjade na 2 miesiace (lipiec, sierpien) pozostawiajac go w domu z reszta rodziny, to czy po moim powrocie we wrzesniu szczeniak bedzie mnie troche pamietal? boje sie ze spadne w jego hierarchi i nie bedzie mi posluszny/przyjacielski, albo wogole nie bedzie mnie akceptowal :(

Posted

p3t3 napisał(a):
witam,
czy jesli wezme szczeniaczka basenjiego w kwietniu (ktory urodzil sie w grudniu), a nastepnie wyjade na 2 miesiace (lipiec, sierpien) pozostawiajac go w domu z reszta rodziny, to czy po moim powrocie we wrzesniu szczeniak bedzie mnie troche pamietal? boje sie ze spadne w jego hierarchi i nie bedzie mi posluszny/przyjacielski, albo wogole nie bedzie mnie akceptowal :(

Może przełóż wzięcie szczeniaka na nastepny miot:lol:

Posted

Prześliczny:multi:
Wracam po dłuuugiej nieobecności, ale już będe na bieżąco śledzić forum.
15 stycznia jestem u Pani Joasi i obejrzę wszystkie maluchy i tego mojego i rodzeństwo i rude;)

Asiaczek napisał(a):
Witaj Cambel&Megi!
Czapeczki na sylwestra dla Maluszków robił MKM, a fotki - ja!
Super wyszedł rysunek!
Dusia3 - co Ty na to? Rodzynek vel Andżaro - jak malowany!:loveu:
Pzdr.

Posted

[FONT=Arial]...no na Majorkę tak na dziko a nie do hotelu to bym pojechała :razz::razz:

i psiunia na plaży :loveu:

Rudziaszki :loveu::loveu:

witam :multi::multi::multi:
[/FONT]